Strumfi de iul-aug 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 anca,cum nu mai puteti sa-i dati antibiotic?nu stiti la care face alergie?...nu te sfatuiesc sa stai cu cineva in curte caci este teroare,batranii pot deveni extremi de rai si egoisti,mai bine mai putin si liniste ca este atat de importanta..sunt intr-o situatie de genul si-ti spun din experienta. georgiana,mamica de mihnea |
Nu am depistat exact la ce antibiotic face alergie, unii spun ca la Zinnat, altii ca la antibiotic in general, ca s-a dat prea mult, testele sunt complicate si nu vreau sa o intep iar.
Nu vreau sa stau cu nimeni in curte si nici sa cresc gaini, sa stea taica-su la el in apartament si sa creasca gaini pe balcon, daca are chef fii-su de oua productie proprie. Si sa vina in vizita cand are chef sa mature curtea, nah! Noroc ca n-avem bani de casa, e doar in proiect in capul sotului
Timi, bafta cu mutatul!
Azi s-a intors un prieten de la Geneva, a stat 3 saptamani, zice ca nu e nevoie sa puna elvetienii vize, ca romanii pleaca de acolo numai cand vad preturile
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui CarlaV Nu am depistat exact la ce antibiotic face alergie, unii spun ca la Zinnat, altii ca la antibiotic in general, ca s-a dat prea mult, testele sunt complicate si nu vreau sa o intep iar. Nu vreau sa stau cu nimeni in curte si nici sa cresc gaini, sa stea taica-su la el in apartament si sa creasca gaini pe balcon, daca are chef fii-su de oua productie proprie. Si sa vina in vizita cand are chef sa mature curtea, nah! Noroc ca n-avem bani de casa, e doar in proiect in capul sotului Timi, bafta cu mutatul! Azi s-a intors un prieten de la Geneva, a stat 3 saptamani, zice ca nu e nevoie sa puna elvetienii vize, ca romanii pleaca de acolo numai cand vad preturile |

super tare doar ca noi venim din Irlanda asa ca socul nu va fi atat de mare. Cand a fost sotul la interviu a intrat si intr-un supermarket si zicea ca unele preturi sunt la fel, dupa cum sunt unele mai mari, altele mai mici. Dar vom fi in centrul Elvetiei deci la aprox. o ora de Franta, Germania sau Italia (satucele/oraselele de la granita nu vorbesc de marile orase). De Milano vom fi cam la doua ore si un pic....Si mai e o chestie ce salvam pe biletele de avoin se redirectioneaza catre alte nevoi sau placeri ...dupa caz.

Sabinei si voua multa reabdare cu diverzificarea.Luna ma bucur ca ati gasit o scoala care sa va placa pt Lis. Pt mine a fost f stresant aici sa caut si cand ne-am decis la una mi s-a luat o piatra de pe inima. Chiar imi placea tare mult sc aia dar uite ca iar o sa trebuiasca sa o iau de la capat...si inca nu m-am lamurit daca incep la 5 sau la 6 ani sc in Elvetia.
Eu tocmai am luat o mic apauza ca nu mai pot, muncesc de imi sar capacele.
Nu stiu cum e la voi dar la noi vremea s-a incalzit, e umiditate mare si fffff enervant.
Stefania ai fost la restaurantul Noma?
Soph o alinta pe sora-sa: "gorgeous", "sweetheart", "darling" si "little devil". Nu va imaginati ca e totul doar lapte si miere la noi in casa dar se mai intampla sa se si dragaleasca surorile
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
CarlaV spune:
| Soph o alinta pe sora-sa: "gorgeous", "sweetheart", "darling" si error: |
Timi, chiar ma gandeam, restul suna bine, dar "error" de ce ii spune?

Ma gandesc si eu ca va fi mai bine pentru voi, fiind pe continent, si o tura de shopping la Milano devine chiar accesibila
aditapop spune:
LA MULTI ANI, dragi mamici de strumfi
Am un ghiocel de martie 2009, il cheama Razvan, e inscris in concursul chic bebe si va rog mult de tot, daca nu va deranjeaza, sa il votati, link-ul e la semnatura.
Multumesc de 1000 de ori!
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Timi, chiar ma gandeam, restul suna bine, dar "error" de ce ii spune? ![]() Ma gandesc si eu ca va fi mai bine pentru voi, fiind pe continent, si o tura de shopping la Milano devine chiar accesibila |
ii zice "little devil", nu stiu de ce aparuse error
.Aveti planuri pt anul asta ma gandesc, nu pt anul viitor ...si da ar fi fain daca ar iesi sa ne intalnim
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
Na seara
Michi si eu as fi vrut mai multe poze cu brunetelul tau.
Vivela deja ai baiat mare, pe picioarele lui
. Daria a fost un bebe care a mers mult si repede de-a busilea (la 6 luni juma avea deja viteza). Asta m-a ajutat ca nu stateam non stop aplecata dupa ea. Pe la 11 luni cand se ridica de toate alea sa mearga mi s-a parut tare nasol. Acum, la Eric, mi-ar placea tot asa sa fie.
Concluzia: vai de spatele tau ![]()
Eu am patit-o astazi. Am ajuns la urgente cu tensiune 19 cu 17
. Se invartea casa cu mine. Nu stiu de la ce. M-au zapacit toti ca e de la stres, insa, sincer, eu chiar nu sunt/nu am de ce sa fiu stresata. M-am sculat bine, si am baut o cafea (don..cafe) si am inceput sa ma simt rau.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Timi, da, pentru anul asta avem planuri, nu stiu unde mi-a fost mintea.
Sabina ii spune Larisei "galushca", "plic" si "plica" fiindca e fetita, "capatana imensa si galbena", "lalux", "lux" si "lux... skywalker" (luke skywalker) ![]()
oaana spune:
Buna seara.Luna ,ma bucur pentru tine
Lore,felicitari pentru samburel
Fetelor,Aaron are iar otita seroasa,medicul il suspecteaza de trompa nu stiu cum,adica in loc sa fie concava,e dreapta si secretiile raman acolo,tre sa facem o timpanografie si daca asa va fi,spune ca e necesar sa-i fie puse niste tubulete de dren,eu la asa ceva nici nu vreau sa ma gandesc.Astept sfaturi de la voi,eu sunt cam deprimata in privinta aceasta,pt ca trebuie sa iau o decizie.
Vivela spune:
si la noi Damian e "galushca mica"
.
si ataaat...ca David sta pe mine calare, la propriu, fix in capul meu, abia scriu. ma duc sa-l culc.
ps: zilele astea citesc despre "dogma" montessori, am aplicat un mic exercitiu - primul care mi-a iesit in cale - si vad ca david e receptiv. da' tb sa citesc mai multe, ca e complicat rau.
nani-nani pui! 
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
Oana, nu stiu ce as putea sa-ti zic, sanatate multa celui mic! mai incearca sa iei o parere si de la alt medic inainte de a face o asa interventie.
Traiesc in Orasul Alandala