Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Zi drept ca ti-e ciuda, Televiziorina e un nume superb, oricine si-ar fi dorit sa aibe norocul sa fie botezat asa! Lasa tu tiganii, ca nici cu romanii verzi nu mi-i rusine, au si ei niste "bunaciuni" de nume...ca nu-ti mai trebe porecle cu asa nume:)))
Mie Emaonil nu-mi suna evreiesc, mie-mi suna pur romanesc din cauza terminatiei, poate spre rusesc mai degraba (Mihail, Emanoil...). Nu cred ca au evreii nume sau prenume Emanoil, o s-o-ntreb pe soacra

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Cica ar fi grecesc. Habar n-am!

Pe fata aia o chema Televiziorina (romanca ea-deci ai dreptate) pentru ca parintii de abia isi luasera televizor.

Si din categoria ciudatenii.Mai stiu o fata din Targu Mures pe care ocheama Andromeda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hola!

Aici au fost fieste peste fieste (=mimi acasa), de Boboteaza astia au serbat Los Reyes Magos, un fel de Mos Nicolae la noi(cadouri la copii), de fapt mai tare, ca ziceau astia la teveu (am uitat sa va spun ca mi-a adus Mosu' TV), ca sunt mai tari Magii si decat Papa Noel! Asa, si au facut astia party pe strazi, umblau costumati si impodobiti, urcati pe picioroange, aruncau cu caramele in lume, nebunie curata! Numai ca eu am aflat si prea tarziu, si a mai si plouat, tare ciuda mi-a fost ca noi n-am ajuns in centru, si nici cadou la Brosc n-am luat! Zilele astea tot depasita de evenimante am fost, tot cu un pas in urma, de fapt in nici o noapte pe anul asta n-am apucat mai mult de 5 ore de somn (NElegate), Luca isi tot mesteca programul, si eu nu m-am adaptat deloc!

Si colac peste pupaza, m-ati mai facut si sa ma rusinez, cu oscarurile voastre, ca nici n-am mai stiut ce sa zic...Sigur ati observat ca io nu stiu sa primesc complimente, si amutesc si la pupicii "de toata ziua" pe care mi-i trimiteti, v-am mai spus ca-s timida de fel (incerc sa ma tratez), si de tare ce ma emotionez, ma blochez, ma fastacesc, si trece momentul...Cred ca stiu si de la ce mi se trage, e teama de ridicol, in fageda pruncie eram tare limbuta - zic ai mei - dar pt o destul de scurta perioada, ca de la amuzamentele pe care le produceam celor mari cu pocelile mele (am fost mereu inconjurata mai mult de adulti, chiar si surorile mele sunt mai mari cu 9 si 11 ani), m-am inhibat brusc si n-am mai vorbit aproape 1 an, cand am vorbit de-o data foarte corect. Am spus repede si "r", ca-mi povestea mamaie cum se mirau babele de mine cand ma auzeau la joaca: "Doaaamne, auzi si fata asta cum vorbeste, parca-i femeie batrana, parca nici nu-i sade bine!". De fapt de-asta si astept eu cu rabdare Luceafarul de la Luca . Si-mi mai amintesc o faza, cum ma jucam cu un var prin casa, cand a intrat matusa-mea si, din greseala, mi-a dat cu usa-n cap, la care ea a spus "pardon!", iar eu "multumesc!". Si atata haz au facut pe treaba asta, ca iar m-am inhibat, si mereu mi-e frica sa nu fac exces de zel cand vine vorba de schimbat amabilitati . Mereu am simtit ca pierd teren cu purtarea asta a mea...

Si sa raspund si la tema Biancai, ca iar raman in urma:
De cand m-am pricopsit cu numele de Matei (nume de fam de la Mimi), mereu imi venea in minte aia cu "cei patru evanghelisti au fost trei, Luca sau Matei, ...unu dintre ei". Si cum si eu am aflat de la prima eco, ca-i baiat, iar a inceput sa ma urmareasca "Luca si Matei", insa dintre toate combinatiile, asta a ajuns sa-mi sune cel mai firesc. Si avand in vedere ca Luca e "fishy" dupa zodie, adica si mega empatic, si fire de artist, Luca mi s-a parut ca-l cuprinde cel mai bine si ca semnificatie, ca doar Luca evanghelistul era si pictor (a facut prima icoana - a Maicii Domnului), si doftor (si mai era si brunet, ca era etiopian ). Si mi-am bagat picioarele in ele de glume pe seama alaturarii cu Matei, am zis ca-i zic eu prima gluma, si nu-l mai afecteaza daca il ia cineva asa peste picior. Si Luca i-a ramas numele!
Despre urmatorii, nu stiu, astept inspiratia divina.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

eu am vrut pe rand Raisa, Irina, Ana, Luna, Andreea(asta ne punea probleme ca si nepoata-mea e tot Andree si ne gandeam sa refacem formatia) si, preferatul meu, Iulia. sot a fost impotriva tuturor alegerilor mele si asa am ajuns eu pe drum spre maternitate fara nume la copil. intre doua contractii am hoatarat sa fie Ioana, ca pe bunica lui B si am lasat-o asa. nu-mi mai amintesc decat ca mi-a zis sot ca ar suna bine Silvia, dupa doctor. ametita de anestezie am fost de acord si a ramas Silvia Ioana.pt urmatorii-daca-or fi- am in plan Iulia-de data asta nu mai cedez- si pt baiat Costin sau Calin alturi de Mihai, sa mentin traditia neamului (Mihai-sot, tata, socru si Mihaela-mama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Bianca, crema "facatoare de minuni" se numeste se numeste WALA Mercurialis Salbe; prietena mea zice ca e chiar buna; ea are 2 baieti.
Acu' ma grabesc, mai intru.
Pup.

PS. Da' care-i baiu'? Ce-ti veni cu decalotarea?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Dyanna, aparatul ala minune functioneaza numai cu "kiturile de consumabile " din magazine, sau stie sa faca si cafea-cafea?

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pai numai cu ale lor merge, ce crezi ca sunt fraieri? te costa pastilele alea de te rup, cutiile cu 16 capsule de acelasi fel hai ca mai merg, dar cand dai 20 lei pe 8 bauturi.... nessul meu cu lapte care ma tine o luna jumate din banii astia suna excelent

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:

Dyanna, aparatul ala minune functioneaza numai cu "kiturile de consumabile " din magazine, sau stie sa faca si cafea-cafea?

pai numai cu ale lor merge, ce crezi ca sunt fraieri? te costa pastilele alea de te rup, cutiile cu 16 capsule de acelasi fel hai ca mai merg, dar cand dai 20 lei pe 8 bauturi.... nessul meu cu lapte care ma tine o luna jumate din banii astia suna excelent

GANDACEL DE TOAMNA

Asa o fi, da nessu tau cu lapte nu cred ca e la fel de apetisant (cel putin in prezentare :))) ca minunatiile alea...si in plus nu se face la un aparat asa haios. Ca aparatul mi-a placut mereu, parca e un robotel din desene animate

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
Asa o fi, da nessu tau cu lapte nu cred ca e la fel de apetisant (cel putin in prezentare :))) ca minunatiile alea...si in plus nu se face la un aparat asa haios. Ca aparatul mi-a placut mereu, parca e un robotel din desene animate

o daaaaaaaa, pai asta e si ideea ca arata intr-un fel...; capucino de exemplu se separa in vreo 6 straturi; espresso daca-l pui peste lapte rece ramane deasupra si cu un stratulet de spuma....... recunosc ca-ti vine sa le bei numai de dragul cum arata; nu as putea sa spun ca te da pe spate gustul, dar sunt bunicele.

GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara!

sa raspund si eu la tema.

pentru ca avem un nume de familie destul de lung, am fost adepta unui singur prenume. sotul meu are 3 prenume si nu-i folosesc la nimic, chiar il incurca cand trebuie sa-si scrie numele in acte oficiale, ca nu e loc suficient. pe de alta parte mai e si experienta sora-mi care are 2 prenume, si unii o cunosc dupa un prenume, altii dupa celalalt.
asa ca am fost tare pe pozitii sa punem copiilor un singur prenume. socrul meu isi tot facea planuri ca voi ceda, si voi pune copilului 2-3 prenume, dupa tot clanul lui.

si daca tot mi-am convins sotul ca un prenume e suficient (mi-a dat si el dreptate), am zis sa fie unul de sfant, sa avem si noi zi de sarbatoare in casa.
argumentul pe care i l-am servit sotului, cand eram insarcinata cu andrei, a fost "sa-l sune fetele de ziua lui". sotul mi-a dat dreptate, ca el din cele 3 prenume are numai teodor, si nu-l stie nimeni. andrei fiind nascut in decembrie, am votat sa-l cheme andrei (desi mie mi-ar fi placut sa-l cheme george).
cand am aflat ca bb2 va fi fetita, i-am zis sotului ca va avea nume de sfant, sa o sune baietii de ziua ei. initial m-am gandit la prenumele maria, ca pe bunica mea (care a decedat la inceputul sarcinii mele). socrul a venit iar cu ideile lui crete, ca sa o cheme gabriela dupa ma-sa. eu iar am votat impotriva. am ajuns sa-l intreb pe andrei. andrei a ales georgiana. sotului nu-i placea, dar nu venea cu propunere. cand aveam 36 de saptamani de sarcina, am iesit cu sotul intr-o seara la restaurant, si printre altele imi spune sotul ca ar vrea ca pe fetita sa o cheme ioana. i-am spus ca daca asta e dorinta lui, eu sunt de acord cu el, si votez pt ioana.

daca cumva voi mai avea vreun copil (ca vorba aceea never say never), tot cu nume de sfant va fi botezat, ca deja ne place cu sarbatoare in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

de noapte buna. Injineru' o fo' la o petrecere, pe drum s-o abtinut, da' acasa a dat la ratze. Ma duc sa-l pazesc.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Plecai brusc si n-apucai sa urez sarbatoritii de ieri, LA MULTI ANI, IOAN, IOANA, IONELA, IAN, IANIS, NELU!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput