Floricele de liliac mai-iun (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Sunt fresh,am dormit slava Domnului!Puiul doarme si acum(8:10)S-a trezit de enspemii de ori pentru suzeta dar sunt multumita ca nu a mai fost plangacila,are insa un somn foarte agitat,se urca peste plapuma,se rostogoleste,se baga cu nasul in saltea,cu caputul in gratiile de la pat,geme in somn..

Nicolett bine ai revenit!Nici Seby nu era fan iaurt pana i-am dat crema de iaurt de la Brenac si nu se mai satura.A fost o nimereala,luasem pt o prajitura,si m-am gandit sa-i dau sa guste,l-a mancat cu asa o pofta de era sa nu mai am cu ce face praji

Taty_ana zici ca Emma bea putin 120 ml-150?Eu de Seby ce sa mai zic,ca rar depasesste 90 ml?
Eu zic ca e si de la tetina,imi trebuie una cu gauroi mai mare,ca el nu are stare sa stea locului sa manance.Ultima oara am luat tetina curgere rapida de la Disney,dar e vrajeala totala.

Lumy bine ai revenit

Theo pai dc erai acilisha de ce nu zisei macar prezent cand am strigat catalogul?

Rocsy pupam fetita vorbareataSebi nu e receptiv la "stat la povesti"

Mary poate vrea sa spuna ca face "caaa"-ca

Nico mersi de cafeaIn dimineata asta o savurez odihnita
Ce mai face Rares?Sta cu bunica cat timp esti tu la job?

Pupici
Revenim

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
7 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI !!!!

BINE V-AM GASIT PRIETENE DRAGI IN 2011....

VA UREZ DIN SUFLET SA FITI SANATOASE, FERICITE, IMPLINITE SI NOROCOASE, ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE SI DE BEBICII CEI MAI SCUMPI DIN LUME !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

in sfarsit am iesit din barlog....., am fost trezita din hibernare de catre CRIS.....si celelalte prietene dragi , care mi-au dus lipsa........pupici dulci tuturor

faza e ca mare lucru nu am facut.....dar din lipsa de informatii cu privire la sarcina, nu am mai intrat, dar de citit....sunt la zi

sarbatorile le-am facut in familie, pt faptul ca tony a fost racita cu multi muci si tuse, luata de la socrela.....bleah
in noaptea de anul nou....tony a fost cea care ne-a dat trezirea la 12 fara 10...dar doar pt faptul ca se ineca cu mucisorii. asa ca la 12 noaptea eu ii trageam mucii, iar iubi o tinea pt ca se zbatea si urla de mama....mama
sper ca noul an sa nu fie plin de urletele ei.....

test de sarcina ...nu mi-am facut, in schimb....mi-am facut testul de pe dc si mi-a indicat o sarcina de 11 saptamani, dar e curios faptul ca la eco intravaginala din 14 noiembrie, tuta aia de la medlife, nu a vazut sarcina.....a vazut un posibil cancer
acum, eu sunt sigura ca sunt insarcinata si o sa-mi fac o programare la un dr in constanta pt eco si control.
probabil , ca de frica nu mi-am facut testul de sarcina

MERCI MARY PT UP DATE-UL FACUT LU' CRIS.....

REVIN

GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

LA ALT FORUM DEOCAMDATA NU AM FUGIT......si nici nu o sa fug

despre TONY....pot sa spun ca a mai crescut....nu stiu cat, ca nu am mai cantarit-o.la sf lunii mergem la buc pt vaccinul de 6 luni si o sa-i fac si un control amanuntit.
cat despre abilitati:
- se rostogoleste in toate partile
- merge de-abusilea
- se ridica in 4 labute....dar nu stie sa-si puna manutele in valoare....asa ca nu inainteaza deloc doar se balanseaza
- bea din biberon singura....de fapt se serveste singura.....bibele de ceai e mai micut si-l poate manevra cu usurinta asa ca o prind adesea cu bibe in gura...asa comica e....
- bea apica din canuta cu cioc
- cand papa feliute de fructe sau painica....scoate afara bucatelele mai mari
- noaptea doarme pe burtica si-si baga suzeta singura in gurita
-e foarte sociabila, in general un copil foarte vesel....rade mai toata ziua
- merge in picioruse, daca o tin de manute si se ridica pe lada patului si merge de la un cap la altul nesustinuta...e foarte haioasa
- sta in fundulet destul de mult timp
- cand are nervi bate cu manuta in picior, sau daca e super nervoasa isi baga capul in perna/pat si-si ridica trunchiul in sus......cu sensul ''lasa-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa''
- doarme de la 20.30 pana la 7.30 si-i dau in somn bibe pe la 3-4, dar nu se trezeste . exceptie vre-o 2 nopti cand ne-a facut cu capul, ca-i era somn si nu vroia sa doarma.

- nu spune nimic, doar face vocalize
- daca o strig...nu se uita la mine, deci nu stie cum o cheama si nici ca o strig pe ea
- NU AVEM DINTISORI

si acum o faza tare haioasa:
cand gaseste o suzeta si-o baga singura in gurita....se chinuie ceva pana si-o aseaza cum trebuie....apoi daca gaseste o alta, incearca sa si-o bage si pe aia in gurita, dar fara sa o scoata pe cealalta.....si o studiaza pe cea din manuta si nu stie de ce nu intra si aia in gurita....iar daca si a 3 a suzeta isi face aparitia.....e si mai tare faza, pt ca sta cu ele in manuta si maraie la ele....
fac tot posibilul sa o filmez o data....e tare simpatica

- despre VIGANTOL....si eu stiam de faza cu 20 zile, apoi alta STICLUTA. dar noi de la 4 luni luam VIGANTOLETEN 500

- iar cu MUCII....eu ii combat cu ser si scoaterea lor, nu prea des pt ca urla din toti plamanii, apoi pun ophstamesone-n....si-i trec destul de repede

ROSCA SANATATE MULTA LUI GEORGE......SA DE-A DOAMNE DOAMNE SA TREACA SI SA NU FIE NEVOIE DE SPITAL.MULTA PUTERE !!!!
SANATATE MULTA MAZARICILOR DRAGI !!!!

LENA
CRIS
MARY......haios tare filmuletul
ANCUTZICA
ROCSY
NIKOL ....felicitari pt o bebita exemplara cu papica si somnicul....si LA MULTE LUNITE MINUNATE
IOANA1234
NANA
MULTUMESC FETELOR PT URARI.....SPER SA FIE TOTUL BINE

GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosca
la sfatul celui mai bun orl-ist din Cluj

La cine te referi ?
Intreb doar de curiozitate ca noi nu am avut Doamne multumesc nevoie inca de ORL-isti.
Sanatate multa va dorim.
Sunteti mai bine ?
Scapati de spitalizare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Multumim pt urari: nikolett2445, n_a_n_a, r_ocsy, theophillina si pt vizionarea pozelor , Lumy_Clt multumim , Madamar

aleesicoo felicitari pt dintisor!
maribel ma gandeam la tine sa ne trimiti vesti, si iata c-ai aparut! Bravo Antoniei cate stie sa faca. merge nesustinuta pe lada
FELICITARI!
E prima floricica care merge nesustinuta.
Wow..cancer? Doamne Ajuta sa fie sarcina!
NicoletaB multumim pt !

Acum sa va zic si meniul Justinei:
1. - dimineata: lapte (8:30-9..depinde) - 150 ml
2.- masa de fructe - 11-12, depinde la ce ora se trezeste dimineata (ii m inlocuiesc fuctele cu iaurt)
3.- masa de legume cu carnita, ou sau simple - 15-16 , cam 150 g papa si fructele la fel
Dupa masa de fructe si legume, la 40' -1 h musai vrea lapte - 100 ml, apoi somn
4.- seara: lapte, tot 150 ml (18:30-19) iar noaptea ii dau 100 ml (atat vrea si ea), uneori 2 biberoane.
Rareori are 5 mese, si-anume, cereale cu lingurita. Totul depinde cand se trezeste dimineata.
Faza e ca inca nu a renuntat la lapte in timpul zilei..adica oricat ar manca fructe/legume, ea tot vrea lapte.

Intrebare: dupa ce le dati fructe, le mai dati si lapte? (valabil si pt cele care alaptati) Ma gandesc daca vrea imediat sa nu se deranjeze la burta. Niciodata nu i-am dat imediat.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

IOANACT....TONY se tine singura de lada patului si merge pana in capatul celalalt ....incer sa o filmez
....merci de urari

GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris- Mihaita e la mama. In weend il iau acasa, dar weekendul asta pt ca lucram sambata il vom vizita.
Are o placere de a te apuca de urechi si sa se ridice in picioare tinandu-se de ele. Bucurie pe el, vai de urechile celui care ii cade victima.
Canta pe limba lui, cand pozezi/filmezi se opreste din orice face si priveste tinta la camera pozand in copil cuminte.
Doarme de la 22la 7 mananca bine si e faciscinat de tot ce e cu butoane si atunci cand imi aude vocea la telefon.
Maribell-tinem pumnii sa fie sarcina. La 12 saptamani parca se face dublutest, nu? Ce repede am uitat ce si cum legat de sarcina!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Intrebare intrebatoare:
Cand dati cereale cu lapte la copii, textura acestora este moale? (mie asa imi iese urmand instructiunile de pe cutie si nu-mi prea vine sa-i dau si nici el nu se omoara. Eu ma astept sa iasa ceva mai tare asa ca un gris cu lapte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Intrebare intrebatoare:
Cand dati cereale cu lapte la copii, textura acestora este moale? (mie asa imi iese urmand instructiunile de pe cutie si nu-mi prea vine sa-i dau si nici el nu se omoara. Eu ma astept sa iasa ceva mai tare asa ca un gris cu lapte)

Si eu am urmat instructiunile de pe cutie cand le-am preparat prima data si mi-au iesit lichide, curgeau ca laptele, dar acum le fac dupa ochi, in functie de cat de groasa vreau sa fie consistenta.

Mergi la inceput