Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr33aaa ieri am avut o zi importanta, andrei s-a intors pentru prima data de pe burtica pe spate fetelor care ati facut infarix hexa la 2 luni - din ce stiu eu, la 4 luni se face infarix penta. stie cineva altfel? |
si eu stiu la fel despre vaccinuri!
felicitari pentru intoarcere!
Meme de Maiu si Lulia
Klarisse spune:
Ionela eu sunt racita, nu bebe. Tusea poate fi si din cauza lipsei umiditatii din camera.
Poze am facut mereu cu blitz..bebe Matei e obisnuit...acum sper sa nu-i dauneze cumva..
botosel452 spune:
Baby calm am incercat si eu sa ii dau Alexei, dar nu va pot explica cum se stramba cand ii dau sa bea. Tot trageam sperante ca le va veni de hac colicilor, dar la cei 10ml pe care i-a baut cel mai mult, nu a reusit sa scoata decat un partzuletz
Kiti, la multe lunite domnisoricii tale
andr33aaa spune:
si mi-am amintit ca mai am o intrebare care ma roade de mult. voi mai sterilizati biberoanele inainte de fiecare utilizare? ca eu asa fac, am zis ca o sa fac asta macar pana la 5-6 luni dar sunt intr-un razboi continuu cu al meu... el zice ca bebe trebuie sa mai faca si anticorpi. si eu zic sa faca, dar parca e cam devreme
mihaelka77 spune:
Eu nu mai sterilizez biberoanele dupa fiecare utilizare. De obicei dimineata le sterilizez pe cele folosite cu o zi in urma. Iar apa pentru lapte fierb cam 2 litri , o acopar si o folosesc pana se termina. La inceput fierbeam si raceam pentru fiecare utilizare numai cat imi trebuia la masa respectiva.
Intrebare pentru fetele care folosesc batista bebelusului: reusiti sa scoateti TOTI mucisorii??? Ca dupa chinuri indelungi, dupa ce transpir si eu si Petra, dupa plansete cu urlete... cand opresc aspiratorul tot mai aud mucisori in nasul fetei Orice tactica adopt nu ii pot scoate pe toti.
Azi am mancat prima supa de morcovi si patrunjel(30 ml) si ne-a placut foarte tare.
nastasie spune:
eu inca sterilzez biberoane.seara, pe toate care le folosesc peste zi.si dimineata ce folosesc seara.apa nu am pregatit niciodata doar pt un bibe.un termos plin cu apa calda il fac dimineata pana seara si seara altul, si tot asa.
pete:vanish sau solutie de pete.
poze:cu blitz.
miha, noua ne ies toti dar nu fac nimic special.eu am inca noric ca nu urla.sta asa cumintel la BB.
pop_adelina spune:
buna seara fetelor, eu am primit o lada plina de borcanase de papik pt bebei...si nu stiu daca sa le folosesc sau nu(nu acum ci cand incepem diversificarea) am intrebat-o pe pediatra si mi-a zis k sunt bune pt k sunt facute prin dustulire ca si compoturile fara conservanti sau coloranti si cik pot fi chiar mai sanatoase decat ce fructe si legume se gasesc in ziua de azi prin hipermarketuri si k makr de astea pot fi sigura ca sunt verificate si certificate...nush ce sa fac, voi ce parere aveti?
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
http://picasaweb.google.com/111104166763491653379
ana_25 spune:
Eu i-am sterilizat biberoanele in fiecare zi numai in prima luna. Acu doar la doua -trei zile,cateodata si patru zile. Le spal bine cu apa calda si atat. Nici hainele nu i le-am calcat niciodata,nici pe fata nici pe dos. Nu am avut timp. Si nu a patit nimic,e sanatoasa si vioaie si fara calcat si atata sterilizat!
Poate unele dintre voi o sa spuneti : Doaaaamneee,ce cretina! auzi la ea sa nu sterilizeze in fiecare zi ! dar fiecare le stie pe-ale ei!! Vorba lui Mai3: cand o sa inceapa sa se tarasca si sa linga toate cele? cum le sterilizezi?
Hainutele eu le spal normal,cu detergent si clatite de doua ori.Nu avem cu ce sa patam hainutele,deocamdata le-am murdarit doar cu lapte,si a iesit la spalat.
Aaa si referitor la tras mucisorii.Eu ,peste "ustensila" de la BB pun capul acela de silicon de la pompita manuala. Intra putin mai in nasuc si e f moale,deci daca se zbate sau intoarce capul brusc,nu se raneste. Si nici nu i se largesc narile!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
eveline spune:
Pentru pete eu folosesc programul de prespalare la masina de spalat si adaug Ace, sau le pun intr-un lighean cu apa si Ace si apoi le spal in masina. Ies garantat...si noi, de cand face numai 2 kk pe zi in loc de 6-7, le face periculoase rau si tot schimbam hainutele
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
botosel452 spune:
Eu sterilizez biberonul dupa fiecare utilizare, mai bine spus o data pe zi sterilizez ce am utilizat cu o zi in urma. Dar eu nu folosesc biberon decat pt muls si pus la congelator, destul de rar ii mai dau si Alexandrei cu biberonul. Suzeta nu o mai sterilizez decat ocazional, o clatesc la chiuveta cand pica pe jos.
Si noi ne cam chinuim cu BB. Cand era mai mica era mai simplu, acum de abia in 2 ne descurcam cu manevratul