Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lala, sunt sigura ca Sebi e super ok, si al meu e puturos, la modul ca nu se intoarce decat daca e strict nevoie, dupa jucarie sau de plictiseala, in niciun caz nu face giumbuslucuri ca Paul, cu Antonia nici nu incercam sa comparam ca e mai mare cu o luna.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Giorgia, ce miscareata e Antonia!! E tare scumpa
Raul nu vrea sa stea in 4 labe. Nu am ce-i face. Cand il tin pe mine, sta si se basculeaza. Si cand e in picioruse se basculeaza, dar cand sta singur pe pat, doar rostogoliri...cred ca va fi unul din acei bbi care sare peste etapa cu mersul de-a busilea!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele nu va ingrijorati ca ai vostri nu fac ce fac altii.Este si normal,fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare,nu inseamna ca sunt lenesi.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

E o scumpa Antonia

...vreau sa il mai vad o data pe Paul, era atat de haios..pls

...nici Raul nu e mai prejos

si Matei a inceput sa se invarta in fiecare zi doar de pe spate pe burta si doar in partea dreapta...sta pe burta si cand vrea inapoi trebuie sa execut eu miscarea

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Bamboletta, despre ce carte e vorba? Cumparata sau download de pe undeva?

arissa cu Iulia - 19.07.2010 si Maya - 18.03.2007

cartea se cheama "Si tu poti fi Supernanny" cum sa-ti cresti bine copilul de Irina Petrescu....era si emisiune la tv cu Supernanny am luat-o de pe net mai demult nu mai tin minte cat am dat pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana si Raul prefera partae dreapta..F rar se intoarce si pe stanga...
Eu am luat cartea Supernanny, sapt asta. Am dat 50 de lei pe ea, dar o sa ma ajute dupa ce face copilul 2,3 ani...Sunt mai multe parti si nu am luat eu ce tb mai intai?
Am ajuns si noi acasa al Tg Mures, i-am facut baita lui Raul si acum e prin patut, sta cuminte deocamdata...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui babiela

aaa mai aveam o intrebare, voi cu ce preparati supica la puiuti, eu folosesc apa plata bucovina, dar prin fierbere se concentreaza sarurile ma gandesc si nu stiu daca fac bine si pana ajung la doctora mai e si vroiam un sfat ca parca nu i-as face nici cu apa de la chiuveta

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

cu apa de la chiuveta

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si noi pe acasa, azi am avut copilas tare cumintel, ne-am jucat, nu a marait...si am fost la kinetoterapie (mercic Lala )

mami fericita de nazdravanul Andrei

bravo bebe Andrei, ma bucur ca azi sunteti mai bine!

cu kinetoterapeutul nu am fost pe faza, nu stiu unde ati fost si de ce si vad ca v-ati facut si abonament; dar sa iti zic totusi (sa ma bag in seama) ca sunt buni si kinetoterapeutii de la cabinetul ortopedului Alexandru Thiery si e acolo langa tine la Muncii. De aia am simtit nevoia sa iti zic, ca stiu ca tu stai acolo si ti-ar fi fost usor sa ajungi.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Paula-nu stiu daca mai sunt si alte carti..dar cam asa e buna de la 2 ani in sus

Antonia rade incontinuu de 10 min...vrea sa-l faca pe David sa rada...azi m-a capiat l-a lovit si pe David...i-am lasat pe patul mare in dormitor si m-am dus pana la bucatarie...ea se uita la desene el pe paturica se juca...cand il aud pe David cum plange..era rosu pe frunte nu stiu ce i-a facut

ma duc sa-i culc...n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Fetele, copilul meu are parul foarte mare,lung adica, mai nou ii intra pina in ochi, este enervant pt mine si cred ca si pentru el.
Toata lumea spune ca nu am voie sa-l tund pina la un an.Eu nici acum nu stiu ce semnificatie are acest lucru?!,e ceva de ordin religios??Lamuriti-ma va rog, toti au sarit pe mine cind am zis ca-l tund,macar bretonul

Si ,fetele, hai sa ne adunam din nou aici, pe FB nu pot sa va citesc.va pup pe toate

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

nu e de ordin religios Kata, e asa mostenit din mosi stramosi...motul oricum i se ia la botez, nu?

si eu sunt de acord, pe FB sa vb asa mai off-topic, dar discutiile sa le pastram aici, ca mai putem recupera

oricum e bine si pe FB ca a devenit mai personal

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput