Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

KLARISSE - felicitari pentru bebe voinic si sanatos! Succes la diversificare.

ANA - am admirat si eu domniisorica ta, wow ce a crescut si ce frumoasa e!

Apropo de diversificare, dr mea sugereaza sa se inceapa cu mar ras amestecat cu banana rasa, pe razatoare de sticla sau plastic, bineinteles. Apoi se trece la sucuri si supe. Asa am facut cu Bia... Cati dr atatea obiceiuri. Si nu mai retin cand se baga si branzica,,calcica..tot cu fructe amestecata si aia...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Eveline, eu stiu ca banana nu se introduce mai repede de 7-8 luni. Cel putin, asa mi-au zis 2 medici pediatri la Iustina, cica e un aliment f. greu pt. stomacelul lor. Na, acum nu stiu daca zic eu bine ori nu, dar tind sa-i cred.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Baby calm am incercat si eu sa ii dau Alexei, dar nu va pot explica cum se stramba cand ii dau sa bea. Tot trageam sperante ca le va veni de hac colicilor, dar la cei 10ml pe care i-a baut cel mai mult, nu a reusit sa scoata decat un partzuletz

Kiti, la multe lunite domnisoricii tale

Valentina, mami de Alexandra

eu beau eu cam 2 litri de ceai de colici pt ca piciu meu nu bea nimic din biberon iar cu lingurita mai mult da pe langa si am renuntat la ceai. i-am dat gripe water de 3 ori pe zi si cu ceaiu baut de mine pot sa zic ca am cam scapat d colici...si partzuleste toata ziua

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Si eu sterlizez biberoanele dupa fiecare utilizare, am fix 5 biberoane, cate mese are si Matei, deci o singura data/zi si sterilizarea.
Pana la 5-6 luni vreau sa o tin asa, dupa doar le voi spala foarte bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

si mi-am amintit ca mai am o intrebare care ma roade de mult. voi mai sterilizati biberoanele inainte de fiecare utilizare? ca eu asa fac, am zis ca o sa fac asta macar pana la 5-6 luni dar sunt intr-un razboi continuu cu al meu... el zice ca bebe trebuie sa mai faca si anticorpi. si eu zic sa faca, dar parca e cam devreme

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

Andreea, eu nu le mai sterilizez dupa fiecare utilizare si vad ca e ok. Le spal cu detergent obisnuit de vase.

Ana, si eu, alta nebuna: tot la 2-3 zile le sterilizez.
Petele ies f. bine, momentan - si de kk - le spal la 60 de grade, cu detergent obisnuit, n-am inca haine patate, am noroc.

Azi a mancat dimineata suc de mar si la amiaza morcov fiert amestecat cu pastarnac si zeama - 3 lingurite pline si-ar mai fi vrut, dar mi-a fost mie teama sa-i mai dau. Maine cred ca ii dau si telina, momentan am pus doar la fiert.

Edit: 3 lingurite au fost de legume solide, zeama de la supa a fost cam 30ml pe care i-a baut din cana mea de cafea - da, ati citit bine, asta pt. ca e fascinata de cana mea si e numai dupa ea cu ochii mereu. Era tare multumita, dupa.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

si mi-am amintit ca mai am o intrebare care ma roade de mult. voi mai sterilizati biberoanele inainte de fiecare utilizare? ca eu asa fac, am zis ca o sa fac asta macar pana la 5-6 luni dar sunt intr-un razboi continuu cu al meu... el zice ca bebe trebuie sa mai faca si anticorpi. si eu zic sa faca, dar parca e cam devreme

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

eu nu folosesc biberoane pt ca nu le accepta, nici suzeta...si e rau pt ca nu pot sa plec nicaieri fara el ca face scandal daca ii las lapte in biberon...cand il las cu mama si fug repede pana in oras si ii trebuie sa pape il mai pacaleste cu lingurita..offff...nu stiu ce o sa ne facem mai tarziu cand nu o sa mai am lapte...pana la urma trebuie sa se obisnuiasca...iar cu suzeta ma chinui in fiecare zi sa-l pacalesc(stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna ca e mai bine fara suzeta dar ma gandesc ca s-ar linisti mai usor cu ea si nu ar mai trebui sa-l culc si sa-l linistesc mereu in brate)

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Ana, si eu, alta nebuna: tot la 2-3 zile le sterilizez.

Si ai o bolfosenie frumoasa si sanatoasa.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

!

La multi ani sarbatoritilor zilei+soacrei lui Kiti!

Ieri a primit Albert vaccinurile synflorix si rotarix,nu a plans deloc si nu facut nicio reactie.Cam de o saptamana am intrerupt tratamentul cu debridat si nu mai avem colici(sper sa nu cobesc),sunt atat de bucuroasa pentru Printul meu.

Referitor la subiectele discutate eu sterilizez biberoanele dupa fiecare utilizare,asta pana vom incepe diversificarea.De la BB eu folosesc doar varful si aspir cu gura,am eu piticii mei cu aspiratorul.Hainitele le spal cu un detergent eco comandat de pe net,iar in singurul caz cand s-a murdarit A de kk pe tot spatele am aruncat acel body.Cu petele o sa avem de furca odata cu diversificarea.

Astazi am incheiat de sortat hainele micute,le-am pus la pastrare,sper pentru la anu'.

Office ma bucur ca ai revenit.

Adelina bine ai venit.Cand am vazut primul tau mesaj eram tentata sa iti spun sa ne dai datele DN,UM si DPN.

Ana eu nu cred ca te-am felicitat pentru articol,mai bine mai tarziu decat niciodata.

Paticut ceva poze cu Stefan?

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI SARBATORITLOR!
noi de azi-noapte suntem maraiti,abia a adormit la 2.dupa un calmant.
azii am vb cu medicul de fam,am fost la urgenta.colicii sau dintii cica.nu il lasau nici sa doarma.acum se odihneste,a mai plans prin somn,cica e timpul colicilor.pai acu la 3 luni,nu era vb ca la 3 dispar?eu nici compot de fructe nu mananc.un fruct pe zi.de la ce?offf

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Am ajuns si noi de pe drumuri, chiar daca e frig afara i-am scos la plimbare aproape 2 ore.

Nu mai retin cine intreba de borcanase (cred ca office),aici pediatrii/nutritionistii le recomanda pentru inceperea diversificarii.sunt produse bio fara conservanti si alte porcarii, sunt facute la abur ci nu fierte (asa isi pastreaza vitaminele ).

Despre sterilizat, la Eric sterilizam biberoanele, suzetele jucariile de ros ...eram maniaca. Pentru Sarah nu sterilizez nici sticluta de ceaiut si nici suzeteled.Sterilizatorul sta bine merci in cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adelina, EU UNA as folosi borcanelele.parerea mea.tu faci cum crezi.
ana, lora, stati fetelor linistite ca nu va judeca nimeni.
intrebare:de la cate luni si ce fel de canita pot folosi?stiti voi cu anticurgere, bla bla.eu cu razvan am avut probleme cu biberoanele si tare as vrea sa renunt cat mai rpd la ele.so, help.

Mergi la inceput