Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
Cris2010 spune:
Buna seara, mamicute dragi!
Am apucat sa citesc doar ultima pagina. Eu am tot fost in pregatiri astazi. Mai am de facut un dusulet si ma duc la culcare. Sunt rupta.
Dar am vrut sa intru un pic sa urez pt maine
LA MULTI ANI!!! mamicilor care-si serbeaza onomastica, si pt tatici, sa ne traiasca si cei dragi care poarta numele de Ioan, Ion, Ionut, Ioana si nu in ultimul rand pt delfinasii nostri scumpi si dragi.
Mysya CRACIUN FERICIT!!!
LML delfinasilor sarbatoriti azi!
Ochidut, pt ziua de azi.
Noapte buna, delfinariu!
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
alina, vezi ca in seara asta am facut cioco in direct cu fetele pe fb. in weekend am planuit radauteana, asa ca sa il tii pe sot pe fb, sa dea indicatii ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
nu tre sa lipsesc sunt curioasa ce va fi atunci pe fb
Georgia Antonia e ca si Paul de asemenea
Racusor te-am intrebat pe fb de 2 ori in ce ai pus cioco ??in tava??
Mami de Andra Maria 02.08.2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Girogia, da ce face Antonia... super... al meu cred ca nici peste 3 luni nu face asa... in ca nu se intoarce nicicum, unde il pun acolo il gasesc, nu se foieste, nu se roteste. Pe burta sta putin, sprijinit pe antebrat, desi ar tb sa se sprijine de palmute... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cris, stai linistita, asa era si Andrei, bine, nici acum nu se misca uneori daca e pe spate...dar de putin timp sta in fundulet si sare a zis kinetoterapeuta ca are muschii dezvoltati la picioare, cred si eu , la cat se arunca in sus
si acum se arunca din fundulet si pe burta, dar in seara asta, dupa ce am fost l kineto, a fost prima data cand s-a aruncat, dar a stat corect si mult si a tras de tot ce i-a iesit in cale
dar andrei are 7 luni si nu face ce fac paul si antonia
mami fericita de nazdravanul Andrei
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
bravo bebe Andrei, ma bucur ca azi sunteti mai bine! cu kinetoterapeutul nu am fost pe faza, nu stiu unde ati fost si de ce si vad ca v-ati facut si abonament; dar sa iti zic totusi (sa ma bag in seama) ca sunt buni si kinetoterapeutii de la cabinetul ortopedului Alexandru Thiery si e acolo langa tine la Muncii. De aia am simtit nevoia sa iti zic, ca stiu ca tu stai acolo si ti-ar fi fost usor sa ajungi. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
mercic oana da , stiu de ei, si sunt f aproape de mine,dar sunt scumpi si andrei nu are nimic, asa ca nu am considerat necesar sa dau nu stiu cati bani. asta e un pic mai departe, dar tot pe jos ajung cu carutul, dar e mult mai ieftin. si am vazut imbunatatiri dupa prima sedinta.
andrei nu vrea sa stea pe burtica (nu cred ca stie sa isi foloseasca mainile) si de asta l-am dus, dar e clar un moft, copilul e bine dezvoltat, nu are nimic, de asta ne-a recomandat doar un abonament de 6 sedinte, mai vedem dupa daca mai e nevoie sa mergem
imi e frica de ce o sa faca dupa sedintele astea, cred ca tre sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie, ca acuma pot sa il las pe pat si nu se misca de acolo
racusor2010 spune:
OCHIDUT offf, saraca de tine te inteleg ca ti-a fost greu , dar bine ca a fost tati acasa !!! nu te mai gandi , o sa fie bine in concediu, o sa va intoarceti acasa la comoara voastra !!
de bona..ce sa iti zic, azi andrei a stat cu ea...dar daca e si mama ta pe acolo nu ai de ce sa iti faci griji.
lalala13 spune:
racusor ha ha..noi am luat abonament de 12...a zis sotul ca o sa zboare dupa si al meu sare....nu imi dadeam seama exact ce face(acum ca ai zis tu am realizat) numai ca el trebuie sa stea sprijinit de noi in fund si se sprijina cu talpile si isi ia avant. bine ca il tin
gata, somn usor!ai mei baieti au adormit unul langa altul..nici nu mi-am dat seama
Mycya spune:
Crispro pai atunci si eu tre sa imi fac griji ca nu doarme fata mea cat delfinasii vostri. nu tre sa iti faci griji din asta, fiecare e cu felul lui de a fi.
Ochidut si eu zilnic plang cu ea in brate, nu este zi sa nu ma epuizeze, ei si cand ma pun pe bocit se uita la mine si incepe a zambi, la inceput e atenta si dupa rade. imi trece instant . sunt sigura ca Larisa va fi cumintica cat veti fi voi in concediu
Diana chiar am fost f atenta , multumesc am invartit continuu ca sa fiu sigura
Cris Craciun Fericit si voua!!!si fie ca nasterea Domnului sa va aduca pace si liniste in casa. te colindasem in paginile anterioare
deci in seara asta a fost mai binisor cu raceala, se pare ca ii trece. astazi am aspirat-o chiar de f putine ori si nici nu mai e irascibila asa tare. doar ca adormitul ei a ramas acelasi cu nabadai
sper sa nu imi fi scazut nici productia cu programul ei haotic din ultimele zile
Rody m-am delectat cu bombonele de la voi multumim
deci ce mai voiam sa spun....la vara se pare ca imi face o vizita Sorina asa ca cine mai doreste cine mai pofteste il ast cu mare mare placere
aaa si era sa uit ficamea so cea a Catalinei se pare ca sunt surori fac aceleasi nazbatii , s-au vb acolo sus inainte de a veni la noi vorba Catalinei " sa scoata untul din noi "
racusor2010 spune:
CRIS, BIANCA Craciun fericit!!! Sa vina Mosu incarcat cu bunatati, cu sanatate, cu somn dulce la Andruta!!
gata, am facut cioco, curatenie in bucatarie, am recuperat tot de pe DC, fug la nani, ca e 12 noaptea si imediat se trezeste puiul sa pape
Noapte buna delfinariu!!
Mycya spune:
gata si eu cu recuperatul!
inchid pe aici ca tre sa apara si sotul, sa fac si eu un dus si dupa nani nani cat imi pemite gaza asta .
nbuna delfinariu
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad eu maine ma duc cu maria la preot sa ii citeasca ca se sperie ff tare de oamenii cu ochelari(mai putin de mine) plange si suspina de vreo oara si ceva nu o poti linisti...am pat-o intr-o seara sotul a vrut sa cheme salvarea....am avut musafiri si puratau ochelari! PS nici pe sot nu il place cu ochelari! |
nu cred ca ptr asta tre sa mergi la preot, copilul nasilor avea un an si la fel facea, mai ales la sotul meu, daca se apropia de el. acuma nu mai are nici o treaba...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)