Floricele de liliac mai-iun (46)
Raspunsuri - Pagina 13
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Lumi: http://www.ikea.ro/product/show/code/90112531 Ioana & Arturicii'S_Biblioteca |
multumim! Acum imi e clar ca nu stiam ce sa caut!
Am revenit dupa o masa copioasa si desert
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia
Ioanact spune:
Am terminat petrecerea mai devreme pt ca una din familii nu a venit (nu stiu ce s-a intamplat). Am descarcat si pozele, nu f multe.
De-aici incep.
Iar aici aveti cateva poze cu Justina la masa si cu Ioana la joaca.
Lumy_Clt am vazut doua craciunite superbe. Si ce frumos dorm.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Viriniana Buna dimineata mamici si bebici! Am intrat special sa-i raspund Vivelei la o intrebare pusa in capitolul trecut: Am fost cu bubuluta la un kinetoterapeut si ne-a recomandat sa o incaltam in casa cu ghetute cu talpa groasa si talonete (sa o ajute sa faca primii pasi corect). Eva deja se ridica singurica in picioare, merge tinandu-se de canapea sau orice altceva Afara banuiesc ca nu e cazul de ceva mai special...cel putin eu nu o dau jos din carut O zi frumoasa va doresc Mamica Evei 01.06.2010 |
multumim frumos
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui rosca Sanatate mazarichilor!! Si la George ,traheita a evoluat in bronsiolita,toti din casa tusim,toti suntem cu mascute in jurul lui,e groaznic.Daca pana Vineri nu da inapoi cu aerosoli si sirop de tuse ,ne trimite la spital!Sunt terminata dupa 3 sapt si ceva,nu mai pot gandi. |
sper din tot sfletul sa scapati de spital
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui nikolett2445 avem probleme cu iaurtelul,il tolereaza dar in cantitati foarte mici 5 lingurie,daca primeste mai mult ,face kk imediat,toate tipurile de iaurt ,facut cumparat,mananca painica cu unt ,cu noi la masa dimineata are trei mese principale pe zi,dimi braza cu fructe sau iautr cu fructe,la amiaza legume aburite cu galbenus ,carnita pui vita sau simple,si seara cereale cu fructe trei bibe pe zi 200 ml dimi ,la 14 si seara doua somnicuri de 1 ora si doua ore,somn de voie toata noaptea Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) DAVID(15 MAI 2006) |
Papa bine pitica !!! Si eu ii mai dau din cand in cand paine .
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Ioanact [purple]Buna! Poftiti de srviti o felie de tort si un de pahar de samapnie, pt ca astazi Ioana noastra implineste 3 ani. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Ioana
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Apropo de postarea Virinianei referitoare la recomandarile kinetoterapeutului cu privire la mers: iata si www.euforia.tv/articol/relatie/botez/abecedar-pentru-parinti-13046.html" target="_blank">parerea unui ortoped! Si pana la urma cum facem ?! O sa-l intreb si pe ortopedul fetei mele, sa vedem el ce mai zice... Mama zice ca noi (eu si sora mea) am avut papucei inalti... povestea stelutei de mare Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu |
Ca sa te bag in ceata si mai mult ... eu umblam desculta ... deci pana la urma cum facem ?
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui aleesicoo veste de ultima ora: KARINA MAI ARE UN DINTISOR JOS!!! sa o manance mama pe ea de iepuras!! ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
felicitari
theophillina spune:
Hello!
Bine v-am regasit si noi in noul an! Sa va mearga toate ca pe roate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca, dar mai presus de toate sa fim cu totii sanatosi!
Eu v-am tot citit, insa vorba voastra, nu fusei in mood-ul potrivit sa scriu. Am petrecut si noi sarbatorile f bine, cu multa lume, ne-am si imbolnavit nitel, dar suntem bine, n-am avut o forma grava. Pe 31 dec. dupa ce am gatit si smotruit 2 zile pentru a primi cum se cuvine cele 15 persoane care ne-au fost oaspeti de revelion, am plecat si eu nitel la cosmetica sa nu miros toata a mancare si sa ma rasfat nitel. Si l-am lasat pe Stelios cu taica-su' iar dupa vreo 3 ore dupa ce m-am intors l-am gasit bot in bot cu bunica-sa care sosise intre timp si era si cam fonfaita. O intreb daca e racita si-mi zice: ei, da, sunt nitel, dar e raceala, nu e virus sau ceva. Imi venea sa-i dau cap incap si pe ea si pe fi-su. Barbatu'meu cica nu si-a dat seama ca ma-sa e racita. In fine, pe seara a facut pt prima oara de cand s-a nascut nitica febra, care oscila intre 37,7-38,1, i-am dat la culcare nitel sirop si a scazut febra si a dormit ok toata noaptea. Dupe vreo 3-4 zile a inceput sa aiba muci si sa tusesca, fara sa mai aiba febra deloc in tot acest timp. Am fost la dr. si ne-a dat un sirop, spunandu-ne, ca slava Domnului, e o forma usoara de bronsita si nu e nevoie de aerosoli sau alte tratamente mai complicate. Dupa vreo 2 zile de sirop n-a mai tusit deloc, acum mai are foarte putini muci. Dar asa m-am ofticat ca a racit, incat am impus carantina, pai, ce puii mei, daca o persoana matura nu poa' sa se gandeasca sa nu vina cu raceala la copil si sa mai si stea bot in bot cu el, ce puteam sa fac??? Asa ca acu' numai vine nimeni in casa, neanuntat si daca nu sunt eu. In perioada in care am fost bolnaviori ne-a iesit si primul dinte, fara scandal, fara plansete si jeluiri, fara febra, fara nimic, doar cu bale multe. Si al doilea sta sa apara, azi-maine iese. In alta ordine de idei citisem si eu blogul mazarichilor ieri si asa m-am amarat ca-s bolnave, fi-miu a fost mucos nitel si de vreo saptamana nu sunt eu ok deloc, am fost foarte intoarsa pe dos, darmaite dragii de parinti ai mazarichilor. Multa, multa sanatate le doresc fetelor si parintilor!
Ref la ce face/ce nu facem noi: ne intoarcem numai de pe burta pe spate, invers s-a intors azi ptr prima oara, mergem in 4 labe numai in marsarier , face podul si se deplaseaza asa peste tot, se impinge in picioare si inainteaza mai bine de pe spate decat de pe burta, se ridica singur in picioare daca se tine de spatarul canapelei, in patut cand se tine de grilaj ii e frica, se ridica si sta destul de bine in fund, insa mai cade si pe de laturi uneori, calareste tot ce prinde, face exact ca Bety de Nati zici ce e jumper, isi cauta singur suzeta si si-o baga in gura (chiar si cand doarme, se trezeste si asta face ). Limbajul: zice baba (tata ), iaia (bunica ), babu, vuvu, d'astea, mama doar cand e f suparat, desi eu sunt sigura ca stie care-i ma'sa si care-i ta'su, adica face asocierea.
Ref. la mancare: noi avem 4 mese/zi, 2 bibe de lapte dim si seara a cate 300 ml/fiecare, masa de fructe (mar, para, banana, portocala, mandarina) si o masa de legume (cartof dulce, morcov, patrunjel rad, pastarnac, dovlecel spanac, sfecla rosie) si carnita (de pui de tara) si-o sa-i bag si de vita. La mesele solide mananca aprox 150-200 ml. De ieri i-am dat si cate nitel iaurt si se linge pe degete si pe botic. In rest, suntem razaciosi, voiosi (cat a fost mucos si i-a dat si dintele a fost parca mai vesel si mai activ decat de obicei ) Doarme in continuare toata noaptea, nu plange deloc, decat cand ii e foame (si nu ma prind din timp) urla, nu plange, daca nu ma grabesc, urla pana nu mai poa' sa respire.
Vroiam sa mai zic, ca am vazut astazi pozele gemenelor Luminitei, sunt superbe, precum si fetitele Alinei, careia ii urez La multi ani pentru fetita cea mare, Ioana!
Mai vroiam sa zic:
Cris,
Alinutzaaaaaaaaaaa, tu pe un' umbli?
T_Ioana, cuscra mea, mai intra si tu pe la noi si mai spune-ne ce mai face noruca mea Sonia, multa, multa sanatate si pt voi!
Sorana, ne lasa cu buza umflata, ne-a zis ca nu mai intra vreo luna, da' nu ne spuse ca pleca in Indochina, aflai din intamplare de pe contul ei de FB. Vacanta placuta si te asteptam aci' la raport.
Ale, felicitari ptr. dintoc!
Rosca, multa, multa sanatate pentru George si pt voi!
Atata a putut neuronu' meu obosit, sper sa fiu mai activa de'acu (nu ca as spune ceva interesant, dar asa...), va pup pe toate si declar oficial ca mi-o fo' dor de voi.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII