Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Carmen depinde ff mult cand te opereaza.
eu de ex am avut op la 11.30 si am stat pana a doua zi la 9 la reanimare, colega de salon, a avut seara op la 8 si ceva si a stat cumine pana la 9 dim.
k noaptea nu au cum sa te dea pe salon. si asa te tin sub supravegjhere acolo.
hai k mai e un pic.curaj si nu te speria k nu e chiar asa bau bau

Multumesc pt incurajari ! Sper sa fiu la fel de curajoasa si optimista ca tine !

carmen
38+ cu Andrei
AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pffff,bagati-le ma,na!Poate-mi revin
Cu cine ma vad p-acolo deci?Mie cred ca pe 11 imi da drumu acasa,sper adica.

Numa maine nu-i poimaine!!

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Carmen,pai nu le baga deja,ca am niste emotii pt intalnire de nu-i imaginezi!!!Frica ioc,numa emotii mari mari,zici ca-s gaina beata,nush de unde si cu ce sa ma apuc.Am tot pt bagaj,numa sa le bag in gentuta,da sunt varza.

Haide fataaaaaaaaa, parca te vad !!!! Bine ca si eu am bagajul facut,e pregatit ,doar sa ies cu el pe usa. Eu tot nu stiu unde o sa tin banii ...

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

HAI ANA!!!!!!

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MONICA eu am in camera 24grade. la spital erau vreo 22 si toti bebeii erau tinuti cu capsoru gol.
si a mea da din maini si picioare, dar nu pot sa o vad infasata, asa e libera sa faca miscare.
te mai asteptam

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Hai Shubu

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

HAI SHUBULINA!!!!!

36+ Eva Maria

AMR 25 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Hai Shubu

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare dragelor!
La multi ani de SF. Ion pentru toti care ii poarta numele - in mod special pt sotul meu (al doilea nume pe care nu-l foloseste e Ioan), pentru Oana (Madalina), pt Numeioana, pt Inaioana, pt Ioana de Gabi.........si sigur o sa-mi mai aduc aminte!

Mismsj, Aditza deja stiti: in 12 aveti bebelusii in brate. Carmen si eu am diliema cu unde tin banii? Multa rabdare pana atunci. Ne pregatim cu spor de galerie.

Shubu surprinzator!Hai Shubu! - verificam sa vad ca functioneaza. Deci incepem de sambata seara si nu mai lasam motatele pana nu te stim cu bebe in brate

Roxx tare ma bucur pt tine. Cred ca minuni au facut cei din spital. Eu cred ca o sa va lase acasa cat de repede

Vas chir ma gandeam la tine.La multi ani pt printesa ta! Mananca si pt noi o felie de tort

Mvb eu nu-ti cunosc povestea, dar am vazut ca ai nascut exact de ziua mea Si tare ma bucur. Eu cred ca e o zi norocoasa. Sa creasca mare!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Aoleu ANA mi-o iei inainte?...nu.i corect
Asa ca:

HAI ANA

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput