impozit casa(unde?)
Va rog sa-mi spuneti unde se plateste impozitul la casa? Se poate plati la orice administratie indiferent de sector? Sau stiu mai demult se putea plati si la posta.
Eu am in sect.3 trebuie mers neaparat la administratia sect. 3?
Multumesc.
Raspunsuri
Rufus spune:
Trebuie mers la Directia Taxe si Impozite sector 3 (una din ele este in spatele Judecatoriei, fostul Junior, la parterul blocurilor). Nu la Administratia financiara.
Sau la posta, cu scrisoarea pe care o vei primi de la primaria sect.3, impreuna cu felicitarile primarului.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Androix spune:
Eu am platit la posta tot anul fara nici o scrisoare. Posta e legata la sistemul alora de la taxe si poti plati doar dand numele proprietarului.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Christel spune:
Asa stiam si eu ca se poate plati si la posta, eu cand eram in tara asa plateam.
Anul asta imi plateste cumnata mea(ea are locuinta in sect 2) si ma intreba daca poate plati si pentru mine tot la 2.
Dar ii zic sa mearga la posta si isi plateste si pentru ea ca sa nu stea la 2 cozi.
Multumesc mult.
Rufus spune:
In anii trecuti, sect. 3 si 2 aveau o conventie, se puteau plati impozitele oriunde in cele doua sectoare (e vorba de posta). Nu mai stiu anul asta.
Se poate plati si fara scrisoare, problema este ca eu vreau sa stiu ce platesc, de ex. anul trecut era trecuta si o amenda de circulatie, pe care eu o platisem deja, iar acum doi ani era trecuta o diferenta de impozit, pe un teren pe care nu-l am. Asa ca mai bine astept scrisoarea, ca doar mai este timp...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Christel spune:
Si scrisorile astea n-au sosit inca? Acum cativa ani parca prin decembrie le primeam.
Rufus spune:
Mda, aici ai dreptate. Cam veneau de prin decembrie. N-or mai avea bani de plicuri?
Oricum, termenul de plata este 31 martie. Si nu cred ca e o idee buna sa se duca (cumnata) acum sa plateasca...imi scapa motivul, dar e batalie mare, chiar de pe 3 ianuarie.
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Christel Va rog sa-mi spuneti unde se plateste impozitul la casa? Se poate plati la orice administratie indiferent de sector? Sau stiu mai demult se putea plati si la posta. Eu am in sect.3 trebuie mers neaparat la administratia sect. 3? Multumesc. |
Se plateste numai la posta.
Nu e nevoie de scrisoarea de la ei.
Spui direct CNP-ul, sau adresa exacta.