Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 18
florintunde spune:
Bebelu;vad ca ai si trecut pe lista!acauma m-a sunat Ea...a primit epidurala...cam greu cu impinsul dar la 11.10 min a venit pintesuca!
E slabita..dar e bine!
BEBECT ARE BEBE DE 4,5KG WOW!NASCUT CU CEZA...Lucia e detectiva noastra...o cauta maine ca-s la spital inca..au parc aceeasi dr.
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
In sfarsit ....

Felicitari Bebelana

Multa sanatate !!!
carmen
38+ cu
Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Deea,tinem pumnii pt tatic ![]() Bai,declar familie nebuna.Astia vor sa vina toti cu mine dimineata,acu duc munca de lamurire ca n-au ce cata acolo odata cu mine,ca doar nu suntem tigani d-aia cu fuste sa vina tot neamu.Oricum nu pot sa ne vada pe niciunu din noi. Si ultima,soacra-mea cica sa nu mai mananc azi ca sa am matele goale.I-am zis ca din contra,mananc sa ma tina,doar nu nasc natural sa fac cacut pe mine. |
Gata,maine-i maine!
singura esti mult mai puternica..sa le zici faza cu filmu...stii tu!
asta-i filmu tau

Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
bebelu86 spune:
Tunde fac modificari mai incolo k ma bag langa printesa la nani 

cu
Natalia Maria (30.12.2010)
Lorich spune:
Felicitari Bebelana!!! Woww..doar a zis ea ca e bebe mare!!

Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!!
ma intreb oare cat o mai avea fifi a mea. (kg si chef de stat in burtica)
blue night ma bcuur ca ai impartasit impresii. Cantacuzino era spitalul meu, pana am schimbat macazul spre Euroclinic- bine, am inteles ca e cam aceeasi politica cu neo si lp si mama lor!!!
zumzu o sa va faceti un program, nu-ti face griji! Prima luna e haotica, apoi, incet..incet...
La multi ani cu sanatate si bucurii pt Ziki si Mayane!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
angieangie spune:
FELICITARI BEBELANA!!!!

ce puiut mare ai tu ..sa va traiasca sa fie sanatos si mancacios

SHUBULINA....esti tare haioasa

off..mai ai putin si tii minunea in brate..fetelor cand ma gandesc ca acum ceva timp aveam 10-15 saptamani si ma credeam asa de tare
acum mai e putin si ne strangem puiutii in brate..e un vis atat de frumos

hai ca ma ia plansu si nu vreau

Angie
+36
bebe jucaus
amr 11 zile
florintunde spune:
BEBELANA!FELICITARI PT BEBE GRASUN!ATI INTRAT PE LOCUL INTAI!SA FITI SANATOSI!WOW...MARE BRAVOS!

Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Tunde fac modificari mai incolo k ma bag langa printesa la nani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CULCUS PUFOS...NU-I NICI O GRABA..POATE A NASCUT DE VREO 2 ZILE...SIIGUR
Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian