Zmeurici de iulie-august 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Noah,si cum tot vorbim de diete,voi sport faceti,fetelor?De saptamana viitoare o sa ma apuc de ceva,in vata dvd-ului,chiar simt nevoia miscarii

da practicam: ridicatul cipsului cu un deget si ducerea lui spre gura pt muschii faciali, tastatul la botoane in fata dc-lui pt dexterietate si bicepsarea deshtelor, miscarea pupilelor la citirea mesajelor ca sa nu te uiti fix
mda, as putea tine Monti, nu de productie mi-e mie, mi-e de consistenta lactelui, am vazut pe cineva slabind cu Monti chiar is in sarcina, asa ca bag acolo iarba grasa de calitateMuuuuuuuuu

Bely, din ce scrieti voi acolo la SB seamana sheva cu Monti ca principiile care stau la baza alimentelor pecare aveti voie, nu stiu dc combinatiile, insa Monti nu prea interzice nimic, combinatiile sunt cele care dau dureri de cap:2 feluri de mancare greu digerabile la o masa. De ex morcovii fierti nici el nu-i recomanda avand calorii multe, insa cruzi sunt absolut ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Pooh,Giova Albert este bine,nu a mai facut febra de atunci,toata ziua vrea sa mearga cu moto prin casa,ma pregatesc sa-l bag la nani si revin,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Gata am reusit s-o votez si pe printesa lui sara.amira
lucialu, ce am ras in prima partea a mesajului unde ii explici lui pooh ce gimnastica faci tu
pooh, deocamdata nici eu nu fac sport, dar ar cam trebuie ceva cat de cat, numai nu stiu cand ma urnesc din loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

LucilauPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Noah,si cum tot vorbim de diete,voi sport faceti,fetelor?De saptamana viitoare o sa ma apuc de ceva,in vata dvd-ului,chiar simt nevoia miscarii

da practicam: ridicatul cipsului cu un deget si ducerea lui spre gura pt muschii faciali, tastatul la botoane in fata dc-lui pt dexterietate si bicepsarea deshtelor, miscarea pupilelor la citirea mesajelor ca sa nu te uiti fix
inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

cap. nou

Mergi la inceput