Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tina, in timp ce iti citeam povestea, stateam cu sufletul la gura... deci io credeam ca iti spune baiatul ala ca e indragostit de tine, sau ceva... serios... apoi cand ai zis ca a impins el caruciorul, credeam ca face ceva, pleaca cu caruciorul, se intampla ceva... Si apoi am aflat de fapt ce si cum. Io una zic ca daca tot aveati de gand sa il vindeti si sa va mutati, e si mai bine ca ai gasit rapid cumparator. Daca nu il dai acum , cine stie cat mai astepti apoi sa il vinzi... asa am facut si eu cu Passat-ul, desi l-am dat mai ieftin cu 200 de euro decat vroiam, Dar asa stiu ca e dat, rata mi-am platit-o din banutii aia, plus ca mai trebuia sa fac asigurare, apoi sa platesc impoztul... asa am dat-o si gata. asa cred ca ar tb sa faci si tu cu apartamentul, mai ales daca iti ofera pretul dorit. Si daca stai o luna, doua in chirie, intre timp cautati un ap frumos, cum va place... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
si eu tot asa credeam ca o sa-ti spuna ca e indragostit de tine
de partea cu "legatura sentimentala" te inteleg perfect...acum ca bunica nu mai e ne-a ramas apartamentul de la Cluj, momentan sta fratele meu acolo...dar stiu ca va veni si momentul in care il vom vine o dat si o data...si tare greu va fi, acolo am copilarit pana la 6 ani
...dar amintirile raman in sufletul nostru asta e tot ce conteaza
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Tina, in timp ce iti citeam povestea, stateam cu sufletul la gura... deci io credeam ca iti spune baiatul ala ca e indragostit de tine, sau ceva... serios... apoi cand ai zis ca a impins el caruciorul, credeam ca face ceva, pleaca cu caruciorul, se intampla ceva... Si apoi am aflat de fapt ce si cum. |
asa si eu... dupa cum ai inceput cu amanunte, ma asteptam sa aiba fiecare o importanta, si citeam incet, sa nu pierd ceva important in desfasurarea actiunii
o sa fie bine, oricum urma sa va mutati la unul mai mare...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana mycya eu vreau sa aflu ce a primit Andruta de la Mos |
si eu
Isa 2011
rodyka spune:
citat din mesajul lui coteasca Asa ca i-am facut o fiertura din orez+morcov+cartof+ unt+sare. Am blenduit tot si a iesit ca o pasta, a papat copilul tot. Maine ii fac supita cu carnita de curca de casa ca am in congelator. Tre sa manance si el sa se acomodeze cu gusturile |
dar sare ptr ce ai pus?!
si orezul si morcovul sunt dintre cele care constipa, daca i le-ai dat intr-o sigura mancare... eu stiu?!
Isa 2011
ooana spune:
fetelor e posibil la 6 luni sa isi schimbe culoarea la ochi???
mis e pare ca Matei nu mai are ochi albastrii ...parca sunt gri
cand se stabilizeaza culoarea?
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Oana, Matei are un program de invidiat de muuuuulta vreme... pe vremea cand io aveam treziri din ora in ora, visam la programul tau... si e pe aproape si al nostru... ca doarme cam 13 ore pe noapte, cu o trezire... e foarte ok. De o tine tot asa ma declar cea mai multumita!
Coteasca, si io zic ca laptele de vaca nu e bun pana la un an. Si io am fost diversificata la 3 luni si la 6 -7 luni mancam sarmale... dar asta nu inseamna ca a fost bine facuta diversificarea, in ciuda faptului ca sunt sanatoasa... Iar Caprarii mi se par cam invechiti... Acuma tu stii ce e mai bine pentru puiutul tau. Mie diversificarea de la Racusor mi se pare ok, ca toate se iau treptat. Oricum , si acolo mi se pare oul cam devreme... o mai lalai io un pic...-ici multi. Eu doar imi spun o parere, tu stii cel mai bine cum faci.
Rodi, ce fain ca doarme Isa peste tot... Al meu seamana cu mine la somn, cum scartaie ceva, cum e sus.. desi nu e liniste in casa, dar nici galagie mare, ca eu sunt singura mereu, si Tv-ul merge la nivel normal...
No, azi astept musafiri... o matusa de la tara. am scos din congo sarmale, si le fierb...
deci toate am crezut ca baiatul se indragosteste de Tina... adevarul e ca la ce sexy mamma e Tina, nu era de mirare...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Oana, Raul are 3 culori la ochi, gri, mai rar albastri si mai nou cand e suparat se fac verzi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
babiela spune:
citat din mesajul lui ooana fetelor e posibil la 6 luni sa isi schimbe culoarea la ochi??? mis e pare ca Matei nu mai are ochi albastrii ...parca sunt gri cand se stabilizeaza culoarea? Matei - luna a 6-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
oana eu stiam ca pana pe la un an se poate schimba culoarea ochilor, te inteleg ca si eu asa sper sa ramana Tudor cu ochii albastri ca ai mei
ramonavlas spune:
Referitor la ochi, si ai nostri sunt "schimbatori". Cand suntem afara si e soare sunt gri deschis, in casa sau cand e frig afara si nu e soare, sunt albastri.
Aseara am filmat-o cum radea ea in hohote de tati.
Sotzul a dat o fuga pana la Cluj sa duca pe cineva la aeroport. Eu am pregatit legumele pentru peste. Raisa inca doarme. Asa ca ma pot delecta cu o cana de ceai, aici cu voi.
Bamboleta, LMA pt mami a ta.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
coteasca spune:
Rody, sare am pus pt gust, nu multa, un praf, iar morcovul, Tudor l-a acceptat destul de bine cand i l-am dat ca suc si nu l-a constipat. Orezul la fel l-a tolerat destul de bine ca-i dadeam cereale, seara, cu orez si morcov si nu a avut probleme, iar daca se constipa, Capraru zicea sa-i dam ceai indulcit cu putina miere.
El are papilele gustative dezvoltate ca e maricel si tre sa se obijnuiasca cu toate gusturile.
Capraru mai zicea sa-i dam seara faina de orez cu lapte care-i foarte hranitoare.
Acum fiecare face cum crede.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE