Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, ati ajuns acasa, sper?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani, tuturor I-urilor!
Noroc cu voi ca imi ramaneau neamurile neurate.
Scuze, pentru literele lipsa, virgulele si tot neamul, dar aseara scriam pe intuneric ca madmazeaua vroia sa doarma si totul a sfarsit intr-un mare fiasco, cand i-a venit taticul.

Mie mi se pare ca de la carne ti se trage, asa ca un document de la "vaca nebuna" cu o buna bibliografie, cred ca ti-ar fi de folos www.science-decision.net/www.science-decision.fr/data/ESB.pdf

www.conso.net/bases/5_vos.../1402-jurisp_produits_defectueux_320.pdf
aici la pagina 6 gasesti povestea unei decizii a unei curti de apel despre o carne contaminata cu larve.

sa cauti scandalurile in care au fost bagate marile lanturi (gen Carrefour) si cele privind securitatea alimentara.

mai vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

TUFATA TUFETELOR

- tufata cea mai "prietenoasa": Novus, Provista, Geanina
- tufata cea mai buna naratoare: Anca, Ilinca, Pisigri
- tufata cea mai plina de umor: Anaan, Ilinca
- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme): Aris, Adrisimo, Ayla
- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): Niko, eu?
- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))): Anaan, Ilinca
- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"): Olishka
- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele): Ilinca, Chatonel
- tufata cu care as bea oricand o bere: Gaza, Olishka, Novus, Anaan, Aris, Saby, Denisamada, Pisik, Anca, Kea, Pisigri, Mababei
- tufata cu care as merge la shopping: Olishka, Gaza
- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele: gasca de la bere
- tufata careia i-as incredintza un secret etc.: Gaza
- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie: Gaza
- tufata cu care as deschide o afacere: Aris
- tufata cu care as face echipa la "activity": Olishka, Denisamada, Gaza, Monnvas
- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul: Olishka
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie: Novus
- tufata cea mai surprinzatoare: Chatonel, Bianca
- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii: Olishka, Chatonel
- tufata care pune punctul pe "i": Bianca, eu
- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa: Novus, Aris
- cea mai conservatoare forumista: Dyana
- cea mai nonconformista: Bianca
- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica): Ayla, Monnvas, Andiaroro, Curea
- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp: Gigelica, Floric
- tufata cu postarile cele mai pline de talc: Simplyana

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

ops, va gasii pe pagina 2, asa ca va aduc-napoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dau eu de pranz, sa mai invioram lumea

Mergi la inceput

io m-am delectat/inviorat/ris de-a rasunat biroul cu bancurile comunismului, de la "discutii generale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Acum vreo 3 ani i-am facut o faza tare unei prietene, care a innoptat la noi dupa un chef.
Am trezit-o cu "Tricolorul".
In prima faza avea o fata asa ravasita si si-a revenit abia cand s-a prins ca-i doar o farsa...credea ca-i radioul lui taica'su si ca trebuie sa se trezeasca si sa se duca la scoala, pe care cica o ura la vremea respectiva.

Mergi la inceput

valeu, ana, sa nu incerci sa imi faci asa ceva, ca creca te bat fara voe, subconstientul meu o sa fie speriat si se va apara

nu stiti voi, da io inca fac cosmare cum ca s-au inchis frontierele in ro, cu mine inauntru, si tre sa imi gasesc o cale de scapare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am o stare de kkt, de kkt...Am scris pe alt topic, dar nu va recomand sa cititi...si ce bine incepuse ziua, acum ma apasa asa o stare de tristetze, nu stiu cum sa ies din ea. Apropo de defecte, asta mi-as dori sa schimb la mine, sa nu mai fiu asa impresionabila

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumim tare mult pentru urari

La multi ani tuturor sarbatoritilor, multe impliniri si bucurii!

Va servim cu o felie de tort si ceva bun de baut

Eu ma simt un pic mai bine azi, dupa o noapte de cosmar, cu febra, sper sa-mi revin pana la urma de tot.

iuca: adaptare usoara la servici, ma bucur ca sunt bine gemenutii, sa mai treci sa ne lasi cateva poze, ca tare dragi imi sunt

Am vazut si poze cu fete dragute: Silvia si Adela

Fug sa bag o fripturica la cuptor,ca la altceva nu ma incumet in starea mea, ca l-am invitat pe cel mai bun coleg a lui Sebi,ii fac o surpriza, sa simta si el putin ca e ziua lui, ca mi-a zis aseara, ca o sa fie trista ziua de azi, ca nu o sa ma bucur de ziua lui ca sunt bolnava. Tort am reusit sa-i fac de dimineata cu ajutorul cumnatei mele care mi-a facut blatul.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput