Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ramo, durerile de spate cam sunt caracteristce sarcinii, mai ales cand incepe burta sa creasca pentru ca se schimba punctul de echilibru si de greutate al corpului.... Eu am avut dureri de spate si la prima sarcina si acum ma doare de mor. pe mine ma dor muschii mai bine zis, nu coloana. Si cel mai eficient este masajul dar din pacate nu prea are cine sa mi-l faca. exista si masaj special pentru gravide, a mers prietena mea si tare as vrea si eu dar nu pot ca nu am cui lasa copila nazbatioasa. poate dupa ce o duc la gradinita...

Mi-am facut si o lista de gradinite de vizitat dar acum e un pic racita Sofia. cum o pun pe picioare incepem investigatiile. dupa ce o dau la gradinita (sper sa fie pana la 1 martie) trebuie sa ma ocup de reorganizarea casei, mobila etc si pregatiri pt urmatorul membru al familiei

Si apropo de membrul familiei mult asteptat: ieri i-am luat primele hainite chiar daca nu stiu ce va fi. am luat ceva universal. abia pe 27 ian am eco si o sa aflam ce se ascunde

pup la toate burticile

--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salut fetele!
marina, si eu am fost zilele trecute la cumparaturi. aveau reduceri la carrefour si i-am luat fetitei noastre hainute ptr 6 luni, ca la nou nascuti nu erau asa faine. dar de-acum incep reducerile, asa ca incep sa cutreier magazinele!

21+

Mergi la inceput

noi ieri am fost la un mall la film si cumparaturi dar dezamagirea a fost prea mare! din pacate nu am gasit magazinele pe care le cautam. am incercat mallul din berceni pt ca in apropiere sta menajera noastra si am rugat-o sa stea putin cu Sofia. nu prea am avut ce gasi interesant la copii. i-am luat Sofiei o bluzita iar pt bebe mic niste body-uri si o salopeta. pt mine nici nu ma uit. vad chestii care imi plac dar nu le pot proba, de gravida nu vreau sa imi mai cumpar. iar alte haine noi o sa-mi cumpar dupa ce voi naste si voi reveni la talia de viespe (cea din liceu, eventual:)))
mai astept un pic reduceri mai masive. mi-as lua cate ceva de incaltat, ceva comod.

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkoll spune:

"vai "deci am un bb tare energic, toata ziua se agita Cate odata ma si intreb cand doarme..apropo si voi aveti sensibilitate crescuta la sani(mai ales zona mamelonului)? ca pe mine ma dor si la o atingere mica
Aveti grija de voi! See ya !

19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Cine stie parola sa-mi puna si mie un carucior albastru pe prima pagina? Merci

Cu kg ma plangeam si eu pe-aici ca am luat 8 kg, ei am slabit cand am avut febra 39, acum iar nu mai am pofta de mancare, ca inca ma lupt cu sinuzita si nu mai am gust si miros, asa ca declar un plus de 7 kg.

Si eu vreau pe facebook in grupul vostru.Cui sa-i trimit PM?
Poate cu ocazia asta imi mai fac si eu poze cu burtica, ca sarcina asta nu mi-am mai facut.La prima sarcina imi faceam in fiecare luna, acum pauza.

Lilly 19+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

eu la prima sarcina imi faceam poze aproape in fiecare saptamana...
acum nu am facut nici o poza

la capitolul kg, declar 2+ si am inceput sa ma tem. am momente cand bag in mine ca sparta. si nu asa orice..prefer dulciuri, painici etc...

Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.....declar ca astazi la ora 11,25 l-am simtit prima data pe Matei, intai a fost ca un fluturas , pe urma mi-am pus mana pe burtica si i-am spus hai vino la mami si deodata am simtit o zvacnitura mai puternica, asa de fericita sunt, sper ca de acum inainte sa il simt in fiecare zi, sunt extrem de fericita......
Ramo si pe mine a inceput sa ma doara spatele, eu acum 4 ani am avut un accident si am avut un traumatism la coloana, pana acum nu m-a durut, dar acum de cand a inceput burtica sa creasca si sa acumulez si kg a inceput sa ma doara.
Si eu m-am ingrasat aproape 8 kg, dar nu imi fac griji, nici doamna doctor nu mi-a spus nimic, am intrebat-o daca sunt prea multe kg si mi-a spus sa stau linistita ca nu , sa fim noi sanatosi, doctorita mea nu este chiar asa de exigenta, si mi-a spus ca sunt inalta si sa nu imi fac griji, deobicei la femeile mai mici de inaltime le este indicat sa nu acumuleze prea multe kg...aici am noroc ca am 1,76 m.
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de burtici....nu mai este mult si poate vine primavara, asa o sa putem iesii mai mult din casa si vom face mai multa miscare.

19+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! am fost la dr si totul e ok. puiutul are 483 de gr dar nu s-a lasat masurat ca s-a tot foit. DPN e 15 mai dar eu am 150 cm inaltime si mi-a spus ca voi avea nevoie de cezariana si ca s-ar putea sa vina mai repede. eu sunt nascuta in 13 mai asa ca daca totul e ok voi avea cel mai frumos cadou de ziua mea. durerea de spate e normala si mi-a zis de clafen crema dar numai in primele 4 luni de sarcina asa ca... indur.
Luiza felicitari pt Matei, cred ca esti in al noualea cer. Eu am trecut de faza asta ca deja unele lovituri sunt dureroase...
Marina sper sa gasesti o gradinita buna. Conteaza foarte mult cine se ocupa de copiii nostri.
M-am cam intins asa ca va -acesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

BUNA dimineata
Marina multa sanatate fetitei si sa se faca cat mai repede bine sa poti sa o dai la gradi
Luiza ma bucur ca in sfarsit il simti pe Matei

23+
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput