Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Crispro, ousorul, mai exact galbenusul, are fier, ceea ce ii trebuie la copil de acum. Organismul lui trebuie sa se dezvolte si cere mai multe vitamine, minerale, proteine, Fe, etc, lucru pe care nu-l iei doar din suculete si pireute de fructe cum faceam eu. Eu daca o sa gasesc spanac o sa-i pun si o frunza de spanac in supita la fiert.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Pt dermatita (atopica) ne-a dat o crema hidratanta (Lipikar Balsam AP de la La Roche Posay)

tina - sa fie intr-un ceas bun

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui babiela

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetelor e posibil la 6 luni sa isi schimbe culoarea la ochi???
mis e pare ca Matei nu mai are ochi albastrii ...parca sunt gri
cand se stabilizeaza culoarea?

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana eu stiam ca pana pe la un an se poate schimba culoarea ochilor, te inteleg ca si eu asa sper sa ramana Tudor cu ochii albastri ca ai mei

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

se schimba si mai tarziu de 1 an culoarea ochilor...antonia ii avea albastri pana la 1 ani dupa au inceput sa fie albastrui-verzi si acum la 4 ani sunt verzi-albastrui...dar mai mult verzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetelor e posibil la 6 luni sa isi schimbe culoarea la ochi???
mis e pare ca Matei nu mai are ochi albastrii ...parca sunt gri
cand se stabilizeaza culoarea?

si ai Isabelei sunt spre gri cateodata... ai Mariei erau exact asa albastri ca ai Isabelei, si de vreo 3-4 ani sunt verzi, dar VERZI!!

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Ochidut, si o imbratisare calda... cred ca toate mamicile au plans macar o data cu puiutul in brate, ori au avut sentimentul de neputinta.

Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45

Robert de enik83
Anne de JuliaSM

Un calduros LA MULTI ANI IOANA, IONELA, ION, IOAN, IONUT, IONEL!!
SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Andrei Ioan de Racusor Totodata la multi ani si sotului!
Larisa Ioana de Ochidut
Raul Ionut de paula_m
Miruna-Ioana de Corrina

imaya
Ooana

Ioana Miruna de Angharad

(Daca am uitat vreo mamica, iertare, indurare! Nu mai stiu)

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Si de la noi La multi ani si pupici multi!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!

Transpiratie fara motiv poate fi semn de rahitism.

Trecerea de la o formula (de lapte praf) la alta se face treptat, inlocuind in fiecare zi cate o masura de lapte.

Nu mai stiu cine se plangea de scaune putine: de ce nu incercati Biotics Baby?

coteacsa, mierea e interzisa pana la un an, e puternic alergena. Fierul din spanac se absoarbe cel mai bine in prezenta carbohidratilor (de aia e bine sa se combine cu orez sau cartofi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Pt dermatita (atopica) ne-a dat o crema hidratanta (Lipikar Balsam AP de la La Roche Posay)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Saracutza. Atopica are? Lipikar folosim si noi insa asta e doar pt hidratare. Eu o dau cand iesim afara. Cupru Zinc nu v-a dat?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

daca se constipa, Capraru zicea sa-i dam ceai indulcit cu putina miere.
El are papilele gustative dezvoltate ca e maricel si tre sa se obijnuiasca cu toate gusturile.
Capraru mai zicea sa-i dam seara faina de orez cu lapte care-i foarte hranitoare.
Acum fiecare face cum crede.

bineinteles ca fiecare face cum crede... nici Isa nu s-a constipat de la nimic... (inca)

pai tu zici ca ai pus sare pentru gust. pai ptr gustul TAU, ca el abia acum invata gusturile, tu il educi in directia asta. iar MIEREA la fel e foarte controversata, si nu pentru gust, ci ptr complicatiile care le poate da (vezi botulism). eu nu risc sa-i dau Isei nimic doar ptr ca asa am crescut eu si ptr ca asa am crescut-o si pe Maria, cum zicea cineva: si durata si calitatea vietii erau altele, iar Capraru in multe privinte sunt depasiti... noi aici nu incercam sa criticam stilul tau, doar sa-ti mai impartasim din ce ne-am interesat/informat noi deja, sau din ce spun pediatri nostri si asa, din mai multe pareri, vedem care e cea mai plauzibile si, clar, mai sanatoasa si potrivita ptr fiecare copil

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ramonavlas-multumesc

Michelle-offf si Bianca cu dermatita e buna crema...unt de karite contin si cremele de la bubchen...deocamdata lui David ii merge bine cu ele..dar am si Atoderm PP anti-recidiva...

Eu stiam ca mierea nu se da decat dupa 1 an...e alergenica plus ca poate da botulism
sarea si zaharul la fel cat mai tarziu

acum fiecare face cum crede si e mai bine pt ei

Mycya,Cris-Craciun Fericit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Saracutza. Atopica are? Lipikar folosim si noi insa asta e doar pt hidratare. Eu o dau cand iesim afara. Cupru Zinc nu v-a dat?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
nu

Mergi la inceput