Floricele de liliac mai-iun (46)
Raspunsuri - Pagina 7
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Neata!!! Cafeluta e servita!Grabiti-va ca altfel o beau eu pe toata! Mary,mamica impresar,de bine ce ti-am zis ca a trecut perioada de plangaceala noaptea,a revenit.Nu mai zic hop pana nu sar gardulNu stiu ce are si ce sa-i mai facSe trezeste din jumatate in jumatate de ora,nu ii e foame,nu e ud,ceai bea doar dc e dulce Vivela,care ziceai k e vestea buna? Despre progresele bebelusilor,eu zic k nu comparam..ne orientam,si dc nu le fac ei pe toate,nu ne suparam,le vor face www.albumdefamilie.ro/pics/1246395600/16457_500.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI Laurita! Mai treci pe la noi,nme e dor de tine Apropo de asta! astazi strig prezenta,dar pe rand Sabinaaaaaaaaaa!!!!Unde esti?incep sa-mi fac griji!De multicel cam lipsesti! Theooooooo!Ma auziiiiii??????? Maribelllll!!!!!!Te-ai mutat la odisee si nu ne mai bagi in seama? To be continued.... Pupicei!!! Cristina, mamica lui Seby,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 7 lunite frumoase povestea stelutei de mare |
Vai Cris, imi pare rau! eu sunt "proaspata" in suferinta nesomnului si.. tare te inteleg...
Vivela avea multe "vesti bune" - 1 an, 2 ani, poate la 3:D?
Raspund eu: Sabina e pe FB - vazut printese. POate e mai ocupata acum.
Theo: idem:) Este si ea bine.
Maribell inca nu a facut test, insa e sigura ca e gravidutza, deocamdata cauta medic in CT. Cine-a pariat pe MAria, cred ca a cistigat:).Mai citesc si revin;)
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui Vivela neata ma bag si eu in seama asa de dimineata... Cris, imi pare rau ca ati luat-o si voi pe calea ne-somnului. referitor la ceai dulce sau orice dulce, daca nu se poate si nu se poate...macar inlocuieste zaharul cu indulcitor natural pe baza de stevia rebaudiana, e non-caloric, natural, nu creste glicemia si e fara contraindicatii (spre deosebire de indulcitorii artificiali). se gaseste la plafar, e vreo 7-8 lei sticluta de 50 ml, dar o sticluta mie imi ajunge cateva luni, in conditiile in care ii mai indulcesc uneori ceaiul sau ii mai fac o limonada celui mare. sau mai inlocuiesc zaharul la vreo prajitura daca vreau sa fie light. zaharul e pacatos nu doar ca e caloric, dar creeaza dependenta. Traiesc in Orasul Alandala |
minune cu chip de om, ce esti tu, de ce n-ai vorbit mai devreme:)?
Eu ma declar dependenta de dulce! Dar dependenta rau! De azi la oarece "dieta" si in sevraj...
Am fost ieri la citeva magazine naturiste, m-am oprit la stevia (am vz pe un site al unei vegane ceva despre stevia) insa uitasem la ce-i buna... si am spus "pas"...
Nu ne spui si cum echivaleaza?
Fericita, puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui Virgi17 Buna dimineata!!! Dragi mamici, din partea grupului puilor nascuti in 19 mai, va trimitem cele mai bune si calde ganduri si imbratisari, alaturi de o felicitare de la noi!! O puteti vedea pe webshots sau facebook(pe wall-ul floricelelor de liliac)Va pupam si speram sa fim cat mai mult timp impreuna aici! Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) |
Bravo Virgi, ca ai pus in practica ceea ce "planificasem" odinioara;)! Imi tot propun sa ma apuc si eu de photoshopat... insa nu am curaj> e greu:)?
Fericita, puiul
Virgi17 spune:
Mary,photoshopat-ul nu e greu, depinde ce iti propui sa faci cu el...este o lume in sine, pe n straturi si f stufoasa...eu tot n-am invatat tot ce trebuia, stiu un strict necesar, insa imi propun sa invat mai mult, caci e fascinant. pierd la ore bibilind la pozeee...
fetelor, n-ati vazut felicitarea noastra?...ca nu ati comentat pe aici munculita noastra facuta din inima pentru voi...
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
Madamar spune:
Nana, bine ai revenit si sa fii mai des pe aici!
Intreb si eu, sa vad parerea voastra: azi am facut suc de morcov, telina si sfecla rosie la storcator, pentru un aport de vitamine la subsemnata si cum mateo se intindea catre mine, i-am dat sa guste vreo citeva lingurite, dupa care m-am gindit: oare sfecla cruda nu ii face rau?! Voi ce spuneti?
nu avem nici un simptom negativ pina acum, decit parca mai multe gaze (chiar, tot pirtzitori sunt si bebeii voastri?:))... dar sfecla chiar are proprietati notabile!...
va las acum,
pupici
si... pe miine!
Fericita, puiul
ancutzicab spune:
Virgi, am intrat eu si am vazut.
Suuuuuuuper!
da' stiu ca ai muncit ceva!!!
Mary, ce de vesti! Inteleg ca fetele stau mai mult pe FB? S-au suparat pe noi?
Iar de Maribell, ce sa zic - Doamne ajuta, bravo, bravo, bravo, sa fie intr-un ceas bun!
Noapte buna, ca bantui pe aici singura, ca cucuveaua!
Ne vedem maine dim la cafea!
NicoletaB spune:
Neata!
Laura- La multi ani si tot ce-ti doresti!
Nana- bine ai revenit!
Nu am timp de detalii referitor la ce face cel mic, caci sunt la scarbici, dar eu sunt multumita de felul in care evoluam.
O zi buna!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
Madamar spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Virgi, am intrat eu si am vazut. Suuuuuuuper! da' stiu ca ai muncit ceva!!! Mary, ce de vesti! Inteleg ca fetele stau mai mult pe FB? S-au suparat pe noi? Iar de Maribell, ce sa zic - Doamne ajuta, bravo, bravo, bravo, sa fie intr-un ceas bun! Noapte buna, ca bantui pe aici singura, ca cucuveaua! Ne vedem maine dim la cafea! Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Ei suparat! Nu, Doamne fereste. Insa accesul acolo e mai facil, fiind vb de notificarile care apar in email. Vin ele fetele si la noi, cum le permite timpul, fiti pe pace!
O zi stralucita!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI! nu verific lista, insa imi vine in minte ADELINA NANEI!
Fericita, puiul
aly_ spune:
ADELINA IOANA,MAIA ALEXANDRA,ANDREEA MIRUNA SI NICOLAS
VIRGI foarte frumoasa felicitarea,mi-am incantat si eu ochii.
Parca m-as apuca si eu de photoshopat dar mi-e sa nu-mi prind urechile
aly_ spune:
Fetelor dar chiar ca e cam slaba activitatea pe aici pe la noi:mamici, pe unde umblati???????