Copilasi de Iulie - August 2004 * 63

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

daria...pai sa-ti bag vreo doua muffins pe fax?ca sa nu scriu iar adresa,pozele sunt in albumul meu,vezi pe prima pagina web-ul lui speel.
Ioana,imediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Muffins cu ciocolata.
100g ciocolata neagra de menaj
150g unt
2 oua
80g zahar
300g faina
2 lingurite praf de copt
1 varf cutit de sare
1/2 lingurita bicarbonat
250ml lapte
Ciocolata trebuie macinata,,rasa...nu stiu cum se spunecorect.untul,ouale,si zaharzl se amesteca bine cu mixeruldupa care se adauga restul ingredientelor pina la omogenizare.Se pune compozitia in forme de muffins si se da la cuptorul incins in prealabil 20-30 min.Cuptorul la 200 grade.Mai bine verifica sa fie coapte la mijloc cu un betisor.Noh,asta e...sunt tare tare bune.Spor si pofta mare,daca le faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna,

In primul rand multumiri pentru Ema, sa stii ca faptul ca imi dai sfaturi si te tii de capul meu e mare lucru si ma ajuta sa ma tin de treaba. Nu sunt eu prea motivata, da acu o sa le fac ca stiu ca ma intrebi . Si nu stiu de ce zici tu ce zici de Ricardo, acum la 6 ani cred ca nici unii nu mai au dragalasenia pe care o aveau la 2 ani, dar sunt simpatici si frumosi in alt fel. Sa-l vedeti si pe Tudor zilele astea cum arata, cu bubele de la varsat si cu dintii din fata cazuti (au lasat atata gol incat nu stiu cum va fi umplut doar de doi dinti care ii vor iesi)... Oricum, trasaturile li se schimba pana in adolescenta.

Daria, eu n-as putea alege doar asa, eu trebuie sa ating ca sa ma conving. Din poza nu prea pot sa-mi dau seama decat de forma si culoare.

Rox, drum bun si succes pe acolo! Ce dor imi e de Londra, da in iulie merg si eu again. Cat stai?

Eu cred ca toti cei care fac inscrieri mai repede de sf. lui februarie sau inceputul lui martie fac o exceptie de la lege si regula, ca sa nu zic altfel. La noi la scoala inscrierea e in termen, va fi la sfarsitul lui februarie.

Va pupez si sunt pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ema merciio am notat toate retetele de la tine..dar cu ce pot sa inlocuiesc ciocolata, ca mandra nu le vrea cu ciocolata...am vazut si ghiozdanelele,a mea sigur l-ar alege pe ala cu masinute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

citesc si ma minunez, atat costa ghiozdanele??? eu nu am vazut aici chiar asa parca. Oricum am vazut stil troller, de-l cara de un maner, sunt imeeense, parca ar pleca in voiaj nu 4 ore la scoala de cartier. Eu una nu cred ca ii voi lua decat acel ghiozdan care va fi comod si eficient. Inca nu ma pronunt definitiv ca depinde ce vom gasi in magazine, si ce-i place si lui totusi.

pt muffins am forme dar n-am hartie din aia cretzulie....trebuie pusa si hartie in forme oare? bicarbonatul de care sa fie: de amoniu sau de sodiu?
merci

weekend linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Ema merciio am notat toate retetele de la tine..dar cu ce pot sa inlocuiesc ciocolata, ca mandra nu le vrea cu ciocolata...am vazut si ghiozdanelele,a mea sigur l-ar alege pe ala cu masinute

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

poate in loc de ciocolata sa pui cacao, nesquick?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, felicitari pt renuntatul la biberon desi cred ca pe tine te cam doare inimioara sa o vezi asa crescuta si gata de mers la scoala

eu am amandoi copiii azi acasa cu voma si diaree, Phil a vomat din ora in ora azi-noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, sanatate multa baietilor si sa zburati cu bine si curand. am citit despre problema cu pasapoartele.
Lia, eu pun intotdeauna si forme de hartie intava de briose, nu se prind deloc si arata si frumos.
gagici, eu ma pregatesc sa plec spre casa. ne auzim saptamana viitoare cand m-oi intoarce de la cursul minune. please tineti--mi pumnii ca nu-i deloc di joaca.
pup iu mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox io tin pumnii, deplasare placuta, ma gandesc ca fiind vorba de un curs trebe sa fie o placere (nu ca mine calare pe furnizorii care nu imi livreaza ce trebe)
Ema merci de reteta, fetele mele sunt amatoare sa faca muffins, o sa le dau sa o incerce. Stie cineva cum se transforma grame in dl pt faina si zahar?
Ioana pune zahar vanilat in coca si apoi pune la fiecare forma o lingurita de gem de ce-i place ei (zmeura, afine, ce-o fi)
Andreea pup, sa le treaca repede
Pupam we placut, eu am de demolat un mare dulap inzidit si gasit tapet asa ca o sa fiu foarte activa... sper sa ajung si la zumba duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, tin pumnii!

Andreea, multa sanatate baietilor si sa treaca repede!

Ioana, eu folosesc varianta supersimpla (gen chec)
5 oua
5 linguri apa
5 lingui ulei
5 linguri cu varf de faina
4-5 linguri de zahar
1 lingurita praf de copt
zahar vanilat, vcoaja de lamaie
Pui stafide, nuci in compozitie sau numai pe deasupra
(compozitia nu se prinde asa tare daca pe fundul formelor de briose pui rounduri din hartie e copt)

Mergi la inceput