FIV286
Raspunsuri - Pagina 28
many_bani spune:
Si eu sunt racita, nu stiu cum am reusit. Am sunat la clinica si au zis ca pana la punctie pot sa iau orice, asa ca am bagat coldrex si paracetamol, mare lucru nu s-a intamplat. Spaima mea cea mare este sa nu-i dau si lui Vlad care nu sta decat atarnat de mine. Sper pana la punctie sa ma pun pe picioare.
Fetelor va urez w-e placut.
mami de Vlad (29.10.2009)
monaramona spune:
multumesc mult fetelor va anunt cati sunt cand ma duc la eco ..peste 10 zile
MULTUMESC DOAMNE
CYC31 spune:
redramy nici nu stii ce rau imi pare ca nu ai raspuns la tratament Dar eu te rog sa incerci sa iti revii sa faci iar planuri de viitor cu singura imagine in gand: a ta graviduta si mamica!
many_bani si noi2 va recomand sa beti ceai de lamaie+miere (insa lamaia pusa in apa fiarta din cana) Eu am avut otita, apoi m-am pricopsit cu raceala, asa mi-a trecut pana am inceput FIV. Doamne ajuta in continuare.
daniela scumpa mea, pai normal ca m-am potolit!Scuze ca nu am intrat ieri, dar abia pe la 5 pm am ajuns pelcata de la 11.20, deci am staaat la clinica, doar ca eu nu pot adormi prin alte locuri, stateam potolita cu embrionasii la purtator (din 4 embrioni, unul s-a fragmentat, au ramas 3: 2 calit 1+ 1 calit 1 spre 2), astia mi-au indus o stare de somnolenta... deci clar am picat closca de ieri. Mai ales seara am stat cuminte in pat, incerc sa ma abtin cu fumatul,... e greu dar sper sa le reduc sau poate prind prichindeii si imi dau greturi
Felicitari gheveronica pentru rezulatul bun, ai trecut de hopul asta, sarcina usoara sa-ti dea Domnul.
Monaramona bafta la eco! Abia astept sa ne zici cati sunt ai grija de voi!
Acum nu-mi ramane decat sa astept sa va fac voua galerie si sa va sustin! Pup toate fetele.
daniela74 spune:
Fetele,nu stiu ce e cu raceala asta,dar cred ca vine si la mine.Ma doare gitul de ieri si la mine asa incepe .Lamii multe si miere,o pacalim noi.
Noi 2 si Manny bani multa sanatate,voi cind mergeti la eco ?
Cyc mama lor de tigari,la fel ma chinui si eu.Ce fac? Fumez doar jum.de tigara si astfel ajung la 4-5 pe zi si dupa et am zis ca le mai reduc. Fetelor nu ne certati,stiu ca nu e bine
week-end placut va doresc
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Fetele,nu stiu ce e cu raceala asta,dar cred ca vine si la mine.Ma doare gitul de ieri si la mine asa incepe .Lamii multe si miere,o pacalim noi. Noi 2 si Manny bani multa sanatate,voi cind mergeti la eco ? Cyc mama lor de tigari,la fel ma chinui si eu.Ce fac? Fumez doar jum.de tigara si astfel ajung la 4-5 pe zi si dupa et am zis ca le mai reduc. Fetelor nu ne certati,stiu ca nu e bine week-end placut va doresc daniela, in asteptarea unei minuni de la DD |
Eu am avut ieri analize de sange(progesteron+estradiol) si in urma rezultatelor am ramas cu aceleasi doze. Luni am iar+echo.
Sa inteleg ca tu lui iei puisorii acasa, nu? Da Doamne sa fie bine
samira33 spune:
many_bani,sunt cu ochii pe tine si tin pumnii stransi
sa fie cu reusita
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 many_bani,sunt cu ochii pe tine si tin pumnii stransi sa fie cu reusita 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 1 FET nereusit urmeaza FET 2 |
poate o sa fim colege de odisee
brunadria spune:
monaramona felicitari!! ma bucur enorm pt tine! sarcina usoara!
daniela bafta , sunt cu ochii pe tine!
fetelor , bafta tuturor !!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
broscuta7 spune:
Many bani, bafta multa. Sa vii cu vesti bune.
Daniela74, mai e un pic pana luni. Doamne ajuta-i pe puiuti.
CYC31, sa stai cumintica, macar cateva zile.
Eu de luni ma duc la servici. Noroc ca stau la birou, mai linistita.Eu zic ca am stat destul in casa(nu am stat numai la pat), iar de acum ce-o fi o fi. Treaba urata e ca ma doare putin in gat de vreo doua zile si mi-e tema sa nu ma ia mai rau. De unde o fi rasarit si virusul asta, nu stiu, ca eu am stat cuminte.
Va inteleg fetelor cu tigarile. Si eu le-am lasat inainte de punctie cu trei zile, dar oricum nu depaseam 5,6 pe zi. Mai imi vine cate-o pofta, dar mi-o pun in cui.
Tare grea e asteptarea asta si deja am inceput sa caut semne si nu gasesc
toate fetele
monaramona spune:
fetelor sa stiti ca la celelalte FETuri nu am avut nimic(ma refer la raceala)..iar acul la asta , dupa ce mi-a pus embrionii , cam la 3 zile aveam nasul infundat si stranutam..nu tuseam ..au fost ceva simtome de raceala.,.asa ca nu va speriati
multumesc brunadria
MULTUMESC DOAMNE