Copilasi de Iulie - August 2004 * 63
Raspunsuri - Pagina 14

roxanaz spune:
thermomix-ul costa vreo www.mercadosite.com/en/algarve-and-western-spain/sevilla/furnishings-household-goods-kitchen-kitchen-equipment-kitchen-machine-blender/thermomix-tm31/9470.html" target="_blank">900 eur in spania

ema spune:
Lia,eu am dat pe el 930E,l-am cumparat de la reprezentant ptr. ca a venit la inceput si mi-a arata ce si cum.initial am facut la mine doua prezentari,nu eu,eu am fost doar gazda...si am ramas cu gura cascata ...l-am cumparat fara sa clipesc...de fiecare data am invitat la reprezentari cate cinci doamne...si de fiecare data patru l-au cumparat.in pretul asta am primit si doua carti de bucate,fiecare are cam 100 de retete...plus ca pe parcurs am cumparat alte sase carti...bucatarie italiana,spaniola,frantuzeasca,araba,greceasca...cam tot ce se poate.Este o carte numai cu mancare de dieta,una numai ptr. dulciuri,una numai ptr. bebelusi,una cu mancaruri de prinz...ce vrei si ce nu vrei.Consuma jumatate din cat consuma plita mea cu inductie...gateste repede si bine.Face in general patru portii fiind ideala ptr. o familie cu doi copii.Cam astea ar fi despre thermomix.

szivarvany spune:
E al draqu` de scumpa oricum
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

ema spune:
Cristal si Adela...sa nu uit...dimineata cate o tableta de magneziu iar 1/2 de ora inainte de antrenament o tableta de l-carnitine.Acesta din urma ajuta transformarea grasimii in muschi pe parcursul efortului fizic.Nu e nimic daunator...puteti sa cititi pe google.
eu am plecat la lectii

philip spune:
cristal, corina, suntem inca in state, probabil in max 2 sapt plecam spre insula.
ma'c sa alerg

ema spune:
Care-mi maninca zilele:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2286727980060844786mRDbHd
voiam sa mai zic cum isi face Ricardo lectiile:
La ce vrei sa incepi?
La mate.(face cinci exercitii)
Acum fac la deutsche.(scrie trei propozitii)
Sa mai fac la mate.(mai face iar cinci exercitii)
Acum fac la Kunst(arta)(mazgaleste ceva din tema)
Sa termin la mate(nu termina ca isi aduce aminte de deutsche).....si asa pina termina...asta zi de zi...bine macar ca a invatat sa stea pe scaun...ca asta a fost problema mea si a lui frau...ca nici acasa nici la scoala nu statea pe scaun...doamna la lasat secretarul ei printre mese vreo luna.Deci Ricardo e destept..ai merge bibilica brici...la el e ...imprastierea mintii in sapte.Daca-i place ceva...nu lasa pin nu termina...daca nu-i place...cam trag cainii de el.

kim222 spune:
Aoleu cat ati scris ...am citit acum vreo 4 ore ..intre timp am gatit pentru noi si pentru tata...si am uitat!
sa vedem ce mai tin minte..incep cu ce ma doare cel mai tare ..decoratiunile interioare..so..Corinai nici macar nu m-am uitat pe cataloagele de tapet..ca acum sunt prinsa cu mobilierul de bai..apoi trec la cumparat vase de wc..ca deh..nici noi nu suntem normali..nu vreau chiar simple...
Zilele aceste am altceva care arde..exact ce intreaba Andrea ..vroiam sa intru sa va intreb si eu acelasi lucru!!!Ieri chiar am deschis un subiect pe DC. Sunt disperata nu stiu ce usi sa aleg intre usi de lemn plin..usi de la Porta Doors, Classen sau acestea http://www.prodecor-slatina.ro/prodecor.html
maine imi vine un tip de la Arabesque sa-mi faca masuratori si sa-mi dea o oferta,pe usi Porta. Eu pun usi cu toc reglabil si am grosimea peretilor de 30 cm...Deci Andrea la bloc unde peretii sunt mai subtiri te va costa mai putin..Nu conteaza ca usa este de 60 pana la 90 cm latime..conteza doar grosimea peretilor(asta pentru tocul reglabil deci cel care imbraca tot tocul). La toc fix poti ajunge la vreo 4,5 mil/usa.
Ema inteleg la ce te referi...dar nu uita el este la pubertate!!
Chiar azi m-am intalnit cu invatatoarea...m-a batut pe umar,eram colege de stat la coada..este o tipa de 44 de ani ce arata de 34..si-mi place mult de ea!Ea mi-a zis sa nu-l invtat de scrie, sa nu faca semne grafice (pt ca face la gradi si asta este de ajuns)..io nu ma stresez deloc..nu fac nimic cu el pt ca sunt ocupata mereu cu alte chestii..Planul este sa fac cot la cot lectiile cu el clasele 1-4 dupa care ..doar la cerere
Asa a facut si cu mine mama,numai ca eu am fost constiincioasa...iar la Luca nu inteligenta este problema ci atentia..daca va sti tot, se va plictisi..daca i se va parea plictisitor..va deranja..si tot asa..dar asta se aplica strict copiluluii meu..deci pana la urma nu exista retete universal valabile exista tipuri diferite de personalitate..Si eu am stat cu cheia de gat de la 7 ani..dar erau alte vremuri..acum nimeni nu face sau ar face acest lucru!
Adela du-l si la una si la alta..daca va permite timpul si bugetul..
Momentan eu nu-l pot duce nicaieri din cauza celor doua motive..

kim222 spune:
Ziceai ca s-a uratit..eu asta am inteles,scuze daca ai vrut sa spui alteceva..la varsta asta trasaturile nu-s cele defintive..
Vazut pozele..Ricu este enorm de schimbat fata de cum il stiu eu..iar Serban etse super ok!!! Numai ca nu seamana cu tine..

kim222 spune:
Cu cristalele..m-ati pierdut..Monica in vreo 7 zile a crescut doar pe fundul cutiei ovale..cam 1cm . Am citit si eu ceva ca dupa poti suspenda o bucatica din chestia asta plana..in fine nu am inteles nimic...si Luca a fost dezamagit ca nu am realizat cristalul