Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
din cate stiu si noi avem cabinet la scoala, mi-a povestit la un moment dat ca i-a dus sa-i cantareasca, sa-i masoare... si parca e obligatoriu de la un anumit numar de copii in sus.
macar pentru prim ajutor, si tot e ceva.
referitor la religie, da, trebuie sa ia doar la cunostinta.
a venit cu carnetul de note, avem fb.
in schimb tot aiurit, dezordonat e... la el e ceva normal sa uiti un caiet, un stilou acasa... asa ca ultima data am vorbit cu doamna, si l+am pus sa transcrie de 5 ori in caiet ce-a scris pe foaie in clasa la dictare. pe langa plansete... acum verifica de 2 ori daca si+a pus caietul in ghiozdan.
acum scrie de zor in caietele tip, le-a dat doamna tema sa termine inca vreo 4 pagini, si in semestrul 2 sa vina cu urmatorul. la abecedar am ramas la "ce".
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
vali63 spune:
Azi am primit carnetele, numai FB vreo 2 pagini (cu o exceptie, un bine la mate.), mediile sunt toate FB. Maine numai pana la ora 9,30.
vali2000 spune:
Buna...gata scoala...carnet numai cu note Fb si mediiile la fel bineteles.....
Gata plecam la munte sa ne aerisim si sa venim cu forte noi pt noul semestru...va pupammmmm....vacanta placuta tutror copiilor...dar si parintilor
cristinamh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vali63 Multumesc pentru raspunsuri! |
vali, am intrebat... uite fragmentul:
"eu> Revin cu o intrebare, retragerea de la cursul de religie se poate face si in timpul anului?
... 28 January at 19:57 Report >
Da, pentru ca este o decizie de constiinta. Nimeni nu poate fi obligat sa asiste la ore de promovare ale unei religii, mai ales daca nu impartaseste credinta promovata de religia respectiva. Chiar daca ati impartasi credinta religiei respective, ar fi un abuz daca vi s-ar refuza cererea. Va rog sa ma tineti la curent. Imi verific zilnic aceasta adresa [...].
O seara faina,
"
iti pot da adresa de contact, dar nu o pot afisa pe forum.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii
CRIXIA spune:
Cu ce reinnoiti lista de rechizite pt semestrul II?
Suntem la al 3-lea stilou, carioci, caiete tip I si mate, lipici..
La final de sem d-ra mea si-a permis sa se duca cu tema neefectuata la limba romana, iar in ziua urmatoare nu si-a notat deloc tema.M-am suparat tare pe ea si i-am zis ca dau militaria jos din pod. In ziua urmatoare a venit cu diploma de cel mai bun cititor. Greu se contruieste responsabilitatea asta!
Nu avem teme in vacanta.
Va doresc vacanta placuta!
cristinamh spune:
nimic special, ca in iarna am schimbat caietul tip 1, la al doilea stilou am trecut prin noiembrie... si ghiozdanul prin decembrie.
Cristina
geniest spune:
Oooo...avem o groaza de teme pe timpul vacantei :-(
Am schimbat cele 2 caiete tip I acum 1 saptamana, in rest n-am schimbat nimic, doar rezervele la stilou.
In rest... sa auzim de FB si in semestrul ce vine, ca si pana acum.
A, ne-am inscris la MindLab din sem II. Sper sa-i placa.
Vacanta placuta tuturor, parinti si copii !
cristinamh spune:
cum a fost vacanta?
nu de alta, dar am gasit subiectul pe pagina 3... trebuia sa-l aduc pe prima.
Cristina
vali2000 spune:
Buna gata vacanta a fost fff frumos am respirat aer curat si ne-am bucurat de zapada de la munte.Am citit f mult chiar si in vacanta ca de...nu puteam scrie la hotel(cum zice Sebi...aici nu avem birou nu putem...).Si in wekend am facut si noi niste dictari,transcrieri si ceva la matematica.Sa vedem cum incepe ...sper sa ramna la fel ca si in sem.1
Temele erau deja facute din wekendul trecut....inainte sa plecam
Succes la toti scolarei...si tot inainte