Zmeurici de iulie-august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
calipso_zeus spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaa
Eu am izbutit sa fac in sfarsit actele alea ,Mariuca a dormit pana la 9 si acum dupa cele trebuincioase dimineatza adica schimbat,olitza,papa,o sa incerc sa mai pun in ordine alte acte si sa operez la ele macar jumate...in fine.
Ma oripileaza ceatza asta de afara....mi-e frica sa o scot umezeala nu e ok.Am iesit la sanius cat a fost zapada in fiecare zi si a fost ok i-a priit nevoie mare chiar daca erau -5-6 grade....nu a racit ba i-au trecut si mucii pe care ii avea....ha ha....
M adoare sa o tin in casa mai ales ca noi ieseam si iesim tot timpul afara dar vremea asta e criminala nu altceva...criminala...
Nu stiu ce sa-i mai dau sa manance ca ea nu mananca paste, cartofi, legume fierte....si vesnic sunt in criza de inspiratie ca nu stiu cu ce sa-i combin carnea...
Va pup mai vin io...
Giova spune:

Haideti la o
. caci micul dejun cu jumate de litru de apa le-am luat deja.
Pooh e noroi la noi, cum s-a dezghetat totul...si s-au facut ca purceii, dar n-a fost bai. azi e ceata si frig...cica si ploua.
Marco am vazut ca a inceput sa mearga pe patine, cel putin la cursurile de anul trecut a invatat sa-si tina echilibrul si sa mearga pe ele. sa vedem cum evolueaza anul asta. si pe role a progresat, caci s-a invatat cu patinele. oricum merita investitia, sunt dintr-alea reglabile, nu cele mai scumpe, ca nu merita. dar decat sa dau 33 lei/sedinta la patinoar cu patine de la ei, mai bine dau 25 cu patinele noastre si in 16 sedinte ne-am recuperat banii. asta daca ajunge sa faca atatea, caci la cum e vremea....
Moniland si eu am dat jos tot atatea kg ca si tine, dar in 3 zile. In prima am slabit 900, a 2-a 100 ca am cam fentat si azi dim. aveam inca 400 date jos. eu sunt multumita, sper sa merg tot asa, macar in prima faza a dietei.
Am inteles ce e aia. si eu faceam, doar ca numai eu o serveam. Copiilor le plac papanasii, si uite ca nu am mai facut de mult.
Adriana mersi voi cauta.
Elena, Adriana spor in gasirea unor crese bune pt. pitici.
Ely ma bucur ca e ok samburelul. sa ai o sarcina fara prea mari neplaceri si sa scapi repede de greturi.
Sara super poza, votat papusa.
Lucialu eu am cerut la moshul si la DD o fetitza la fiecare sarcina, dar uite ca nu am primit. poate nu am fost asa cuminte
.
Dienuta cum mai e Albert? sp3er sa scapati repede, fara prea mari complicatii si febra mare.
Calipso nici noi nu iesim pe vremea asta. si la noi e frig si ceata. zilele trecute a fost frumos si am iesit odata/zi.
o zi faina mamici.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Moni,Giova,ce frumos ati slabit....eu am dat mai putin jos,700 gr,dar sunt super multumita si de astea....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
lucialu spune:
Neata!
Giova, poace ca tie ti-s rezervate nepotelele, cand vei fi bunica, ca sa te delectezi din toata inima, fara stres parintesc
Hehe, stie DD ce face!
(oricum caz doar n-ati pus sculile in pod si gata, cine stie, cine stie, acum ziceti nu, poate vine o barza cu ultimul expres
, asa surpriza
)
Calipso, a mea pupa isi mananca legumele si carnita in genere din ciorbe-supe, mai ii dau fripturele-snitele sau gratarele, dar baza e din zeama. Ai incercat sa-i faci cartofi copti sau piureute sau legume la gratar? Pe ceata eu stiu ca nue bine sa-i scoatem, asta e!ne jucam in casa![]()
Azi fac ciorbi de salata verde, am lut 3, 2 le-am folosit ca salata, una am lasat-o pt ciorba.Am friptura de aseara, bag o garnitura cu muratuiri asezonez si gata
Pupa a papat paine toast cu unt si branza de burgher si niste cremvursti si tzitza din plin.M-a mancat uneva aseara sa ma uit la GA seria 1, 2 episoade. Si imi cam cad okii in gura
Mie app mi-a fost antipatica Meredith la ineput ca era usurica
. Categoric Izzie a fost nesimtita de la inceput, asa cu colegii-prieteni. Am vrut neaparat sa reved inceputul Burke- Cristina
calipso_zeus spune:
Lucicooo,doar ciorba mananca si a mea...de orice fel..doar asa..si pasta de somon dar direct din tub..a si ciorba doar da e acra cu mult patrunjel si leustean si cu piper si sare..de fapt ii place tot ce e picant....de zici ca nu e a mea....cartofii nu nici asa cum ai zis tu.
Corinna1982 spune:
Neata!
Votat ingerasii lui Pooh si printesa de Sara-Amira.
Lucialu ma bucur ca te-ai mai linistit cu dintisorii pupei si uite ca mai sunt si dr care si practica meseria cu placere.
Bely, bravo pentru printesa sociabila, iar de mers o sa mearga fara probleme. Cand o sa inceapa sa danseze nici nu o sa mai stii cum era cand iti faceai griji ca nu mergea singura.
Monitza, felicitari pt Ioana! sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii!
Felicitari si noilor gravidute, sper sa nu aveti greturi, si eu am avut 6 luni si tare rau a fost, nu as mai putea sa o iau de la capat.
Am reusit sa cumpar ieri 'Socrii toxici', cartea, ca originalii i-am primit cadou la nunta. Azi sper sa o termin, acum am ajuns la partea cu ce tre sa fac, asa ca nu cred ca o las din mana pana nu termin.
Am inceput sa ii dau Mariei extrat din mugur de coacaz negru de vreo 4 zile si vad deja diferenta.
O zi frumoasa sa aveti!
calipso_zeus spune:
Si daca vei fi Giova soacra cu trei nurori pan la urma?
Ha?Sa vedem atunci.....![]()
Si noi avem eruptie dentara...in zece zile au iesit patru acum iese masea si incisivii laterali de jos......si cred ca inca o masea...
pooh spune:
Corina,ce diferente vezi?Si cum ii administrezi?Eu ii dau Timeei de o saptamana,35 pic/dimineata,dar nu observ nimic nou
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
lucialu spune:
Corina, multam fain!
ce tare ai fost cu aia primiti dar de nunta![]()
(cadou!cadou straordinario !-si nemaipolonico! adaug eu
-cum zicea italianul cu bijuteri la tv
)iti place cartea? e un micut ghid..Si eu vreau sa stiu la cete referi cu extractul de coacaz ca se vede diferenta![]()
Calipso e bine ca papa zeama Mariuca ta. Eu nu mai folosesc piper in ce ii dau si pupei, avem probleme amandoi cu rinichii, irita rau piperul la rinichi, ai ei sunt mici inca. Si asta chit ca ne place alor mari condimentat. Culmea ca in supa turnam piper ca apucatii si in oala si in farfurii, acum nu ne mai trebuie
Suna frumos semnatura ta.![]()
Pooh, nu e mult 35 de picaturi?
hmmmm, eu o sa ma bag sigur la Montinag dupa alaptare, prima data detox cu osawa voi incerca. Nu vreau sa fac nici un fel de cura, nici altele chit ca imi vine sa plang cand ma vad, dar vreau neaprat sa am resurse din hrana pt laptic, nu din corp, si sa fie cat mai consistent(nu sh dc gresesc asa cred eu, asa simt)dat fiind ca lapte extra pupa nu consuma decat derivate.