Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

multrumes tuturor de felicitari
Luiza bafta la sesiune

23+
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Si eu am luat pana acum vreo 8-9 kg,ma ingrozesc ca mai este destul pana la sfarsit si de acum se ia mai mult in greutate

23+

Mergi la inceput

o zi buna la toate,merg sa fac curatenie si mancare

23+

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA
SLABA MISCAREA PE AICI

23+

Mergi la inceput

DUMINICA PLACUTA LA TOATE

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Duminica placuta la toate burticile si odihna placuta ca la cum e afara nu ai scoate nici un caine! Eu azi imi propun sa ma uit la un film si sa doorm, ca azinoapte nu am dormit mai deloc. Mai tarziu ma gandesc sa fac niste clatite ca taree mi-e pofta.
Pupici!

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Hellooo,

Nu am mai intrat de mult.
Acum recuperez.
Felicitari pt cele care au aflat sexul.
Lumysti, sanatate multa fetitei si sa se rezolve cat mai usor.
Vb despre sarcina,c at de joasa este. La mine prima era f sus, Darius statea numai sub sanii mei. Acum o simt f jos, sta pe vezica de multe ori ca am impresia ca o sa fac pe mine.
Fetelor, nu va stresati atat de mult cu kg , ca se dau jos. Eu la prima sarcina am dat mai mult decat trebuia, am ajuns la 43 kg la 1,63 cm. Dc ma ingrasam mai mult nu aveam asa de putine kg.
Va las, ca nu mai are stare Dari in casa. O zi fumoasa.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
22 + Sebastian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetele...
STEFY multumesc pentru urari, ma pregatesc intens pentru sesiune, sper sa am rezultate bune si anul asta, am sa-l cam stresez pe Matei, cred ca il scot as in ale contabilitatii..
Si eu ma duc foarte des la toaleta, uneori sunt disperata, este adevarat ca consum si foarte multe lichide, si bebe meu este jos si apasa pe vezica, sper sa se ridice mai sus.
O duminica frumoasa, va pupacesc pe toate.

19+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkoll spune:

luiza stiu senzatia si eu ma pregatesc pentru sesiune.. asadar prevad si eu un viitor economist.Nu mai am rabdare 2 sapt pana mergem sa il vedem Bafta la examene! si Sarcina usoara in continuarea tuturor VA pup(am)!

19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Bina fetelor! eu nu am mai dat niciun semn ca n am avut noutati.
Pt inceput va doresc un an nou plin de bucurii si bb-ei sanatosi si frumosi!
Eu am 23 de saptamani si am pus pe mine 6 kg. Cred ca e ok. Maine, adica azi, merg la dr. Dar am o intrebare: Pe voi va doare spatele? Pe mine cam de 2 saptamani ma doare spatele zilnic dar ma apuca numai dupa masa. Ma doare in zona omoplatului drept. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? O sa intreb si dr sa vad ce zice dar vroiam o parere si de la voi

Mergi la inceput