Strumfi de iul-aug 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nma eu sunt ceva mai bine, dar atmosfera in casa e ca si cum am fi divortat si suntem obligati sa traim impreuna. Sper sa reintram in normal si sa inteleaga ca nu au fost doar mofturi ci semnale de alarma de la o femeie/mamica care efectiv nu mai putea. Sper sa ramanem aici (in Bucuresti) pana in primavara si sa mergem la ghermanesti doar in WE. Eu nu pot acoperi toate sarcinile acolo. Dus copii la gradi dimineata, stat cateva ore la firma cat sunt ele la gradi, apoi mers acasa si inceput cu: spalat copiii, gatit, curatenie, spalat-calcat rufe. Mie nu imi face nimeni nimic cat nu sunt acasa si cand sunt, sunt cu ele si ma solicita non-stop. Dar, oricum aici e mult mai usor, ma organizez mai bine, sunt mai aproape de gradi, etc.

Azi noapte am bagat custile cu hamsteri in debara si le-am pus pe cuier sus, pentru ca fac galagie noaptea alergand tot timpul intr-o roata pe care o au montata in cusca. Cea mai zapacita atata s-a zbenguit si a zgaltait cusca ca dimineata cand am deschis usa, cusca era pe jos, tot distrus inauntru, apa, mancarea, casuta dezmembrata si toboganele pe jos, tot talajul pe jos, pe haine si prin incaltaminte (am rafturi cu incaltaminte acolo) si zuzu-peta nicaieri pt ca se deschisese si usa. Unde sa cauti un hamster cat doua falange de la degetul meu intr-o tona de incaltaminte!?
M-am bagat cu aspiratorul acolo, am facut cat de cat curat, le-am montat pe toate din nou si acum cand ajung acasa sa incep activitatea de cercetare si scotocire...ca ea ziua doarme si se pare ca nici zgomotul de la aspiratorul meu nu a deranjat-o. In ce pantof s-o fi culcat doar ea stie. Poate o fi facut infarct si am scapat e ea! dEsi asta era cea mai buna sicuminte si jucausa. Scroafa cealalta ma ameninta tot timpul, tipa la mine si vrea sa se ia la bataie cu mine si sa ma muste de cate ori ma apropii de cusca. Ele au fost impreuna in aceeasi cusca dar a trebuit sa le separ pt ce cea rea batea la asta disparuta ca la fasole, o arunca din casa jos si o alerga prin toata cusca sio batea ca la balamuc! Papagalii sunt niste ingeri pe langa soarecii astia!

Fetele inca nu s-au imbolnavit, dar mie mi-e frica ca se apropie momentul. Asistenta zicea ca asa isi dezvolta imunitatea si sa le las si daca se imbolnavesc sa le aduc iar inapoi cand se fac bine, pentru ca asa se intareste sistemul imunitar si se pregatesc pentru scoala. I-am povestit de ce a patit Carla cu fetita si am intrebat-o daca asta tot fortificarea imunitatii de poate numi. Cert este ca controlul la intrarea in gradi se face doar asa de ochii lumii si sincer nu stiu cum isi poate da seama daca unul are vreun virus periculos. Observa doar dupa ce apar simptomele si restul sunt deja imbolnaviti. Asta e colectivitatea. Mi-a spus ca luna decembrie a fost cumplita, cu copii foarte bolnavi si viroze foarte grele. Pai daca si pe mine m-au pus la pat dupa 3 zile de gradi cu ele? Oricum acum nu le mai las la somn acolo. Dar ele nu mananca, nu merg la toaleta (iris) si daca merg vin cu pantalonii trasi dar chilotii pe sub fund (karina)pt ca nu le ajuta, verifica nimeni, le scot afara pe orice vreme si nu stiu cum le supravegheaza ca ieri cand am ajuns sa le iau toate hainele erau puse la uscat inclusiv incaltamintea si pline de noroi. Le lasa la toaleta in grup nesupravegheate si Karina mea se spala pe maini intr-una pana se uda si pe cap ca sa nu mai spun ca merg fetite de 3 ani cu baieti de 6 ceea ce nu mi se pare chiar Ok. Ma rog, oi fi eu mai inapoiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Kariris desi nu e de ras asa bine povestesti ca nu ma pot abtine . Te inteleg cu treaba in casa. Sincer nu stiu cum sa o scot la capat. Noroc cu Vivela ca s-a laudat cu mopul cu abur. Am comandat si eu iar sotul il foloseste .
Cu sotul sper ca o scoti tu la capat. Am avut si eu discutii cu al meu asa ca i-am mai pasat din sarcini. Ca sa nu mai fiu isterica dimineata el trebuie sa trezeasca/imbrace/hranesca copiii. Nu a facut fata asa ca acum ma intelege .
Am avut si eu un hamster (cica pt terapie, sa scap de frica de soareci) si din pacate a scapat din cusca si l-am pierdut . Sunt tare nazdravani, fac mult zgomot noaptea.

In urma cu o ora m-au sunat de la gradinita. Pe Andra o doare burtica . Ma intrebau ce ii dau/ pai nu stiu ce sa ii dau ca nu au mai fost probleme. I-au dat 5 ml debridat. Banuiesc ca s-a mai linistit ca nu au mai sunat. Nu stiu de la ce poate fi. O sa sun mai tarziu educatoarele.

Timi multumesc de cafea. Sper sa primesti ofertele cat mai repede .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Kariris, sper sa reintre totul pe un fagas normal. cred ca e o idee buna sa va mutati la primavara, e ziua mai lunga, soare mai mult afara, mai o iarba verde...lucrurile se vad altfel decat acum cand e frig si zloata.
(eu am primit asigurari de la al meu ca o sa ma "acomodeze" treptat, o zi-doua, apoi back, pana cand m-oi simti eu in stare sa fac fata noii locatii definitiv.).

cu soarecul, ce sa zic, m-ai facut sa rad. ia-ti si o pisica si il gaseste ea negresit. desi nu e asa sigur, am avut si eu hamsteri (de fapt 2, dar nu in acelasi timp) si aveam si o matza, aia cred ca putea sa moara de foame si n-ar fi pus botul la soareci. s-au emancipat si astea...

cu gradinita si controlul la intrare, la noi e la fel cum povestea Anca. se face doar lunea. ca si cum nu te poti imbolnavi martea sau in alta zi. ca daca ai copilul bolnav si esti dus/a cu pluta si vrei sa-l duci asa, il tii luni acasa si de marti pana vineri raspandesti virusii in voie, cu acceptul tacit al asistentei.
asta e.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

kariris, verifica sacul la aspirator, ca asa suparta cum erai, poate l-ai aspirat pe mousse

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Timi multumesc de cafea. Sper sa primesti ofertele cat mai repede .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
Nico

Cum e Andra?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Timi multa bafta cu mutarea
Loredana felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos
nma e normal sa le dea medicamente la gradinita? Adica te suna si te intreaba apoi ii dau? Aici te suna sa vii sa iti iei copilul acasa. Medicamente nu se dau la gradinita, daca e bolnav copilul si necesita medicatie ramane acasa. Nu vor sa isi asume resonsabilitatea.

Kariris tu esti puternica si te-ai decurcat mereu singura cu fetele de asta sotul nu stie cat e de greu. Lasa-l pe el in weekernd acolo singur cu ele si mergi la un spa. Dupa aia, daca sotul supravietuieste mai vorbiti.

Noi suntem bine. Catarina merge la gradinita si este in continuare o mica drama queen . Din fericire il adora pe Andre ceea ce ma bucura enorm

Eu ma duc poimaine la medic ca nu e normal la 31 de ani sa nu ma pot ridica din pat de dureri de spate.

O zi buna

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

timi, bafta cu mutarea.
stefania, du-te la dr. nu e de lasat.poate e vreo nevralgie, iti da ceva medicamente si trece. macar sa stii despre ce e vorba
xerxe, cum esti?
nico, m-a distrat hamsterul in scop terapeutic. dupa ce-am citit, m-am intrebat: l-or manca, fierbe etc?????. dupa aia m-am lamurit ca e pt terapia fricii de soareci cum e andra?
am si eu 3 poze cu andrei http://picasaweb.google.com/mihaela.munteanu/Sarbatori#5560872386940483202

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Mychy&Stefaniamerci, stiu ca o sa fie ok pana la urma dar m-a amuzat asemanarea intre noi si irlandezi bla-bla la greu si pe urma pauzaaaaa.

Mychy ii sta super lui Andrei cu parul mai lung (adica nu periuta). Poze dupa vizita la frizer nu ai? Iar tu continui sa fii enervant de slaba (eu tot cresc ca aluatul pus la dospit )

musso am o curiozitate, cum ai ajuns sa zici ca ai copil la interviu?

Vivela sunteti la plimbare?

Vio

Sunflower v-am admirat pozele, tare dragalas e Denis, mi-e asa de drag cum zambeste in toate pozele...

Kariris ce te chinui cu hamsterii....ai ambitie nu gluma. Eu ii deportam de mult

Mergi la inceput

1-0 pt romani, romanca a trimis oferta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Timi, , eram sigura cu una dintre "straineze" va sari sa intrebe (justificat, evident!) de ce s-a ajuns la intrebari personale la interviu. Tzi zic io, daca-mi permiti. Desi si la noi e on vogue sa fii poltically correct si-teoretic- nu "se face" sa pui intrebari legate de rasa/religie/situatie personala la interviu, la noi se practica la greu. De la ce zodie esti (eliminatoriu, culmea la firme normale, ai zice) pana la "mai ai de gand sa faci copii?".
Un exemplu absolut personal si ff recent (anul trecut prin noiembrie) la o firma- guess what????- americana (mama si tata antidiscriminarii, cica) ma intreaba fix GM-ul american daca am copii, raspund siderata ca am. Ma intreaba cati. Raspund sictirita (si hotarata clar sa nu ii onorez cu prezenta) ca am unul, iar urmatoarea intrebare extrem de inteligenta n-a intarziat sa apara: si nu te deranjeaza de la birou, in sensul ca daca trebuie sa calatoresti vei refuza, nu? WTF???? zic io in libaneza (in gand). M-am tirat urgent, neuitand sa ii scriu firmei de head hunting care ma contactase si care a avut amabilitatea sa incerce sa ma convinga ca e ok. Bleah!
Stii cum e asta apropo de americani? Tot romanii au vorba:" Io voi egalitate, dar nu pentru catei".

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput