Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Complotisto, sa-ti fie de bine distractia ! :P

Chato, da, da, sintem deja doua care vrem masina de-aia. Poti sa faci un biznis :)).
Dragoana e mortala in costumatia aia jmechera "de la chitare". Bascutza e criminala !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor

Am inceput povestirea cu Moeciu (fiind oricum offx10 topic) si cred ca asa o sa raman - ca deja aproape nu mai apuc sa citesc tot ce ati scris.
Am plecat repede miercuri seara de la serviciu, m-am dus acasa si am luat piticul pe sus. Ne-am dus la spital cu el pentru ca desi racise pe 21 decembrie, inca nu ii trecuse raceala si mai mult, facuse febra 39 cu 5. Au urmat analize de sange, exudat nazal, tipete, urlete, zvarcoleli... Off... Rezultatul: viroza respiratorie. Acum suntem pe antibiotic pana marti. Se pare ca am gasit, in sfarsit, o doctorita cu toate mintile in cap si cu ocazia asta voi renunta la dr. Ficatzel a mea care mi-a dat initial un sirop iar miercuri seara cand am sunat-o disperata mi-a zis sa-i dau Augmentin vreo 3 zile si vedem daca se face bine sau nu?!?!??
Sunt si eu racita, luata de la bibi evident... Asa ca am o stare de numai la job nu am chef sa fiu... Miercuri si joi noapte am fost de "garda", vineri a fost putin mai bine, iar ieri a fost prima zi cand si-a revenit cat de cat.
Nu stiu cum pana mea reusesc unele sa-si tina copii numa' pe homeopate, ca asta mic al meu cand incepe sa faca febra o tine asa si 4 zile... Si nu stiu de ce il tine atat de mult o raceala... avand in vedere imunostimulatoare bagate din septembrie...
Iertare ca stric dispozitia cu grijile mele, da' cred ca tre' sa ma apuc de o facultate de medicina ca sa stiu eu cum sa tratez cum trebuie piticul...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Vad ca e o animatie pe aici...

Vazut poze frumoase: Kitzunu' haios ca intotdeauna, dar, de data asta si elegantos, ca, de, o cereau circumstantele festive! Chatonel, imi place noul look!

Pisik, ma bucur ca ati petrecut bine...am vazut ca la intalnirea cu prietenii copilasii si-au facut de cap: Ana si Ianis au pozat seminud, Chiscuta si Kati tot dadeau cate-un vestmant jos...Adela si David ce-au mai salvat reputatia!

Gina, multa sanatate lui Calin, stiu cum e, ca numai ce-a scapat si Andrei de antibiotic.

Noi profitam de incalzirea vremii si stam pe-afara cat putem, ca Guliei ii era tare dor de iesit. Acum doarme, dar o sa mai iesim putin si cand se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Multumesc Ana de urari. Si pe bune, abia astept sa ne reintalnim. Chiar imi pare rau ca nu locuim mai aproape.

Maine seara cred ca mergem din nou la medic cu Calin pentru ca i-au aparut niste bubite suspecte pe fata. Initial doua care s-au unit (ajutate de el, care le-a macelarit) si acum arata ca un herpes (sunt si f. aproape de coltul gurii). Si azi alte doua... Si nu imi pot da seama ce ar putea fi...

NOVUS... am fost cu gandul alaturi de tine si de Ada, ca atat am apucat sa citesc inainte de a "disparea" de pe forum. Azi am vazut ca v-ati externat si ca sunteti ok.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Ne-am intors din plimbareala.

Am o restanta: povestea numelui. Initial, numele Andrei nu era deloc in plan: aveam doua preferinte, Matei si Petru. Pana sa nasc, a inceput insa a ploua cu Matei in jurul meu si, culmea, exact persoane care nu imi erau tocmai agreabile si-au botezat copiii astfel. Am renuntat la idee si am ramas cu Petru in stand-by. Cand am nascut si trebuia completat certificatul m-am razgandit, asa dintr-o data, si i-am spus lui H. ca vreau sa-l botezam pe bebe "Andrei s-atat". El tot radea de mine, spunandu-mi ca poate nu accepta aia la primarie cel de-al doilea prenume "s-atat" , fiind prea neconventional.

Eu am stat doua saptamani in spital, fiindca Andreiul nu avea greutatea necesara pentru a fi externat. In timpul asta am avut ocazia sa "admir" procesul alegerii numelui catorva dintre bebelusii colegelor de salon. Of, Doamne, una n-avea nici cea mai vaga idee cum s-o numeasca pe fiica-sa, important pentru ea era ca numele sa contina cel putin un "Y". Pana la urma a botezat-o Crystyana, daca va puteti imagina! Alta il suna pe barbatu-so noaptea pe la trei-patru si ala trebuia sa spuna repede ce nume a visat...evident ca nu visa, bietul, niciun nume, asa ca enervarea consoartei era maxima. Pana la urma nu stiu cu ce nume s-a ales copilul, ca eu m-am externat si ei tot in faza aia erau. Vreo doi baietei au primit numele doctorului, dar alegerea asta o inteleg, fiindca este cu adevarat un om deosebit, cum rar intalnesti. Cred ca, daca ramanea in tara, aveam deja un bb2, dar a plecat in Franta si ma simt orfana, ca, de altfel, cam toata populatia feminina cu valente reproductive de prin zona.

Mergi la inceput

Referitor la nume aiuristice, acum se poarta botezarea copiilor cu diminutive, astfel ca, prin natura meseriei, am avut de-a face, pana acum - fiindca teama mi-e ca o sa mai apara niste nevinovati cu parinti dusi cu pluta - cu: Eluta, Ramonel si Virginica. Un caz mai special l-a reprezentat un copil cu SAPTE prenume, caruia nu i se spunea pe vreunul dintre ele, toata lumea folosind o porecla pe care si-o pusese el cand era mic, exasperat probabil de raspunsul la intrebarea: "Cum te cheama?". Mi-a zis ca are atatea prenume, fiindca are doi nasi si patru unchi - si poarta prenumele fiecaruia, iar un prenume l-a ales maica-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
Am si eu o intrebare care framanta. Ce parere aveti despre vaccinul Prevenar ? Dr de familie a zis ca ar fi bine sa i-il fac Arianei, pt ca raceste foarte des si am termen cateva zile sa ma gandesc daca sa il facem sau nu.

Adee, noi l-am facut impreuna cu Infanrixul (deja de 4 ori). Aici intra in schema de vaccinuri platite de casa de asigurari.

Azi nu stiu daca apuc sa citesc din urma, sper ca toata lumea e sanatoasa si voioasa! Pupam si noi Ioanele si Ionii si le dorim sa fie sanatosi si fericiti!

A, sa nu uit: Olga, am refacut salata ruseasca, dar silita de imprejurari a trebuit sa o imbogatesc cu sunca si un sos de maioneza cu iaurt. A fost tare buna si asa!

Keutu si-a gasit una din lopetile mari in masina si nu s-a mai despartit de ea nici ieri, nici azi, abia am reusit sa-l imbrac. Am tinut-o in mana si la masa si in cada. Aseara s-a culcat cu ea si pana nu a adormit nu a fost chip sa i-o iau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Keutu si-a gasit una din lopetile mari in masina si nu s-a mai despartit de ea nici ieri, nici azi, abia am reusit sa-l imbrac. Am tinut-o in mana si la masa si in cada. Aseara s-a culcat cu ea si pana nu a adormit nu a fost chip sa i-o iau.

Keutu cheliutu

Cunoastem: noi dormim cu o placa de la un puzzle. Aseara am si imbaiat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ha ha, ce simpatic!

Sa va zic: mi-au aparut pe langa nari (pe rand, la interval de cateva saptamani) 2 pete rosii. Nu foarte mari, nu par sa se extinda, dar ba se estompeaza, ba apar la loc. Desi m-am uns initial cu tot ce am gasit prin prin casa ( antimicotice, galbenele, bephanten pt rani si nu mai stiu ce, usturoi), dupa ce am lasat-o balta cu unsul, tot aceeasi evolutie o au, ba e pata mai intensa, ba se estompeaza. La dermato primesc programare abia peste 2 luni. Ce ar putea fi? Ma enerveaza, ma simt prost cu tampeniile alea pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, eu am avut la un moment dat o micoza care arata asa, nu se extindea, ba palea ba era mai evidenta, dar incepuse si pielea sa faca niste scuame fine-fine la locul cu pricina.
Poate e o alergie, daca zici ca ba apar ba dispar? Ca na, p;e fata dam cu mina cu "resturi" de toate chimicalele/cremele/plantele/sapunurile etc...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput