Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)
Raspunsuri - Pagina 26
Anka74 spune:
[/quote]
Da, fac "ceas" si intr-a II-a. Tind sa cred ca si intr-a III-a, poate chiar si a IV-a.
Intr-a I-a parca trebuie sa stie doar din sfert in sfert, intr-a II-a din 5 in 5 minute. Intr-a II-a au stat mai mult la ceas, problemele sunt de gen "Andrei pleaca de acasa la 7.30. Tinand cont ca face 30 minute pana la scoala si are 4 ore, la ce ora se intoarce acasa?".
[/quote]
6 ani si 8 luni, grupa pregatitoare, problema rezolvata fara stat pe ganduri, fara degetele... si a luat in calcul si cele 30 de minute pe care le face de la scoala acasa, inapoi! Pupa mama pe el! ca eu nu ma gandisem!
ingridnen spune:
Anka74, ai un copil precoce
Al meu nici acum, la sfarsitul clasei I-a, nu prea stie cu ce se "mananca" ceasul asta.. iar maica-mea si sora-mea, care au lucrat ambele in invatamant, au zis sa-l las, sa nu-l stresez cu ceasul
Ingrid si Cristi 8 ani
vali63 spune:
La noi s-a dat un test pe aceasta tema, ceasul. Printre altele, a fost o intrebare cam cate minute are o ora. El a scris 5 min. Am cautat in manual si in caiet daca este in programa de clasa I sau i-a predat doamna si nu am gasit nicaieri(doar daca i-a spus verbal, ceea ce i-a intrat pe o ureche si a iesit pe ...), numai in clasa aIIa.
michelle-usa spune:
aici a terminat din clasa 1 cu tot ceasul. Nu a fost asa greu. El stia la ceas de mult.
Mai greu parca a fost cu banii-monedele ca parca seamana intre ele.
William le deosebea (stia presedintii dupa frezura) dar pentru mine sa-l corectez trebuia sa le am pe cele reale in fatza sa stiu care si cum e.
michelle
geniest spune:
Stie cineva care sunt regulile de clasare la Cangurul ???
http://chicboutique2011.blogspot.com/
Noa spune:
Intrebarile la care nu se indica nici un raspuns sau se indica mai multe raspunsuri, nu se puncteaza.
Fiecare subiect valoreaza cate 1 punct.
Pentru clasele I si a II-a, elevii ce au obtinut 20-24 puncte vor primi calificativul EXCELENT, cei ce au obtinut 15-19 puncte vor primi calificativul FOARTE BINE, iar cei ce au obtinut 10-14 puncte vor primi calificativul BINE.
vali63 spune:
Ce mai faceti? Aveti mediile incheiate?Serbarea pe cand?
La noi saptamana viitoare sunt programate numai spectacole, iar pe 17 premierea. Oare se mai acorda premii si coronite la clasa 1?