FIV286
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Brunadria tu ai stiut ca ai ovare polichistice sau acum ai aflat? Drum bun si vacanta placuta daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
nu am stiut, adica eu mereu am presupus din cele citite pe aici insa dr a spus ca nici vb...
am ajuns in romanica dar nu e vacanta, nu mi vad capul de treburi!
sper sa le rezolv incet pe toate!
angie sa ne anunti cand e ziua cea mare, nastere usoara!
dandanut
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
angieangie spune:
cum sa nu va anunt fetelor,voi sunteti suportul meupe 19 merg la echo si atunci stabilkim cezariana..cred ca pe 20-21nu mai am rabdare deloc
citat din mesajul lui dandanutz ma fetelor cam liniste pe aici..... angi maine e ziua cea mare? |
Angie +38
bebe jucaus
amr 2 zile
indra03 spune:
citat din mesajul lui angieangie cum sa nu va anunt fetelor,voi sunteti suportul meupe 19 merg la echo si atunci stabilkim cezariana..cred ca pe 20-21nu mai am rabdare deloc Angie +38 bebe jucaus amr 2 zile |
Draga Angisor, si eu pot spune acelasi lucru despre tine, si anume ca timp de multe, multe saptamani tu ai fost sufletul acestui capitol, ai fost suportul nostru moral si imi doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa te rasplateasca pentru tot binele pe care l-ai facut aici!
Iti doresc sa ai CURAJ SI INCREDERE!
Eu ma rog pentru ca nasterea si recuperarea ta sa decurga cu mare usurinta, Tudor sa fie un copilas sanatos si sa ajungeti ACASA cu bine!
P.S. Ti-am trimis la adresa de acum o saptamana niste imagini gingase, sper sa-ti placa si sa te relaxeze!
angieangie spune:
Indra..draga mea gravidutzaiti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine si o sa incerc sa fiou si eu alaturi de tine cat o sa pot de mult,pt ca meriti din plin
oricum la tine o sa aplelez sa anunti fetele de aici ca am nascutsi sa dea Dumnezeu sa fie ca tine..
am vazut mail-ul..multumesc din suflet
va pup pe toate si sa-mi tineti pumnii...am mari emotii
Angie +38
bebe jucaus
amr 2 zile
cristy1977 spune:
buna ziua fete dragi,
vad ca vom avea multa activitate in acest inceput de an
daniela, mona, many bani, bruni, dandanutz, va tinem pumnii, doamne ajuta sa ploua cu bebei in primavara aceasta
alexis, ma bucur sa aud vesti de la tine si ca bebita este bine, aveti mare grija in continuare si poate la vara iesim la o plimbare in parc cu bebeii daca ajungeti prin tara
fetelor, noi suntem bine, stam cumintei in pat toata ziua si cumparam lucrusoare de bebei, in special de fetita: body-uri si rochite roz cu floricele, nu ma intrebati ce voi face cu ele daca vom avea baietei ca nu stiu, pur si simplu nu rezist intotdeauna mi-am dorit o fetita cu codite dar si un baietel, maine este ziua cea mare, avem morfofetala si vom afla ce avem, revin maine cu mai multe noutati
angie, hai cu bebita
indra
va imbratisez cu drag
and the miracle happened... 15 +
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
many_bani spune:
Cristy si eu te , si sper ca maine sa ne dai vestea pe care o doresti, pereche?
Eu astept, probabil ca de saptamana viitoare incep inhibarea, inca nu stiu exact, pana atunci iau AC si ma vitaminizez.
Fetelor care ati inceput bafta multa
mami de Vlad (29.10.2009)
daniela74 spune:
Angie te asteptam cu vestea cea mare,eu am pus deja sampania la rece
Bruni spor la treaba atunci si sa auzim de bine.
Cristy eu iti doresc sa fie cum vrei tu,abia astept ziua de miine,sa vii sa ne zici si noua
Mona au venit uritii?
Many-bani mult,mult succes si tie si sa fie fetita daca se poate
fetele am si eu o intrebare:eu la ultimul fiv. dupa transfer am fost foarte constipata,cu lacrimi ,intelegeti ce vreau sa zic;asa ca acuma ma pregatesc din timp cu un Activia pe zi si ceai verde.Credeti ca e o.k?
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD