Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 17
Adee spune:
Raspund si eu la tema cu numele copilului
Scurta poveste: cand ne-am hotarat sa facem un bebe eu am zis ca sigur va fi fetitza si o va chema Ariana (am auzit numele cu mult timp in urma si mi-a placut) si asa a si fost ![]()
Am si eu o intrebare care framanta. Ce parere aveti despre vaccinul Prevenar ? Dr de familie a zis ca ar fi bine sa i-il fac Arianei, pt ca raceste foarte des si am termen cateva zile sa ma gandesc daca sa il facem sau nu.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
m_monique spune:
dyanna e destul de greu cu reducerea lactatiei, dar incet si cu treaba buna, vei trece si de acest hop. parca sunt niste ceaiuri, dar nu stiu sa-ti spun care.
adee eu prevenar am refuzat sa-i fac lui andrei, desi med de familie ma tot batea la cap sa-i fac. am cumparat chiar si vaccinul, care sta in frigider de vreun an si pe care am sa-l arunc. nu pot sa-ti spun de ce am refuzat sa-l fac, asa mi-a spus instinctul.
andrei anul trecut a racit destul de des, si ioana a luat de la el. bineinteles ca mi-i indopau cu antibiotice.
anul acesta e mai bine, ca din toamna am inceput tratamente cu imunostimulatoare. si in afara de niste muci inofensivi, nu au mai avut nici o problema. de la inceputul lui septembrie nu le-am mai dat nici un antibiotic. lui andrei i-am facut tratament homeopat, care a dat rezultate foarte bune pana acum.
mireal spune:
Buna dimineata,Eu beau o cafeluta cu lapte, nu asa de buna ca ce bea Dyana
, dar ma satisface pe moment.Ce am mai ras cu numele.Cu numele, ma tot uitasem pe liste dar nu ma hotarasem, mi-a placut Theodor(vazusem inainte desenul animat cu veveritele si mi-a placut de veverita Theodor), apoi i-am cautat si semnificatia si mi-a placut(darul lui d-zeu,pt ca a venit pe neasteptat).Cand am fost la ecograf sa-i aflam sexul doctorul a insistat sa-i spun un nume ca el nu trece x pe ecografie si i-am spus Theo.Cand am ajuns acasa i-am spus sotului ca trebuie sa-i gasim un nume si el mi-a spus ca deja i-am pus.Asa ca a ramas Theodor si i-am spus sa gaseasca si el un nume ca sa-i punem amandoi cate un nume.El a gasit Bogdan.Asa ca i-a ramas numele Theodor Bogdan.
dyana27 spune:

am fost tare vrednicuti azi, deja am facut piata, ne-am cumparat si o masuta cu scaunel, de plastic dar haioase![]()
. mutzu a rezistat eroic vreo 2 ore dupa care a picat lat in carut, acum e parcat in pat si face naniiiiiii
.
astept sa se trezeasca si sa vad daca am succes cu ciorbvita de curcan, ca-n ultima vreme refuza complet ciorbita; de fapt, a mancat doar vreo 2 saptamani in toata viata lui, asa ca nu ma mir. am ajuns sa i-o fac pasata doar doar il pacalesc sa manace; si asa facuta crema parca a mai acceptat; in rest el e rontaitor clar, vrea numai chestii tari sa le roada.... sigur e si vina maselutelor umflate rau;
nu stiu cum sa ma descurc cu programul de somnic, bine, stiu ca nu sunt singura care se joaca cu copilul dupa 12 noaptea... dar tare e nasol
. am incercat trezitul de dimineatza de vreo 3 ori si vreau sa va spun ca am avut niste zile groaznice; pur si simplu nu ne-am inteles cu el toata ziua, nici macar dupa somnicul de pranz; e clar ca el isi face somnul cum vrea si se trezeste fericit nevoie mare; daca-l trezesc eu... vai de fundu' nostru!!! bine, nici nu vreau sa-l culc prea devreme pentru ca in curand o sa ma intorc la servici si vreau sa stau cu el cat mai mult ziua/seara
; cam multe vreau nu???![]()
![]()
![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
chatonel spune:
neata tufete ![]()
Am intrat doar ca sa va las poze , de la munte, de la Craciun, de la Revelion.
http://picasaweb.google.com/anca.bouny/PhotosDecembre2010?authkey=Gv1sRgCO3ah_nwjPnlAg&feat=directlink
S-aveti o zi excelenta!
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel neata tufete Am intrat doar ca sa va las poze , de la munte, de la Craciun, de la Revelion. http://picasaweb.google.com/anca.bouny/PhotosDecembre2010?authkey=Gv1sRgCO3ah_nwjPnlAg&feat=directlink S-aveti o zi excelenta! Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Mishtooooo!
Da' nu stiu de ce in unele poze tot vedeam 2 chatonele, una mare si una mica...si n-am baut nimic!!
Ti-ai schimbat lucu ;). Acum am vazut si kitzunu' agricol, haha, cu ce "stokke explory" o plimba taica-sau

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
dyana27 spune:
eu am intrat in priza cu anuntul de bona si ... m-am blocat
; cam ce ar trebui sa scriu? adica sigur ca am cerut persoana calma, rabdatoare, energica, comunicativa.... dar oare ar trebui sa scriu si alte detalii?? sa intru mai in amanunt??? sau astea se discuta numai la telefoane si fata-n fata??? sa scriu ca cer analize medicale... sau sa discut asta mai tarziu??? eu una fara un exudat , o radiografie pulmonara si VDRL clar nu iau bona. oare ar fi bine sa apara pe anunt sau nu?? nu ma taxeaza nimeni la cuvant, deci pot sa fac si ciompunere.. dar e bine???
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Bianca2503 spune:
CHATONEL, nu stiu a cui este masina asta:
http://picasaweb.google.com/anca.bouny/PhotosDecembre2010?authkey=Gv1sRgCO3ah_nwjPnlAg&feat=directlink#5559843798307279138
dar daca vreodata o vinde te rog sa ma anunti. Este exact ceea ce cautam noi (in Romania nu se gaseste si taxa de inmatriculare este destul de mare).
Ma duc sa mai vizionez...
Pisik06 spune:
Hello, hello!
DYANA, mi-ai facut o poftaaaaa cu minunile alea. Eu demult tanjesc dupa un aparat din ala, dar nu mai am loc sa il pun momentan si, in plus, mi-e teama ca o sa il folosesc la inceput cu entuziasm, dupa care se va depunde praful pe el
. Mai cercetez problema.
In privinta numelui,imediat ce am aflat ca sunt insarcinata am fost convinsa ca va fi baiat si i-am ales numele instant: Petru Cristian (Cristian dupa un unchi f drag mie care a murit tanar, iar Petru si pt ca mi se parea mai deosebit si pt ca banuiam ca am conceput ori chiar de Sf Petru si Pavel ori o zi dupa). La fetita, initial cand visam eu la copii si ma jucam in mintea mea cu numele, imi placeau mult 2 nume de fete: Antonia si Bianca. Dupa ce am fost la Viena, ne-am promis ca daca ne va iesi FIV-ul si va fi fetita o va chema Ana, dupa numele doctoritei cu care am discutat si care urma sa ne faca procedura. Cand am aflat ca am ramas natural nu ne-am mai gandit, dar apoi au incoltit 2 variante: Ana Bianca sau Antonia Maria (asta a fost preferata ecografistului, la 13 saptamani cand mi-a spus ce este m-a intrebat cum o sa o cheme si i-am spus cele 2 variante si el pe asta a trecut-o). Pana la urma am ramas la prima, pentru ca, in ciuda faptului ca nu a mai fost cazul de FIV, doctorita de la Viena a fost cea care ne-a dat incredere si ne-a ajutat sa ne relaxam si, in plus, ne-am gandit si la Sf. Ana, pt ca noi toata perioada de incercari si analize am citit acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana. Nu suntem noi f bisericosi de fel, dar in aparitia Anei Divinitatea clar a avut un amestec
,
Asa, acum sa trecem la treburi seriose. Poze. Ramasesem datoare cu pozele de la Revelion
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Revelion20102011?authkey=Gv1sRgCJv72IOLrrL7iwE#
NOVUS atentie ca in poze apare caciula buclucasa![]()
Aici poze de la Sf. Ion in familie
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/701SfIonInFamilie?authkey=Gv1sRgCJSV-7yv0IigWg#
si, cu riscul de a imi primi si eu etichetele de "secretoasa", "complotista", etc., trebuia sa imi iau revansa pentru Revelion 
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/SfIonIntrePrieteni?authkey=Gv1sRgCLePr8esg-To8AE#
Pupici
Mami de minune mica

Izia, 23 mars 2009