Nastere dr Albu Dragos

Nastere dr Albu Dragos | Autor: ralupur

Link direct la acest mesaj

Doresc sa stiu cum pot vorbi cu viitoarele mamici, ce vor naste cu dr dragos albu. Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna!
Eu ar fi trebuit sa nasc cu dr. A;bu Dragos, insa am nascut prematur si pana la urma am nascut la spital de stat. Insa, daca te pot ajuta cu vreun raspuns, te rog sa-mi trrimiti intrebarile tale.

Poti cauta persoane care urmeaza sa nasca cu dl. dr. la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralupur spune:

Buna,

Multumesc mult pt raspunsul tau. Eu acum sunt insarcinata in 6 saptamani ,si l-am ales pe dr albu pt a naste. L-am cunoscut prima oara acum 6 luni cand inca ma chinuiam sa raman gravida, dar nu mi se intampla minunea.Din fericire pana la urma s-a intamplat natural.

poti sa-mi dai mai multe detalii despre cum e el ca doctor si in monitorizarea sarcinii? sunt un pic suspicioasa in privinta faptului ca mi-a dat sa i-au 2 cp de duphaston la 8 ore, si mie mi se pare cam mult, in conditiile in care eu nu am iminenta de avort. asa da el in general,ca am mai auzit si alte fete vb de acelasi lucru.

Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Buna!
Eu am fost multimita de el ca si doctor. Este un doctor destul de precaut. Si eu am luat progesteron in sarcina. Chiar si injectabil.Oricum, tu ai deocamdata o sarcina mica si dn cate stiu este bine sa o sustii cu progesteron, pentru cazul in care inca nu este suficient secretat de corpul tau. Daca ai dubii referitor la cantitatea de progesteron, mai intreaba-l o data, ca sa-ti explice. Nu cred ca se supara.

Mergi la inceput

Aaa, inca ceva...un sfat: ar fi bine sa ai si un medic la spital de stat pentru cazul in care, Doamne fereste, nasti inainte de 35 de saptamani pentru ca dr. Albu e doar la Medlife. Mie mi-a fost greu sa fac lucrul asta si pana la urma am ajuns la spital de stat si am nascut cu doctorul de garda (eu am nascut la 34 de sapt). Nu-ti spun asta ca sa te nelinistesc, insa acum eu asa as face.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Referitor la prematuri.. am inteles de la o amica ca cei de la Medlife sunt in discutii avansate cu maternitatea Filantropia pentru a trimite mamele care nasc inainte de 35 de saptamani sau prematurii la ei.
Vor sa semneze un acord si atunci se vor rezolva multe din problemele legate de acest subiect..si confortul nostru psihic ca si mame, viitoare mame va fi mult mai mare...

sarcini frumoase la toata lumea

Mergi la inceput