FIV286
Raspunsuri - Pagina 26
many_bani spune:
CYC , noutati nu prea am, am inceput de cateva zile stimularea, pana acum m-am inhibat, azi am avut iar analize de sange(progesteron si estradiol) sa vedem ce zice profu. Se pare ca suport din ce in ce mai greu menogonul, dar trebuie sa ajung la final.
Iti tin pumnii azi la 12 si ma sa fie lipiciosi si cuminti 9 luni
Monaramona, ai fost prima pe feb. care ai facut ET, prima care ai venit cu beta frumos (toate vrem asa), asa ca ne dai aer, sperante. Te si ai grija de tine.
Broscuta tu esti urmatoarea, nu acceptam altfel decat ex. Ramonei.
Restul fetelor bafta, sa veniti cu vesti bune
Fug sa scot piticul afara, sa profitam de Soare cat mai este.
mami de Vlad (29.10.2009)
redramy spune:
Doamnelor din nefericire pentru mine primul FIV s-a terminat inainte de a incepe! La mine nu s-a miscat nimic nici dupa doze de elefant! Profu' era de-a dreptul debusolat si mi-a zis ca nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva! Mi-a zis sa opresc medicatia. Ma mai duc marti la o eco ca poate se misca ceva mai tarziu, dar ma indoiesc de acest lucru! Asta e! O sa ma pun pe picioare psihic si financiar si o sa mai incerc iar prin toamna, prin Viena cred.
Monaramona felicitari si sarcina usoara!
daniela74 ce veste buna! Mult succes la FET si sa dea Domnul sa iasa cu ochisori!
CYC31 mult succes la ET si sa iasa cu tripleti!
broscuta7 iti tin pumnii sa fie bine pana la capat si astept sa anunti un beta mare!
pe toata lumea!
gheveronica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona buna fetelor azi ziua 9 de la transfer (crio-et) am facut beta 48,12 ...am reusit...va doresc si voua fetelor sa simtiti ce simt eu acum..cat mai curand..multumesc fetelor care s-au rugat ptr mine MULTUMESC DOAMNE |
felicitari mona..sanatate...si ai grija de puiuti
broscuto..tinem pumnii
mult succes tututror...toate fetele
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 18+ cu
multumesc doamne
monaramona spune:
multumesc mult fetelor ..acum voi urmati eu am dat startul..sa va spun un secret ..rugati-va mult ca DD este mare si va asculta rugaciuna ..aveti incredere in EL ..va pup si astept numai beta mare din partea voastra..,iar ptr cele gravidute ..va doresc sarcina usoara in continuare
MULTUMESC DOAMNE
cristy1977 spune:
monaramona, felicitari, ma bucur atat de mult, sa-ti dea dumnezeu sarcina usoara si sa te bucuri din plin de ea, stiu atat de bine ce simti si le doresc tuturor fetelor sa traiasca aceste momente
broscuta, many, daniela si toate fetele care sunteti in focuri ma gandesc si ma rog pentru voi
redramy, imi pare rau, dar dumnezeu sigur iti va da puterea sa o iei de la capat, uite-te la monaramona care nu a renuntat si pana la urma a reusit
vero, ce mai faci? cum a fost la amnio? ai primit rezultatul?
noi ieri am fost la eco, piticutii nostri au crescut: avem fiecare 20cm si 270 gr, suntem cu 5 zile mai mari si am inceput sa o lovim pe mamica in burtica de cate ori avem ocazia
va imbratisez pe toate cu drag si sa auzim de cat mai multe reusite in primavara aceasta
and the miracle happened... 18 + si
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
maria08 spune:
Mona: Felicitari!!!! Ma bucur pentru tine!!!
Redramy: Probabil e o perioada grea pentru tine, dar trebuie sa incarci bateriile si sa faci deja planuri de viitor; eu asa am trecut peste cele 2FIV si 2 FET-uri nereusite!
Daniela: Urmezi tu....se pare ca e sezonul "omuletilor de zapada'!
cristy1977 spune:
fetelor, azi cumpar sampania pomisa si ma imbat cu bule
indra, ce mai face burtica? te asteptam la gravidutze prin fiv
monaramna, si pe tine la fel
and the miracle happened... 18 + si
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs