Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
Victo spune:
http://family.webshots.com/photo/2755800240102838148XXItrb
va las cu baietii mei
sry dc am fost mai nervoasa prin postari, da m-a exasperat Stefan..si azi..acum e la socri, nici nu-mi vine sa il aduc acasa :(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo na ce sa zic..eu nu am auzit de combinatia asta..si cum faceti..puneti maru la copt? si dupa ce se coace puneti branza inauntru? |
eu scobesc merele (adica scot cotorul, samburii si partea aia tare de la mijloc) si inauntru pun branza cu un cubulet de unt, nuci, stafide, scortisoara pe deasupra... le coc asa, impreuna. dar ptr Isa doar mere cu branzica facuta in casa...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka pe mine ma pupaceste Isa intr-un mod tare salbatic, ma prinde cu amandoua mainile de obraji sau de par sau de haine, de ce apuca, si ma manjeste pe toata fata cu saliva sau ma musca cu gingiile. Doamne, dar daca ar avea dintisori m-ar manca , asa de cu pofta apuca! Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
haha...parca mi l-ai descris pe Filip... la fel face...si ca sa ne si distram un pic, il pupacesc si eu pe gat sau pe pieptut, si asa rade in hohote si chitcaie...morrrrrrrr cand il aud...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
asaaaa, sa rezum pe scurt ziua de azi, ca destul m-am plans pe fb...
dupa ce i-a trecut de dimineata febra la Isa dupa nurofen, a papat bine pireul de fructe si am ajuns si la biserica, a miruit-o si a lipait si din apa sfintita... la amiaza a papat mai putin (morcov cu vita) dar am completat cu lm si a adormit. aceeasi stare de ieri, fara nici un chef... fara tuse, muci, stranut sau altele... dupa-amiaza a facut iar febra 38.6 si i-am dat apiretal (echivalent panadol), i-a scazut rapid febra. avea manutele inghetate si fruntea arzand... asa ca m-am mutat in dormitor in pat cu ea, cu jucariile si laptopul... a dat semne de imbunatatire, mi-a zambit, a tras de mine, a baut supica (morcov, cartof, o frunza de spanac si una de patrunjel) din canita (ii era sete), ne-am mai jucat putin, am vazut pozele lui VICTO si a luat-o somnul, am pus-o la titi si acum doarme. Doamne da sa fie bine pana maine . eu in mijlocul patului astept sa se incarce Sex and the City... si la o poveste pe fb...
Isa 2011
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
haha...parca mi l-ai descris pe Filip... la fel face...si ca sa ne si distram un pic, il pupacesc si eu pe gat sau pe pieptut, si asa rade in hohote si chitcaie...morrrrrrrr cand il aud... |
da da, asa-i fac si eu, si ea raadeeee
Isa 2011
eladea2005 spune:
paula, eu la masa de fructe (care teoretic ar trebui sa fie la 10-11)ii dau fructe in combinatie cu branza de vaci. Azide ex i-am pus mar, mango si avocado si juma de borcanel de caisa plus branzica...a papat frateeeeeee.... aa....si dr mi-a spus sa cresc cantitatea de branza treptat,de la 1 lingurita pana la 100 gr. Cred ca in momentul ala, cand va papa 100 gr branzica combinata cu fructe, pot declara ca aia e masa ce inlocuieste laptele...
si tot azi i-am facut supica din morcov, pastarnac, dovlecel si putin ardei rosu...si i-a placut....tot era o supa pe el...da casca guritaaa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
coteasca spune:
fetelor, buna seara!!! Dau si eu buzna un pic pe aici. Cred ca am o problemuta ceva mai grava...
Am niste mancarimi in zona aia, mai intima, sigur e de la imunitate, ca mi-a scazut, am mai facut, se cheama candidoza. Chestia e ca nu stiu ce sa iau, mai ales ca alaptez. E cam complicata situatia. Stiti cumva ceva vre-un tratament??? Eu inainte luam niste ovule acum nu stiu ce sa mai iau.
Va pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
ramo1901 spune:
E ok daca pun si putin dovleac la supica? Noi o facem din morcov,patrunjel si cartof...supica o bem,iar din zarzavat fac pireu...voi procedati la fel?
bumblebee spune:
Victo, are mama niste flacai. In poze sunt visul oricarei mamici, nu "capteaza" poznele.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
ramonavlas spune:
Buna seara. Noi tot pe drumuri, ba la casa, ba afara, ba la mami.
Acum am venit acasa, am lasat-o pe Raisa jos cu tati ca a adormit pe masina.
Oana, noi eram in geam
Raisa e din ce in ce mai cuminte. Bine, nu pot sa zic ca era rea insa plangea mai mult. Acum nu prea mai plange. Doarme mai bine, chiar si noaptea are doar o trezire dar dup-aia adoarme iar si o punem la ea in patutz.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010