Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

[/quote]

Da, fac "ceas" si intr-a II-a. Tind sa cred ca si intr-a III-a, poate chiar si a IV-a.
Intr-a I-a parca trebuie sa stie doar din sfert in sfert, intr-a II-a din 5 in 5 minute. Intr-a II-a au stat mai mult la ceas, problemele sunt de gen "Andrei pleaca de acasa la 7.30. Tinand cont ca face 30 minute pana la scoala si are 4 ore, la ce ora se intoarce acasa?".

[/quote]

6 ani si 8 luni, grupa pregatitoare, problema rezolvata fara stat pe ganduri, fara degetele... si a luat in calcul si cele 30 de minute pe care le face de la scoala acasa, inapoi! Pupa mama pe el! ca eu nu ma gandisem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Anka74, ai un copil precoce
Al meu nici acum, la sfarsitul clasei I-a, nu prea stie cu ce se "mananca" ceasul asta.. iar maica-mea si sora-mea, care au lucrat ambele in invatamant, au zis sa-l las, sa nu-l stresez cu ceasul

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

La noi s-a dat un test pe aceasta tema, ceasul. Printre altele, a fost o intrebare cam cate minute are o ora. El a scris 5 min. Am cautat in manual si in caiet daca este in programa de clasa I sau i-a predat doamna si nu am gasit nicaieri(doar daca i-a spus verbal, ceea ce i-a intrat pe o ureche si a iesit pe ...), numai in clasa aIIa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

aici a terminat din clasa 1 cu tot ceasul. Nu a fost asa greu. El stia la ceas de mult.

Mai greu parca a fost cu banii-monedele ca parca seamana intre ele.
William le deosebea (stia presedintii dupa frezura) dar pentru mine sa-l corectez trebuia sa le am pe cele reale in fatza sa stiu care si cum e.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Stiti cumva daca luni de Rusalii e liber?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Luni, 13 iunie e liber.

Mergi la inceput

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Stie cineva care sunt regulile de clasare la Cangurul ???

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Intrebarile la care nu se indica nici un raspuns sau se indica mai multe raspunsuri, nu se puncteaza.

Fiecare subiect valoreaza cate 1 punct.

Pentru clasele I si a II-a, elevii ce au obtinut 20-24 puncte vor primi calificativul EXCELENT, cei ce au obtinut 15-19 puncte vor primi calificativul FOARTE BINE, iar cei ce au obtinut 10-14 puncte vor primi calificativul BINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali63 spune:

Ce mai faceti? Aveti mediile incheiate?Serbarea pe cand?
La noi saptamana viitoare sunt programate numai spectacole, iar pe 17 premierea. Oare se mai acorda premii si coronite la clasa 1?

Mergi la inceput