FIV286
Raspunsuri - Pagina 5
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Many-bani mult,mult succes si tie si sa fie fetita daca se poate fetele am si eu o intrebare:eu la ultimul fiv. dupa transfer am fost foarte constipata,cu lacrimi ,intelegeti ce vreau sa zic;asa ca acuma ma pregatesc din timp cu un Activia pe zi si ceai verde.Credeti ca e o.k? daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
Multumesc mult. Despre ceaiul verde eu stiu ca nu prea este recomandat in sarcina, dar drept este ca stiu o fata de aici de pe forum care a consumat si la prima sarcina si la a 2-a , nestiind ca nu este permis si a fost ok, mai bine vorbesti cu dr. sau consulta aici, este un topic cu ceaiuri permise in sarcina, ori dupa ET te consideri
Eu am problema cu constipatia si o rezolv cu kiwi si fructe deshidratate (caise si prune).
De activia ce sa zic, aici se stie ca produsele Danone sunt cele mai artificial create, eu ma feresc de ele si nici lui Vlad nu i-am dat pana acum nimic din gama lor.
P.S. mie nici cand alaptam nu mi s-a recomandat ceiul verde, dar o cafeluta da
mami de Vlad (29.10.2009)
amzulica spune:
citat din mesajul lui daniela74 Angie te asteptam cu vestea cea mare,eu am pus deja sampania la rece Bruni spor la treaba atunci si sa auzim de bine. Cristy eu iti doresc sa fie cum vrei tu,abia astept ziua de miine,sa vii sa ne zici si noua Mona au venit uritii? Many-bani mult,mult succes si tie si sa fie fetita daca se poate fetele am si eu o intrebare:eu la ultimul fiv. dupa transfer am fost foarte constipata,cu lacrimi ,intelegeti ce vreau sa zic;asa ca acuma ma pregatesc din timp cu un Activia pe zi si ceai verde.Credeti ca e o.k? daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
ca mine de constipata (in sarcina) n-a fost nimeni nicicand. La un moment dat am vrut sa sun ori sotul ori la 112 salvarea. Am rezolvat cu prune deshidratate, 8 bucati mi le punea sotul de seara in apa plata, dimi pe stomacul gol papam astea si beam sucul format si abia dupa 8 ore (cifra 8 ehehee) iesea "ca uns". N-a functionat cu nimic altceva.
P.S. sa aiba cifra 8 legatura si cu faptul ca m-am nascut intr-o zi de 8?
angieangie spune:
gataam venit de la dr...off..cate emotii..am stabilit cezariana pe 25 ianuarie..ramane stabilitca vroia sa ma lase sa nasc normal,auzi...deci fetelor bagati motatele pt mine putin la loc si le scoatem pe 25 la ora 7 dimineata ma prezint la spital
Angie +38
bebe jucaus
pe 25 ianuarie vine bebitzaaa
daniela74 spune:
Booon,deci o sa-mi fac provizii de prune si caise,sincer nu vreau sa mai trec prin asa ceva,multumesc fetelor
Angie deci pe 25? scoatem majoretele la incalzire ca au cam ruginit de cind stau pe tusa
Cristy eu inca mai astept
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
monaramona spune:
daniela ..la mine au venit ..am inceput cu femostonul si o dam inainte..pe 26 ma duc la eco..tu? ce mai faci? ti-a venit CM? sau inca mai astepti?
daniela74 spune:
Mona la mine cred ca-si face aparitia in seara aceasta,deci miine o sa fie ziua 1,sper.Ecografia o am in ziua 14 a c.m,la tine ce zi este 26?
Te pup si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
maria08 spune:
Buna , dragele mele.
Sa nu uitati si de o "veche" aspiranta ca mine... Si eu sunt pe baricade...am de facut noi investigatii si dupa incepem iar o noua procedura.
Amzu: Tot intr-o zi de 8 sunt si eu....
many_bani spune:
citat din mesajul lui maria08 Buna , dragele mele. Sa nu uitati si de o "veche" aspiranta ca mine... Si eu sunt pe baricade...am de facut noi investigatii si dupa incepem iar o noua procedura. Amzu: Tot intr-o zi de 8 sunt si eu.... |
Maria sa fie cu noroc. Cand dai startul? faci il acelasi loc?
mami de Vlad (29.10.2009)
indra03 spune:
Buna fetele,
Am intrat si eu putin pe net si va "raportez" ca am fost ieri la ECO de 11 sapt. si 2 zile iar bebelul era foarte nazdravan si are o lungime de 5.7 cm cu o translucenta nucala de 1.3 cm,...e de BINE, si este bine dezvoltat si avem un avans in evolutie de 9 zile.
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va poarte pasii spre frumos si sa va aduca stari de beatitudine!
Gravidutzelor le doresc sarcina usoara, iar aspirantelor mult optimism !
VA PUP
VA DORESC MULTA SANATATE !