Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

noi santem la al patrulea sau al cincilea stilou.. le indoia penitele.

in vacanta am "tocit" partiile in parcul Carol si am facut lectii in fiecare zi, cu invatatoarea pe care am gasit-o si care vine acasa

Am mai dat bani pentru doua caiete speciale pt. semestrul 2 (la romana si la matematica)

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Patru stilouri am cumparat si eu pana acum. Unul s-a pierdut, la altul a rupt rezerva in el.
Mediile au foat toate Fb , bucurie mare. Era tare incantat ca si la purtare are Fb desi nu se astepta. Nu a vrut sa dea mai multe detalii.
Teme in vacanta nu a avut. Am mai lucrat dar destul de putin.
Rechizite eu cumpar mereu. Nu poate sa nu piarda cate ceva .
Azi m-a anuntat ca i-au ramas mici adidasii pt sport asa ca maine mergem la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Noi nu prea am avut treba cu stilourile la inceput a avut unul din acela easy click de la Bic parca..si daca am vazut ca scrie frumos cu el fara sa il indoaie sau sa apese pe el i-am cumparat un parker si sunt f multumita scrie frumos,cerneala se usuca f repede...asa ca merita
Ieri le-a dat deja o dictare probabil sa vada cum mai stau...la cap. scris...la mate au inceput in forta si trb lucrat si suplimentar sunt la dunari,scaderi de la 0-30 cu acele tupuri de exerct. unde trb sa descimpuna...s.a.m.d Miane avem sedinta...sper sa fie ok....
Ieri le-a explicat un exerct. la mate su dupa le-a dat si lor unul sa il faca pe caiet ...il stia ca facusem cu el acasa si intelesese metoda..si ia dat Fb pe caiet...Azi ii da rez. la dictare el zice ca facut bine..acu sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bravos Vali pt Fb! A inceput in forta sem II!

Noi n0am facut nimic in vacanta, visusii nu ne-au lasat. AM lasat-o sa se odihneasca.

La noi se anunta tabara de vara. A venit dornica sa mearga. Mi-e teama un pic, cand o stiu cat de imprastiata este...dar, poate va fi piatra ei de incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

La noi stiloul a fost folosit inclusiv pe post de sageata #61514;

Cu matematica se descurca bine, in schimb tot mai avem ceva probleme cu dictarile.
E tare imprastiat si nazdravan rau de tot... ieri a avut sport, imi pare bine ca nu a primit iar observatie de la profesor (care amenintase acu vreo 2-3 saptamani cu scaderea notei la purtare ... off)

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Multumim frumos pt urari...e meritul lui.El este un copil destul de cumintel si ma asculta..A luat la dictare tot Fb.Lucrez cu el dar si el coopereaza f bine si a prins spiritul competitiei ceea ce pe mine ma bucura ..e ambitios...bine mai are si perioade in care nu are chef ca orice copil...dar atunci zice singur ca trb sa invete ca el vrea sa aibe 2 meserii..dansator si prof de engleza asa ca ...trb sa invete
Copiii...si vise...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_bia spune:

si eu am o fetita in cls 1 si ori de cate ori o intreb daca are de invatat imi spune ca nu ,ia la nici o materie zice ca nu are de repetat,am intrebat invatatorul de ce nu le da teme zice ca nu are voie pe clasa 1sa dea teme,si spune ca uaraste matematica,daca o pun sa citeasca sau sa scrie nui nici o problema
citeste cursiv ,chiar si de la tv apuca sa citeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_bia spune:

si beatrice (fetita mea)tot asa face,dupa ce termina de scris cuvantul pune punctul la i sau liniuta la t sau la a dupa caz,si mereu uita cate ceva,intr o zi aproape la nici un i nu pus pe punctul la i si iam dat sa scrie doua pagini cu litera i da atunci nu a mai prea gresit
si vreau sa zis cai place mult sa scrie si sa citeasca,avem deja fisa la bibleoteca scoli si am citi foarte multe carti,citeste foarte bine,si de la tv apuca sa citeasca,in schib de matematica zice ca o uraste nu zic are numai fb se descurca dar imi zice mereu ca nui place
sa mi mai zica cineva daca ai vostri au preferinte la materi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
scuze ca dau buzna aici dar as vrea sa intreb si eu ceva,am baietelul care afce 6 ani in septembrie si din cauza distantei ff mari pana la gradinita(ne-am mutat cu locuinta)ne-am hotarat sa il inscriem la scoala anul acesta ,deci va avea 6 ani si 5 zile,este foarte inteligent stie sa scrie cu litere mari aproape orice,stie sa citeasca din carti,tv,stie sa numere pana la 100 si stie cateva adunari simple,toate astea le-a invatat din zbor eu nu am stat pe capul lui si nici nu am avut timp sa il invat dar este dezghetat,acum problema este credeti ca este prea mic sa intre in clasa 1 la fix 6 ani? este cineva pe aici care are copilul de 6 ani,6 ani si un pic si daca da cum va descurcati?

va rog mult sa ma ajutati sa imi formez o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mirclau, eu as zice ca e mic...

citeste subiectele noastre de la inceput, vezi cam ce faceau in primele luni la scoala. cum stati voi cu rabdarea, cu despartirea in silabe, recunoasterea sunetelor, si cere o evaluare de la un profesionist, daca copilul este sau nu pregatit de scoala.

si mai ales daca el e ok sa fie cel mai mic din clasa, caci... nu-l vor ierta cei care au aproape 8 ani. iar diferentele te asigur ca se vad.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu

Mergi la inceput