Primul an de scoala 2010-2011-clasa I (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Maadi spune:
Buna,
Ieri am terminat abecedarul si caietele suplimentare la romana.
La matematica mai avem cateva pagini din manual, caietele
suplimentare sunt terminate si ele.
Au trecut la recapitulari si citit la greu.
Nu imi vine sa cred ca mai avem putin si terminam clasa I. Parca ieri
vorbeam despre ce stilou cumparam, ce ghizdan este mai functional si altele
de gen.
Pe 7 iunie vor merge intr-o excursie de o zi. Calin abia asteapta.
Nu stiu exact traseul - ceva de genul vizitat Manastirea Ghighiu,
un muzeu din Ploiesti (cred ca al petrolului) si salina de la
Slanic Prahova. Tot la Slanic vor face si un picnic.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinamh michelle, oaia neagra sunt de la inceputul anului, cand am aflat ca sunt singura din scoala care a retras copilul de la religie... acum doar mi-am improspatat nuanta blanitei... Cristina Atelierul Nazdravanilor, 21 mai. www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare |
drept sa-ti spun, imi pare rau ca ai luat aceasta decizie.
michelle
sunnyday07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
drept sa-ti spun, imi pare rau ca ai luat aceasta decizie. michelle |
Care-s motivele parerii de rau?
sunnyday07 spune:
Am terminat si noi alfabetul!
Ma bucur ca am scapat in sfarsit de un caiet tip, "Sa scriem cu ANA", avem ghiozdanul putin mai usor
La mate au ajuns la ceas si vad ca trec destul de repede peste subiect. Oare se mai discuta despre ceas si in clasa a II-a?
Asteptam serbarea si vacanta!!!
michelle-usa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sunnyday07
Care-s motivele parerii de rau? De vanzare |
eu, fiind crestina desigur ca imi pare rau vazind parinti care isi indeparteaza copiii de a invata despre Dumnezeu.
michelle
cristinamh spune:
michelle, fa te rog diferenta intre credinta si indoctrinarea din scolile romanesti.
am dreptul ca parinte sa consider ca ora asta nu are ce cauta in orarul copilului meu. iar cand voi fi obligata, voi emigra pe motive religioase.
noi abia terminam literele, le mai avem pe cele rare, si cam gata si noi. nici nu+mi vine sa cred ca se termina clasa 1...
am avut sedinta marti, naspa sa fii mama de baiat . ciulesti urechile la toate incidentele citate, ca doar nici al meu nu e mai breaz. am cerut apoi lamuriri, si am aflat ca nu sare la bataie. nu e nici usa de biserica, dar nici nu-l striga la fiecare 5 min.
in schimb noutatea in clasa e ca se bat pentru fete. care cine s+o tina pe x de mana... doamna era socata, ca au inceput de la clasa 1, ce face cu ei la a patra...
ingridnen spune:
noi inca nu am avut sedinta, sper sa fie in saptamana viitoare ca pe urma sant plecata o sapt si nu pot participa
ieri am avut intalnire la gradi, toti "absolventii" de anul trecut, cu parinti cu tot. A fost tare frumos sa ne vedem cu totii
Ingrid si Cristi 8 ani
lilib72 spune:
Neata mamici
Cu pasi repezi mergem catre finalul clasei I
Si daria a terminat alfabetul, acum lucreaza pe caietul suplimentar.
Sunt stresata ca in clasa dariei s-au depistat doua cazuri de scarlatina, azi dimineata am fost si i-am facut exudatul faringian, asteptam rezultatul peste trei zile, speram sa fie bine.
Bafta in continuare
michelle-usa spune:
de ceva timp nu stiu ce carte se mai face...ca o tin doar in petreceri si activitati
saptamana trecuta am avut un fel de sedinta cu parintii, in care ne-am dus parinti si copil la scoala si am vb cu doamna, ne-a aratat cam ce a invatat tot anul.
o alta zi am avut picnic la scoala, m-am dus cu pizza calda si prajituri cu patura la scoala si am mancat la iarba verde...toti parintii clasei 1 cu copii si doamnele
saptamana asta-ultima de clasa 1,o tinem tot in petreceri:
maine pijama party(dar al meu e mai rusinos ca a zis ca nu se duce imbracat in pijama, isi ia blugi si doar bluza de pijama), isi aduc paturici , perne jucarii, carti
joi e serbare clasei, cu activitati, dulciuri, cadouri ...
dar aici nu se fac cu poezi,cintece, scenete.
vineri e petrecerea scolii, mergem in centru si acolo e amenajat un playground imens cu tobogane cu apa, concursuri, jocuri...f. misto
michelle
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunnyday07 La mate au ajuns la ceas si vad ca trec destul de repede peste subiect. Oare se mai discuta despre ceas si in clasa a II-a? De vanzare |
Da, fac "ceas" si intr-a II-a. Tind sa cred ca si intr-a III-a, poate chiar si a IV-a.
Intr-a I-a parca trebuie sa stie doar din sfert in sfert, intr-a II-a din 5 in 5 minute. Intr-a II-a au stat mai mult la ceas, problemele sunt de gen "Andrei pleaca de acasa la 7.30. Tinand cont ca face 30 minute pana la scoala si are 4 ore, la ce ora se intoarce acasa?".