Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, si la noi PortaDors sunt cei mai cei, se gasesc la foarte multe magazine si de asta e usor sa-i alegi pe ei. Si au si multe modele care-mi plac mie.

Sarut mana pt raspunsuri.
Noah cum ma stiti, imi place sa fac lucrurile din timp
In februarie am planificati deja banutii pt histerectomia Selei
Si vreau sa bifez lucrurile cat mai repede posibil, e un mare defect de-al meu; prietenele mereu ma bestelesc cand vine vorba de ceva de facut peste 5 luni, io`s aia care zic da Sunt nebuna si gata.

Setul e 288 lei si contine ghiozdanul, penarul, caserola, vesta reflectorizanta, husa de ploaie, rucsac pt echipamentul de sport si gentuta de domnisoara . E un efort mare pt mine, dar cand ma gandesc ce am vazut in magazine zilele trecute cu 200 lei - rucsac simplu ...

Amironeanu, de la tine n-am mai vazut de-un secol poze cu copiii frumosi Poate pui cateva

Rox, drum bun si mult, mult succes iubita

Corina,

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, la ce porcarii de rucsaci am vazut la 200 de lei prin magazine, eu zic ca face banii.
Las' ca e bine cu planificarea (poate poti sa faci in asa fel incat sa nu il vada Giulia pana in vacanta de vara...:))

Mergi la inceput

Aaa, Giulia n-are treaba cu de`astea daca stie ca x e ceva pt ceva anume. Ca doar are un dulap plin cu genti, posete, rucsaci

Andries, tu stii ca vrem sa ne luam al doilea aspirator multumita sugestiei tale ?
Doar sa pot sa ma bag la rate (tre` sa iau si tv). Asa ca mandra abia asteapta sa aiba aspirator rosu

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dariadaca-i echipat complet merita banii...meii io m-am mirat de pret ca n-am studiat deloc piatza ghiozdanelor
Roxi multa bafta
Amironeanu noi dupa amiaza mergem la gradi...deci io urasc programul cu gradi dupa amiaza...in rest,noi iesim afara indiferent de vreme,doar daca suntem bolnavi stam in casa...vineri mergem la cursuri de teatru iar mai nou vrea sa mearga la karate...da cica-i doar sambata si duminica....
Da si eu i-am admirat pe cavalerii Emeimie mi se par foarte ochiosi amandoi....Rico seamana mult cu tati dar are ceva si de la mami
Vivia ma bucur mult ca ati rezolvat cu invatatoarea....azi m-am certat cu mandra pe tema liniei oblice...a zis ca io nu-s invatatoare deci sa nu-i mai explic ei cum se face,ca doamna educatoare nu stie sa le faca ca le face aproape drepte iar ea stie cel mai bine cum se fac
Cristalina si io stiam ca inscrierile incep in prima saptamana din semestrul II...da vaz ca s-au grabit...
Corinaisanatate multa mamei tale....io azi a trebuit sa-mi iau liber de la servici ca bona nu se simte prea bine si avea programare la doctor

Mergi la inceput

Gorodica zici ca`i Giuli nu au nevoie, dom`le de explicatiuni mamoase
Ioana, daca mergi sa vezi preturi, pregateste-te sufleteste
Io recunosc ca-mi place gradi asta de dupa-masa, ne da timp de lalaiala si asa de bine ne pica
Aici inca ploua nici azi nu mergem la patinoar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai inceputul lui martie inseamna (aprox.) inceperea semestrului II...asa ca invatatoarea bu m-a pacalit. Dar sunt convinsa ca se duc parinti multi cu dosarele de pe acum. Io contez pe ochii mei frumosi, ca poate nu i-a uitat invatztoarea....hehehe

Supertare Gorodica, ea stie mai bine...hihihi

Roxana, drum bun si distractie placuta la Londra! Si vreme frumoasa, ca e tare important!:)

Mai, m-ati lovit cu usa-n cap, ca sa ma exprim poetic!
Noi trebuie sa aranjam baile, sunt ca dupa bombardament! Si lui John i s-a pus pata ca trebuie sa schimbam si usile prin casa...
Nemaivorbind de aia de la intrare care trebe' musai musai schimbata.

Mergi la inceput

Cristal, atunci spor la trebi si renovari

Io astept sf de februarie sa ne luam tv si dvd (cred ca suntem ultimele din tara asta care avem 2 tv-uri de-alea din 1990 si n-avem dvd ca ala portabil l-a mazilit Giuli) si aspiratoru` pt Giuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria...stai ca nu ne-am inteles...eu spuneam de unu roz...cred ca era primul link...unul roz...dar nu era cu fermoare...am facut poze...dar numai putin ca am muffins-uri in cuptor...si le descarc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ema

Daria...stai ca nu ne-am inteles...eu spuneam de unu roz...cred ca era primul link...unul roz...dar nu era cu fermoare...am facut poze...dar numai putin ca am muffins-uri in cuptor...si le descarc.

vreau si muffins
dai la caserola ?
astept pozili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vreau si eu reteta de muffins!...desi am zis ca nu le mai fac nimic ca tentatia este mare
Da,Maria este intr-o perioada in care ea le stie cel mai bine pe toate!.....meii io nu-s prea insistenta cu tehnica de scris...acum vreau sa o invat sa lucreze curat si sa nu indoaie colturile paginilor din caietfiecare cu pasarelele lui...
M-ati facut curioasa am sa ma duc sa vad ce preturi sunt la ghiozdane....ca la uniforme stiu

Mergi la inceput