FIV286

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Felicitari!!! Sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Doamnelor multumesc de sustinere si va urez ceea ce-mi doresc si mie un bebe sanatos, oricand ar fi, numai sa fie!
Eu nu disper, inca! (am 32 de ani) Numai ca este foarte frustranta situatia mea! Toti doctorii endocrinologi si ginecologi la care am fost pana acum (si nu au fost putini) mi-au zis ca sindromul ovarelor polichistice nu este o piedica in calea obtinerii unei sarcini si ca se va rezolva, pentru ca nu am probleme deosebite. Si uite asa dupa 5 ani de multe tratamente, 2 laparoscopii, multe stimulari, pana si prof. Marinescu, care face FIV-uri de vreo 12 ani mi-a spus ca nu are nici o explicatie pentru situatia mea si nu intelege de ce nu raspund deloc la stimulari!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Monaramona, FELICITARI !!!![

MA BUCUR ENORM DE MULT PENTRU TINE!
SPER CA ITI ADUCI AMINTE CA IN URMA CU CEVA TIMP TI-AM SCRIS CA DUMNEZEU TE VA RASPLATI, PENTRU CA NU ESTI O FATA EGOISTA SI AI DOVEDIT CA AI UN SUFLET MARE !
MA BUCURA MULT CA DUMNEZEU A ASCULTAT POATE SI RUGAMINTILE NOASTRE SI TI-A ADUS ACEASTA BUCURIE!
ITI DORESC CA SAPTAMANILE CE URMEAZA SA TREACA USOR SI SA DEVII O MAMICA FERICITA!
Crysti, noi desfacem sampania pentru copii, asa cum am scris, DA?!
Iti multumesc foarte mult ca te gandesti la mine!
Si eu ma gandesc la perechea ta( cred ca se mai lovesc, asa mai in gluma, mai in serios daca ocupa mai mult spatiu decat celalat) carora le doresc sa creasca mari si sanatosi!
Despre burtica mea, ce sa-ti scriu in afara de faptul ca sunt dezamagita ca nu suntem inzestrati cu un hublou la burtica prin care sa-i vedem permanent! Ma obsedeaza perioada dintre ecografii! Rezultatul de la DT este bun, insa frigul de dimineata de la birou mi-a creat probleme multe saptamana trecuta, contractii si crampe, si mai am dureri insuportabile peste zi, dupa cca 5 ore de stat in picioare sau sezut, iar noaptea dorm iepureste! Din decembrie nu am mai dormit 4-5 ore consecutiv!LA TINE CUM ESTE?
DORESC TUTUROR SA AIBA SPERANTA !
VA DORESC MULTA SANATATE!

in 14+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc fetelor
vreau si eu bule din sampania voastra
daca sunt fete cu gemenasi pot sa imi spuna cat au avut beta si in ce zi..ca 48, 12 in ziua 9 poate sa imi indice gemenasi. sau 3??...daca mai fac 2 baieti voi fi soacra cu 3 nurori..paziti-va fetelor

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Monaramona, sincere felicitari si sarcina usoara
Eu in ziua 9 am avut beta 48, iar peste doua zile 555.
Concluzia o tragi singura...........

12+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monaramonaFELICITARI!!!!!!!!!!!!O VESTE MINUNATAai grija de tine
Indradraga mea pune mana si dormi,ca dupa ce vine bebe...adio somneu sunt zombie..dorm iepureste cate 2 -3 ore pe noapte...dar merita efortul
va PUP PE TOATE

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mona chiar la asta ma gindeam si eu,sa speram ca nu sint 3,dar 2 mai mult ca sigur.Mai repeti beta,ca sa stim si noi
Redramy imi pare tare rau
Cyc sper ca nu mai faci navete acum ,stai cumintica si ai grija de embrionasi.Da Doamne sa fie lipiciosi
Pup toate fetele si va multumesc ca va ginditi la mine,abia astept sa vina ziua de luni,sper sa reziste amindoi omuletii mei de zapada.Presimt ca o sa am burtica in curind

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

indra, draga mea, fara alcool, asa cum am stabilit, numai ca noi deja am baut-o, hai ca ai fost simpatica cu faza cu hubloul, niciodata nu mi-ar fi dat prin cap, stiu cum este cu durerile, insa pe masura ce trece timpul se vor atenua, bebita va deveni din ce in ce mai puternic iar sarcina va fi mai stabila, oricum tu deja ai trecut de perioada critica, este bine insa sa te feresti de frig si sa nu faci foarte mult efort, nici noi nu am mai dormit cum trebuie de mult timp, iar acum este din ce in ce mai greu, la noi burtica a crescut si foarte mult, cine ma vede imi da in jur de 5-6 luni iar eu ma simt cat un cimpoi, este greu cu dormitul, pe spate imi este cam greu ca ma apasa burtica iar nici pe o parte sau alta nu este foarte comod, oricum as sta se simte burtica la greu, dar ne descurcam noi, te pup si ai grija de tine
monaramona, noi in ziua 11 am avut 110, apoi o data la 2 zile se tripla, doamne ajuta sa fie gemenasi
cory, felicitari pentru gemenasi, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi
angie, ce mai face bebita?

and the miracle happened... 18 + si

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
cristy rezultatele la amnio sunt ok....azi am primit si rezultatele la cariotip si este perfect...noi suntem bine...ceva dureri de burtica,mai mult ca o febra musculara...greturile au trecut ...asteptam morfo la 21 saptamani....pup
pup toate fetele
sa ne ajute DD

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 19+ cu
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna fetele,

de ieri am tot febra si abia daca reusesc sa o scad putin, dupa care creste iar, numai intre 37-38. Sunt Z 6 de Menopur... mai am vreo sansa sa iasa bine FIV asta? parca mis-au inecat toate corabiile. Proful zice sa mananc lamai si sa continui.... nici nu mai stiu

Pupici!

Mergi la inceput