Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Girogia, da ce face Antonia... super... al meu cred ca nici peste 3 luni nu face asa... in ca nu se intoarce nicicum, unde il pun acolo il gasesc, nu se foieste, nu se roteste. Pe burta sta putin, sprijinit pe antebrat, desi ar tb sa se sprijine de palmute... ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Nu mai plange iubita
![](floare.gif)
Vezi ce zice si un medic pediatru.
Incearca sa il tii mai mult pe burtica, ca asa i se intareste musculatura. Poate ii place in centrul de activitati sa mai stea pe burtica, ca se uita la nucariile care ii atarna.
Daca nu ii place deloc, ca nici Larisei nu ii placea, incearca sa ii distragi atentia cu o jucarie, sa te prostesti la el, sa faci fete fete, si sa faci reprize foarte scurte (atat cat are el rabdare) dar sa fie mai multe ca numar. In afara de asta il poti roti tu in pat, il pui intr-un capat al patului, manuta dreapta o tii in sus, flexezi piciorul stang si il impingi spre stanga. Asa ajunge pe burta si apoi inca o rotire sa ajunga din nou pe spate si tot asa pana se termina patul
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Cand mai faceti pauza de la rotiri trage-l de manute si ridica-l in fund si tine-l putin asa.
Si tot asa alterneaza chestiile astea si bineinteles si masajul aferent.
![](pupic.gif)
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Merci mult, Ochidut. O sa fac maine rotitul in pat, am inteles, ca ai explicat tare bine. Il mai faceam asa,sa ii arat cum sa se intoarca, si azi am facut de cateva ori... dar el n-are treaba. nu il deranjeaza ca il intorc... dar nu cumva sa se intoarca singur..
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Azi am avut o zi absolut oribila, iar mi s-a parut ca nu am reusit sa fac nimic ca lumea, deabia acum m-am asezat sa va citesc, ca altceva oricum nu mai puteam face, sunt nauca de cap.
Larisa iar nu a vrut sa manance piureul de legume, nu stiu ce are. Si era chiar bun, imi placea si mie. La pranz a fost tare agitata, maraia si nu vroia nimic. De mancat nu manca, mi se mataia in brate, eu aveam atata treaba pt.birou, imi sunau telefoanele, au aparut niste probleme cu niste clienti, intre timp am aflat ca am si niste probleme cu niste acte de birou pe care eu eram sigura ca le rezolv inainte de a pleca in concediu......
Ea plangea si m-a apucat si pe mine plansul cu ea in brate, nu am mai facut asa din prima luna cand am nascut
. Saraca, s-a oprit din plans si se uita asa uimita la mine
Apoi dupa amiaza a trebuit sa o las cu soacra=mea, m-am intors dupa o oara si era din nou mataita, a inceput sa planga tare, nu mai stiam cum sa o calmez. Soacra-mea ii facea jucarele de mai rau o enerva. Eu trebuia sa plec din nou si nu mai vroiam. A venit Paul si m-a convins sa ma duc, ca are el grija. Am plecat plangand, in masina tot plangeam de zici ca eram nebuna, la gandul ca mi-am lasat odorul asa cu lacrimi in ochi.
Si dupa 5 min ma suna sotul ca probabil ii era somn si a adormit-o
Greu mai fetelor, greu sa-ti lasi asa sufletelul tau, nu stiu ce ma fac cand plec in concediu, ca ma tot gandesc daca ii dau dintii si o sa planga
. Am si sunat-o pe mama plangand ca eu nu pot pleca daca ii dau dintii si plange. Deci, concluzia finala, am inebunit
Si sa nu mai zic ca in acelasi timp ma gandeam ca tot din martie probabil va trebui sa o las cu bona si din cand in cand cu soacra, si nu stiu cum voi face asta. De asta si urmaresc cu tot sufletul si inima povestea lui Racusor cu bona, ca ma vad in aceeasi situatie.
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Ochidut, draga de tine... la mine e regula clara, cand e marait ii e somn, de fiecare data. si atunci il pun la culcare. Ideal ar fi sa il culc la primele semne, un cascat, se uita in jos, nu prea isi poate ridica privirea, se freaca la ochi si usoara maraiala... este cand nu bag in seama, si ajungem la maraiala accentuata... si atunci il leagan 5 minute in brate, si adoarme... Mi-o si imaginez pe Larisa uitandu-se la tine cum plangi, nu stia ce faci... Nu fii necajel, ca mai au si ei zile mai proaste, mai fara chef de joaca si fara pofta de papa. Important e ca mananca de regula, ca e cuminte, ca e sociabila, si ca tu esti o mami buna si iubitoare. Iar in vacanta is convinsa ca mama ta va avea mare grija de ea, si nu va plange...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
GATA!L-AM TUNS PE VICTOR! revin
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
citat din mesajul lui katalina GATA!L-AM TUNS PE VICTOR! revin Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
Sa ne pui poze cu el tuns.
Noapte buna va doresc tuturor
![](pupic.gif)
Paula, mamica
![](copilas.gif)
poze luna 6
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Mycya - grija mare sa nu caramelizezi zaharul ca ies bomboane de ciocolata! am patit eu. Diana, mami de pui iubit Eva ![]() |
si eu am facut in seara asta cioco, cu ajutorul fetelor de pe fb
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
si clar data viitoare mai putina cacao (si acum am pus doar vreo 80 de grame) si am pus alune in loc de migdale si esenta de vanilie, sa vedem.....
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Multumesc fetelor pt raspunsuri...off nu stiu ce sa fac...cred ca nu ii dau...si ia uitati ca si Antonia stie sa faca miscari sexy...nu numai Paul ![]() http://www.youtube.com/watch?v=x244UXsg-Dc GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
tare de tot antonia
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Miscareata Antonia ![]() A trantit o radauteana sotul, valeu... buna buna, am mancat si eu un castron, desi chiar nu obisnuiesc sa pap asa tarziu, mai ales asa ceva de "dietetic" ![]() Alina ![]() ![]() Luna 5 Primul meu Craciun! |
alina, vezi ca in seara asta am facut cioco in direct cu fetele pe fb. in weekend am planuit radauteana, asa ca sa il tii pe sot pe fb, sa dea indicatii
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)