Strumfi de iul-aug 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 8
greierash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xerxe2005
Multumesc. Cand ai DPN-ul? Eu am pe 8.05.2011. Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 23+ |
DPN 13.04.2011
greierash mamica de Andrei si 27+
- "Traieste clipa" -
loredana_76 spune:
E bine,am vazut azi gagalicea mica cum pulsa acolo.
Am fost pina la urma azi la Dr Mihalache de la CFR2. m-a linistit si mi-a zis ca e totul in regula. Sa vedem cum evolueaza in continuare.
Multumesc pt felicitari si sustinere.
mychydutza spune:
neatza......
loredana, ma bucur ca e totul ok
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
xerxe2005 spune:
Ma bucur pentru tine, Loredana!
Eu sunt tot racita, de o saptamana ma chinui cu tuse, transpiratie, slabiciune, moleseala, insomnii...
Bine, nici psihic nu stau prea bine ca deja au inceput "loviturile" legate de plecarea mea in concediu de maternitate si apoi in ala de crestere copil. Stiu bine teoria aia cu "nu iti ridica nimeni statuie", dar tot ma doare sa vad ce repede se uita tot ce am facut bun.
Nu stiu daca de vina e contextul politic, stresul asta care ne inconjoara, criza asta apasatoare...sper sa fiu sanatoasa sa imi pastrez calmul.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 23+
mychydutza spune:
xerxe, nu te stresa, astia sunt oamenii.incearca sa te bucuri de sarcina, de faptul ca e totul ok, ca tu esti sanatoasa(raceala nu se pune).....astea-s lucrurile importante! restul e parfum!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
neata
Lore, ce ma bucur pt voi!
chiar ma gandeam ca poate era prea devreme pt eco, stiu ca dr meu nu prea era de acord sa-mi faca eco inainte de 7-8 saptamani, ca cica nu se vede mare lucru. si decat sa banuim ca e sau ca nu (mai) e, mai bine sa-mi vad de altele pana atunci si sa nu ma stresez aiurea.
Elena, . cred ca iti inteleg sentimentul. asta e, mi se pare tipic romanesc un asemenea comportament, din pacate. n-am ce sfat sa-ti dau, doar acelasi de data trecuta: incearca sa-ti concentrezi atentia pe ce e mai important, nu lasa lucrurile astea sa te agaseze inutil si sa-ti dea o stare de nervozitate, ca nu face bine nimanui, mai ales tie si lui bebe. (eu in sarcina cu david am fost foooooaaaaarte stresata, plangeam cred ca zilnic, ma enervam pt orice lucru marunt, zilnic mi se inecau corabiile. si acum de multe ori ma intreb daca agitatia lui david si caracterul lui mai dificil nu sunt asa tocmai din cauza asta . la damian totul a fost mai piano, am luat totul mai usor, e drept ca n-am mai avut nici timp sa ma gandesc prea mult. si damian e tot un zambet si o seninatatate.).
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
Elena, daca si tusesti si transpiri, poate n-ar strica sa te consulte un medic, sa ausculte un pic la plamani sa stai tu linistita ca nu e ceva mai serios.
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
neatza
kariris,multumesc frumos de raspuns.
elena,sanatate multa,iti inteleg starea..eu daca ma duc la un interviu si spun ca am copil...pfuuu,se schimba macazul...mentalitate proasta.
loredana,felicitari pentru samburel!!
nma spune:
Loredana ma bucur ca sunteti bine . Sarcina usoara!
Elena daca iti mai amintesti eu am avut multe probleme cu "colegii" in timpul sarcinii. Initial am vrut sa imi dau demisia dar am descoperit ca e mai simplu cu ignor . Cum ajungeam la birou imi puneam castile. Pana la urma a fost bine, si-au dat seama ca pot sa im ia locul daca lipsesc asa de mult . sarcina usoara si fara stres .
Kariris cum esti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
Timi07 spune:
Cine doreste ?
Ce ma enerveaza rautatile astea inutile...si ce-i treaba magarului de unde beau oile apa? Ce treaba au sefii&colegii ca Elena e insarcinata?!?! Bleah oameni mici cu suflet negru bleah
Ha...am cerut la cateva companii de relocare sa evalueze cat ne-ar costa mutatul. De la prima firma a venit un domn irlander de la care ne-a promis ca ne trimite in scris oferta dar dupa o saptamana si ceva tot n-am primit-o. De la a doua firma a venit o doamna romanca f vorbareata/sociabila care ne-a promis la fel ca ne trimite oferta in scris....sunt deja cateva zile de cand asteptam si tot nu ajunge oferta.
As zice ca roamnii sunt la egalitate cu irlandezii, toti guralivi dar aici se termina totul
Aseara a mai venit un al 3-lea, un domn irlandez f expeditiv si mi-s curiasa cand ne trimite eveluarea in scris
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)