Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
eveline spune:
Ha...daca-ti sti ce fac... Caut pe youtube filmulete cu aerobi/fitness..promit solemn ca de luni ma apuc sa fac ceva miscare. Imposibil sa nu am timp macar 15 min in fiecare zi.
De ieri ma straduiesc sa nu mai mananc seara si sa mananc cat mai putina paine.
Continui cu supe/ciorbe si alte lichide si m-am aprovizionat cu fructe. Si chiar vreau sa re-incep sa gatesc la wok.
Spe sa-mi iasa...ma jur ca nu ma mai incap decat pantalonii de gravida si niste pantaloni de trening cu care stau prin casa. Cu astia de trening am fost la mama de revelion...e intolerabil. Sa vreau sa ies in oras azi n-am cu ce. La serbare la fiica-mea am mers cu o fusta pe elastic.
Si nici nu vreau sa-mi cumpar ceva pe dimensiunile astea ca mi-e frica sa nu ma complac in situatia asta. Mai bine slabesc.
Mi-am spus si eu offul..
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Ha...daca-ti sti ce fac... Caut pe youtube filmulete cu aerobi/fitness..promit solemn ca de luni ma apuc sa fac ceva miscare. Imposibil sa nu am timp macar 15 min in fiecare zi. mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
Eveline sa stii ca si eu fac miscare: intre 1 si 3 minute de pedalat la bicicleta pe zi! Dar imi pun toate sperantele in aceasta incercare de a reveni la o silueta de invidiat!
Meme de Maiu si Lulia
fulguta28 spune:
Fistiq, nu, nu face video. Doar fotografii.
Merci de aprecieri!
citat din mesajul lui Fistiq Fulguta, am admirat'o pe Mara in poze, e f dulce! Am admirat si pozele in sine (ca de altfel si pe cele din portofoliul de la semnatura ta) si vroiam sa intreb daca sotul se ocupa si cu filmari la evenimente. Merci ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
fulguta28 spune:
Sotul meu ii face Marei poze cu blitz, dar are un filtru si indreapta lumina sa bata undeva in perete. Niciodata direct in ochi.
donna79 spune:
Hello! Pana acum n-am avut net ... groaznic, sunt dependenta... nici cafeaua de dimineata nu mi-a priit fara voi!
Pupam sarbatoritii zilei de azi si le uram sa creasca mari! La multi ani si pt soacra lui Kiti!
Pe seara dam si noi un tort de mere pt ca azi e ziua mamei mele, implineste 56 de ani!
M-ati uimit cu sporul la scris! ca pe vremurile bune ale odiseei! Raspund si eu la cateva puncte care s-au discutat:
- poze fara blitz
- la diversificare ne gandim peste minim 2 luni (tentanta treaba cu autodiversificarea)
- GHIOCELA: pt dureri in gat - Tantum verde
- IONELA: bebelusii tusesc uneori si din pricina secretiilor nazale neeliminate care se scurg in gat, fara sa fie raciti...e normal
- am depus doarul de CIC la mijlocul lui decembrie si mi s-a spus sa astept banutii abia la 1 martie
- pt slabit nu fac nimic, mananc cum n-am mancat in toata viata mea si imi dau seama ca asa compensez pt oboseala. Pana acum am dus-o cu zambetul pe buze, acum nu mai pot, deja pic de somn. Cand citesc la voi de nopti dormite legat... mi se pare un vis...
KITI... multumesc pt sfatul cu cremuta pentru cojite.
SIMONA . Ne-am jucat azi, intr-adevar. (poate mai vb pe mess...)
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
Tot eu...revin cu o intrebare: cum curatam/sterilizam jucariile cu mecanisme? centrele de activitati?
si inca una: cum scoateti petele de pe hainute? (ma refer la petele grele...kk)
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
ionela.n spune:
Legat de kg in plus...eu in toata sarcina am luat 8 kg. Acum dupa 3 luni si o sapt, le-am dat jos pe cele 8 luate in sarcina si inca 7. N-am mai aratat asa de slabanoaga de ani de zile. De mancat mananc destul de bine si sanatos ca sa fie laptele bun pt Raisa. Mananc cereale cu lapte dimineata si in restul zilei: carne, paine neagra, lapte, fructe (mango, pere si mere), batoane de cereale, supa de pui. nu neaparat in ordinea asta. Mai rad si cate o ciocolata, dar niciodata nu m-au innebunit dulciurile si nici nu am fost pofticioasa.
Donna, nu stiam, mersic mult de informatie
tutz spune:
citat din mesajul lui donna79 si inca una: cum scoateti petele de pe hainute? (ma refer la petele grele...kk) |
si eu vreau sa stiu! eu incerc cu Ariel lichid, inmuiat, si dupa spalat. dar nu-mi ies decat dupa doua spalari
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
andr33aaa spune:
va si noi!
ieri am avut o zi importanta, andrei s-a intors pentru prima data de pe burtica pe spate
diversificarea o incepem la 4 luni cred, astept intalnirea cu pediatra.
fetelor care ati facut infarix hexa la 2 luni - din ce stiu eu, la 4 luni se face infarix penta. stie cineva altfel?
si am mai avut un motiv maaare de bucurie azi. andrei a facut singurel kk dupa 4 zile. si fara dureri o sa incerc si eu babycalm de la fares, poate face vreo minune si la noi. ana
nu stiu daca v-am mai zis, dar inainte de sarcina eram 12 ore / zi la birou si iubeam fiecare minut. daca imi spunea cineva ca o sa ma bucur atata cand vad un kk cred ca ii spuneam (probabil ii trimiteam un mail) ca e nebun. cum se mai schimba prioritatile astea...