Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

HAI ANA !!! HAI ANA !!! HAI ANA !!

adryy mie mi.a dat o idee buna raluca ....sub perna la terapie

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen, Adry, eu amtinut banutii(maruntu) in halat.
cat am stat la reanimare, i-am avut sub perna k nu aveam cum sa ma misc. mi-i i-a dat sotu cand a venit sa ma vada dup[a operatie.
p timpul op, bagajele si banii au fost la el.
eu am avut doar plicu cu bani pt anestezist, in rest s-a ocupat al meu.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello fetele!

Revin pe baricade cu cititul din urma si cu niste raspunsuri:
(crosetez la mesajul asta de azi dimineata…)

OCSANICA, la mine picura in continuu cand am inceput sa pierd lichid, asa picaturi mici, dar continue, mai ales daca stateam in picioare.

ABRAMBURIKA, toate gandurile mele bune sunt alaturi de tine, nici nu stii cat de bine te inteleg...cuvintele sunt de prisos ce-i drept, dar incurajarile si gandurile bune iti prind bine. Si noi am avut ceva probleme de respiratie, de-aia am am primit scor apgar 8 si a fost ajutata pic sa respire primele zile cu tot felul de aparate...ce sa-ti zic incet-incet trec toate. Usor nu e stiu, dar Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi!

ZIKI, vreau si eu pe lista de colacei. O sa-ti dau PM cu nr de tel, in caz ca se stabileste ceva clar si eu nu mai intru pe aici te rog mult sa ma anunti.

CARMEN, eu cand am sunat dr si i-am spus ca pierd lichid mi-a spus sa ma car rapid la spital, sa nu stau acasa cu membranele rupte. Despre epidurala la Municipal, m-am tot interesat pe tema asta (la mine era varianta 2 daca se intampla mai devreme de 36s) si mi s-a explicat asa: majoritatea anestezistilor nu pun epi acolo nu pt ca nu ar fi de acord, ci pt ca o data anestezia montata, anestezistul tre sa stea dupa tine, sa te urmareasca, sa vada cum reactionezi, si nu se stie cat dureaza. Pt ca nu este maternitate, ci spital de urgenta, astia cica nu isi permit sa stea asa mult langa o gravida, cand e posibil sa fie nevoie in alta parte, acu nu stiu cati or fi de garda de ex, ma gnadesc ca nu o fi unul singur, dar asta este explicatia lor. Deci e putin la risc, sunt si unii care pun epi, dar putini.

RALU, si epidurala se pune tot in spate cu cateter, doar ca mai jos (intre vertebrele 3 si 4), nu prin perfuzie. Iti zice io, care m-am documentat pana in dinti despre nasterea normala

Tocmai am "suferit" primul stranut dupa operatie...pfiuuu...ce m-a bulversat...trimit mesajul sa nu-l pierd si revin!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Profit acu k buba e cu tasu si mai citesc si eu una alta

fetele cu bebei, le dati calciu? mie mi-a recomandat si neo si pediatra. dar probl e k am uitat sa intreb dc e ok si calciu sol injectabuila k asta mi-a adus al meu de la marmacie. si nu stiu dc se poate da si astala bb.
aaa/.... si dc merge pus in laptic. k am inteles k dc il dau asa simplu il scuipa.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Bebelu, si eu i-am dat calciu, dar sirop, amestecat in laptic. Dar in prima zi a vomat. Apoi am reluat dupa o saptamana si am reusit sa-i dam. Noi i-am dat cate 5 ml/zi cam in 50-60 ml lapte.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna ziua fetele.Revin si eu dupa cateva zile de absenta cu noutati.
Nu prea am avut timp sa intru,ma pregatesc incet incet de marele eveniment.....,am o presimtire ca o sa nasc mai repede de termen.Cateva zile la rand am fost la monitorizare,iau facut bubulinei cardiograma,nu stiu de ce dar la un moment dat inimioara ei o lua la goana .Ieri se pare ca a iesit mai bine monitorizarea,si cu ocazia asta d-na doctor mi-a facut si un ecograf sa vada daca totu-i bine.Bubulina mea a luat in greutate,are 2560 gr.Mai mergem la doctor abea luni.
Eu nu stiu cand o sa mai intru,ca ma apuc incet sa spal si sa calc hainutele bubulinei,sa fie pregatite.Dar stau geana pe voi,macar va citesc.
Felicitari fetelor care au nascut,sa va dea DD multa sanatate voua si bebeilor vostrii,si sa va bucurati de ei 1000 de ani

ALINA 35+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Merci Aditza si Bebelu de sfaturi. Cumva ne-om descurca. Facem asa sa fie bine.

Jasmine, Relusha incerc timid ca si pt Ana:
HAI JASMINE!
HAI RELUSHA!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

am schimbat si semnatura

ALINA 36+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Normal,n-am chiloti.Adica am,da nu-s peste burta.Si zicea Simona ca tre sa-mi iau neaparat peste burta.Deci,tre sa o tai la piata,ca nu-l las pe sotu singur sa-mi ia chiloti.Cu ocazia asta merg si la med de fam sa-mi dea ce-a mai ramas din concediu si sa-mi zica ce trebe pt bebe,ca e pediatra.
Asta mic se fataie intr-una.Numa sa nu ma apuce nascarea de emotii.

Numa maine nu-i poimaine!!

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Oho, deci Ana e harnicuta tare...Ok! Imi scutur motatele si le pregatesc ptr maine...
Apoi le mut la Aditzu si missmj ptr 12...Nasicile mele dragi! Ce ma bucur ca in sfarsit veti avea bebeii in brate!!

MVB, nici eu nu te stiu...dar daca te stiu fetele inseamna ca esti mai veche decat mine...Ce ne poti spune despre maternitatea de aici, mie si Deei? Cu ce dr ai nascut? Cam cat te-a costat? Ne-ar prinde super bine, sa stii! sa-ti traiasca sagetatorul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!

Eu mi-am luat prenatalul si analiza la urina...vorba lu' barbate-meu:"ai o urina, poti s-o bei!"Asta inseamna ca e bun rezultatul, v-ati prins nu??
Asa, da, si la mine intra portocale la greu..unde? nu stiu! ca si eu cu mancarea mai rarut...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aoleo Ana, stai sa ti fac niste galerie sa nu nasti
gata
recuperare usoasa si bebe sanatos

eu le dau siropel Calciu natural
in sfarsit au adormit amandoi, ca dimineata tare scartait a fost robert

in rest sunt ok
tre sa mi iau un cantar sa vad ce si cum au evoluat

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput