Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Bravo Giova!! O fi SB mai bun decat disociatul?!![]()
Pooh, super ca ai dat slabit. De fapt daca esti la dieta e si normal sa o faci. Hai sa dam raportul in fiecare saptamana, vinerea de ex. Asa ne motivam si mai mult.
Giova spune:
Eu beau si ceai antiadipos si ma cantaresc dim. dupa ce merg la WC, goala pusca. De fapt tot asa ma cantaream.
Lucia nu am pus sculele pod, dar deocamdata ne e mai mult decat suficient Edi si Marco.
Nepoate? pai daca mi le vor lasa nurorile cum ii las eu la soacra...nu prea as putea profita de ele. de-asta mi-e frica...ca poate si nurorile astea vor sa le lase mai mult cu mamele lor. Sau poate isi gasesc copii mei 2 gagici orfane si atunci m-am scos
.
ce branza e aia de burgher? si de unde o cumperi? cum e la gust?
Calipso faina semnatura ai
.
Asa glumea si ginecologul meu...ca mai incerc odata si poate voi fi soacra cu 3 nurori. Iti dai seama ce cosmar este!!!!!
Corinna ai fost tare de tot
. Termina odata cartea si pune in practica. sa vedem daca tine.
Moniland eu numai lunea dau raportul...atunci se implineste o sapt. de cand m-am apucat.
fug la calcat...din nou, profit ca Edi doarme si asa imi tin mintea ocupata...departe de retetele de pe FB si de frigider.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Olá tufa, ce-ati mai scris![]()
sara.amira multumim
, off cat m-a secat si ce frica imi era sa nu aibe ceva probleme, acuma stau mai linistita
. Am incercat s-o votez pe printesa si nu ma lasa, mai incerc! Bafta la topit sunculite![]()
adriana.fedorca multumim pt incurajari
lucialu i-am spus la dr. despre cazatura, de fapt el a vazut repede pt ca zmeurica mea e toata numai un zambet si toti vad ca e stirba
. Chiar ar trebui sa ma mai ocup si de blog putin, l-am inceput inainte de sarcina si am apucat doar cateva retete sa postez, pe urma am avut greturi mari cu enspe varsaturi pe zi pana in luna a 7 a asa ca l-am cam abandonat..
corina hai ca m-ai facut sa rad cu dansatul, s-o vezi cum suceste funduletul si manutele in acelasi timp dar cand trebuie sa faca pasi si nu-s chiar in fata ei se pune in genunghi si incepe sa busileasca.. Noh si eu sper ca o va lua odata si-o dat si la picior.
Fetelor voi ati votat si pe pooh si pe sara? Eu cum am intrat pe forum am mers si i-am votat pe pooh si apoi am vazut si link-ul lui sara dar nu m-a lasat.. oricum mai incerc, sau trebuie impartite punctele? luminati-ma si pe mine![]()
bely spune:
Am uitat sa mai adaug..
moniland, eu inca nu m-am cantarit, ori ma cantaresc la o sapt. de dieta sau poate chiar abia dupa faza 1, care ar insemna 2 sapt. 14 zile
asta daca rezist![]()
lucialu spune:
Giova, e branza topita la pliculete, ce se pune la hamburgeri. I-am mai gasit motarela
bastonase, ficare ambalat separt si ii place, e special pt copii, e mai teapan asa, nu de-aia bas proaspata alba si cu zeama da si aia ii place.
App de branze cascavaluri, am avut reclama de la real, si vaz eu pe o pagina un rotocol de cascaval cu poza cu bebe si ma gandesc:ia uite! au si realul(era marca real) cascaval special pt bebei, dau sa citesc vadit interesata atat cat pot sa vad ce scrie pe eticheta-bebe creme?? wtf? cum e crema ca eu vad ca e rotita de cascaval.
era chiar crema de corp pt bb.daaaahhhh!!!
clar m-am tampit! pai normal ca Patri era cu cazatura, nu mai legam sperietura mersului cu dintisorii rupti
dc era totul la ea, pai sa nu-ti fie rusine Bely
, caz doar nu e vina ta. Noi cand am iesit ieri, toto lua la goana pupa, si se si prostea cand pasea- se juca, toooot am stat cu gura pe ea ca sa mearga incet si sa fie ataneta, ca de mana nu vrea
si pana la urma a facut un buf, aha si inca mai facea dc nu era baftoasa. S-o murdarit toata cu noroi
asta e , ce pot sa fac? e copil, e mica rau inca, nu am decat sa o supravegehz cat pot, dar si libertate tre sa-i dau, asa ca ma trec toate transpiratiile prin chiloti si astept sa mai creasca, nici ea nu e inca in superechilibru bashca e silfida si nu o impiedica excesul de kile la miscare.
app: a incpeut sa mai rotunjeasca si ea falcutele si taltaboseii
tare necajita eram eu asa in mine, ca dc e caz de greva foamei nu prea are de unde sa isi permita sa dea jos
pooh spune:
Lucilau,mie dieta Montignac mi se pare complicata rau
Moni,mie mi-e ok sa dau raportul vineri....Ziua mea de cantar(cea oficiala,ca ma mai cantarea si zilnic)era miercurea,cand tineam o alta dieta,tocmai sa pot drege daca am facut-o lata in we![]()
Bely,ne-ai putut vota si azi?Din cate am inteles,doar odata te lasa sa votezi fiecare poza....si poti da punctajul maxim fiecareia
Oho,si rezisti sa te cantaresti doar dupa primele 2 saptamani?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
lucialu spune:
Pooh, nu e deloc complicata. Merge pe eliminarea grasimilor nesanatoase si pe necombinarea niciodata(e un mod de viata)a carbihidratilor(paste, orez, cartofi, paine in special alba) cu proteinele la aceeasi masa. Papi carne fara grasime de ex la o masa impreuna cu o salata de cruditati cel mult cu ft putina paine, o felie sau jumate subtirica macar pana reusesti sa te lasi de ea. Ideea e ca din secunda in care iti intri in mana cu treburile astea, nu mai ai sanse sa te ingrasi, nu mai apare yo-yo effect. Dc stai sa te gandesti e ft sanatos, plus ca face ft bine celor presispusi la diabet, nu neaparat insulinodependent.
pooh spune:
Lucilau,ii cunosc principiile,dar noah.....adevarul e ca nu m-am documentat fff. tare pe tema asta....m-a enervat ca interzice cafeaua cu cofeina![]()
Dar ai putea tine si in perioada alaptarii....nu cred ca ti-ar afecta productia
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
pooh spune:
Noah,si cum tot vorbim de diete,voi sport faceti,fetelor?De saptamana viitoare o sa ma apuc de ceva,in vata dvd-ului,chiar simt nevoia miscarii
bely spune:
pooh, da am dat 5 puncte si azi
, numai ca nu m-a mai lasat la sara, dar incerc imediat sa vad poate am noroc!
lucialu, si eu as fi vrut sa tin montinag dar mi se parea teoria tare complicata
asa ca am ramas la SB