Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
oramona spune:
Anuta, nu mi-ai raspuns, cum e cu stresul? se baga in modul cum procedezi cu fata sau sta linistita.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Fistiq spune:
Simona ca tot scriai de pete si detergenti, ia sa ma mai pling si eu nitzel. Din cauza problemelor lui T., folosesc Dermalinul, care e sub orice critica cind vine vorba de pete. Pur si simplu nu ies. Am primit insa azi comanda de inalbitor pe baza de oxigen activ, sa vad cum va fi...
Eveline, eu am citit despre autodiversificare. Inca nu m-am hotarit, mai e timp, dar recunosc ca mi-e cam frica sa las un bb de 6 luni singur cu bucati mari de mincare. Mi-e frica sa nu se inece. Ma rog, asa gindesc la momentul asta cind il vad asa micut.
Noi ne mai gindim inca 3 luni
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Anuta, nu mi-ai raspuns, cum e cu stresul? se baga in modul cum procedezi cu fata sau sta linistita. mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Scuze,tot am vrut sa raspund! Deocamdata nu se baga. I-am dat de inteles ca nu ma intereseaza parerea ei catusi de putin. A incercat de cateva ori cu sfaturi dar am ignorat total. I ciuda ca o chem pe soacra-mea cand am nevoie de ceva,si nu apelez la ea.
Mai zice ea : cand mai creste Maia poti sa mi-o dai si mie s-o plimb pe afara! sau sa stau eu cu ea daca ai treaba.
WHAAAAAATTT??? Nici moarta nu mi-as lasa copilul pe mana ei! Are 80 ani!!!!! Tre sa fiu tacanita rau s-o las in grija ei. I-am spus politicos ca NU E NEVOIE!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Fistiq spune:
Fulguta, am admirat'o pe Mara in poze, e f dulce!
Am admirat si pozele in sine (ca de altfel si pe cele din portofoliul de la semnatura ta) si vroiam sa intreb daca sotul se ocupa si cu filmari la evenimente. Merci
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
bebecris26 spune:
Fetele din bucuresti, am si eu o rugaminte la voi. Puteti sa-mi recomandati un medic pediatru bun? M-am saturat de incompetenti care i-ti iau banii dar cand ai vreo problema cu copilul nu poti da de ei. Am fost prima data la medlife la o dr care mi-a recomandat sa-i dau calciu copilului la 2 sapt si sa-i pun vit a la putica, cea ce eu stiu ca e contraindicat la bebelusi. pe urma am mers la sanador de cateva ori la alta dr, care pare cat de cat ok, numai ca daca am vreo problema nu o pot suna. M-ia dat un nr de tel la care sa trimit mesaj si sa i-mi raspunda. MF e generalist si nu prea are experienta la copii. I-mi doresc foarte mult sa gasesc un medic bun, cu care sa pot colabora, care sa fie disponibil sa il sun in caz ca am vreo problema.
Cristina, mami de bebita David
LoredanaB spune:
buna ziua mamicute!
La multi ani micutilor sarbatoriti Alexandru Andrei, Maria, Miruna Andrea, Adrian si BB de AlexaL! Sa cresteti mai si sanatosi
mie banii pentru alocatia copilului mi-au intrat la o saptamana dupa ce am primit OK iar cei pentru CIC la o saptamana jumate....s-au miscat repede...aveam nevoie de ei fiind sfarsit de an au venit o groaza de facturi care tineau si de casa dar si de PFA-ul sotului.
noaptea a trecut greu...Sarah a dormit mai mult in brate, cum o puneam jos cum zbiera..o fi de la vaccin sau dintisorii , nici eu nu stiu.s-a culcat pe la 6 jumate dupa ce i-am dat putin nurofen pt copii.
Klarisse spune:
Buna ziua fetelor!
Mirunei, pupici lui Kiti!. Sa creasca fata mare!
Ieri am fost si noi la pediatru la controlul de 3 luni, avem 6460 gr si suntem foarte foarte bine.
Mi-a zis pediatra ca in doua saptamani pot incerca sa ii dau 2 lingurite de suc mere/morcov ca sa vedem cum reactioneaza..urmand ca treptat sa ajung la 50 ml de suc intre mese..cica asta ar fi primul pas..Abia astept sa vad care va fi reactia lui Matei.
Noi suntem bine, noaptea dormim snur..cred ca am racit un pic si incerc sa tin sub control..
Ana e tare frumoasa Maia.
Va pup!
ana_25 spune:
Klarisse multumim!!
Felicitari pt greutatea lui Matei. E f bine!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
office spune:
Am pus cateva poze cu copii!
Fulguta, tare darguta Mara!
Cristina, eu merg la Clinica Victor Babes de 3 ani la aceeasi pediatra. Daca te avantajeaza zona sau ai nevoie de detalii spune-mi!
Meme de Maiu si Lulia