Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 2
Andreea82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 Dam si noi azi un tort mare. Chan Chan face 3 lunite, iar soacra mea 60 de ani . Pupam pe toata lumea. Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu |
La Multi Ani! Mirunei Chan Chan si soacrei tale! Sa traiasca sanatoase, fericite pana la 1000 de ani!
Fistiq spune:
Multumim de tort kiti!
Sa-ti traiasca fata si socrella, sa fie sanatoase!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
office spune:
La multi ani sarbatoritilor! si in special lui Chan chan caci mama ei ne-a dat tort!
Multumim pentru capitolul nou!
Ia uite dom'le, il apuca pe om harnicia o data pe an si atunci se gasira astia sa tranteasca o sarbatoare! nu puteati si voi sa dati un telefon inainte si sa ma anuntati si pe mine!?
Meme de Maiu si Lulia
simona24 spune:
pupam mamicile si piticii!
la multe lunite/anisori sarbatoritilor de astazi!
ieri am avut program de curatenie,(sa-mi traiasca sotul ca a facut 3/4 din treaba) ,iar pe la 5 am plecat in vizite.
matei doarme de 2 zile f bine! adoarme pe la 9 si ceva, se trezeste la 11 pt o portie de laptic, dupa care iar somn.ieri a dormit cam 7 ore neintrerupte, iar azi-noapte, 6 ore. s-a trezit pe la 6, ne-am jucat pana la 7 jumate si din nou somn pana la 11 jumate. sa-i tina DD obiceiul!
ieri am facut o iahnie de fasole, ca nu mai puteam de pofta. sa cad azi cum se poarta dl marmotzel. sper sa nu avem probleme! pupici speciali pentru:
pity-lasa ca trec foarte repede cele 3 luni si dl sot va reveni acasica!
donna- sper ca tudor este bine si ca acum va jucati de mama focului!
office- si eu sunt pro-alaptare1 fiecare pici are ritmul lui de crestere; si atata timp cat maiu i-a in greutate si nu scade, este ok!
a, si pentru ca am vazut ca ati anuntat-o pe andreea sa nu spele astazi, vreau sa va spun ce mi-a zis duhovnicul. daca avem nevoie de hainute curate pentru pici, putem spala. dar doar pentru pici! eu de exemplu, de sf stefan am spalat 2 masini de hainute. a fost o perioada cu kk din abundenta pentru noi, drept urmare, a murdarit o gramada de hainute. bine ca exista tot felul de dergenti impotriva petelor.
sa aveti o zi minunatica!
eveline spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
In virtutea faptului ca-i sarbatoare si nufac nimic, da nimic prin casa, am stat in pat cat am putut. M-am trezit la 7 sa o pregatesc pe Bia pentru gradi si apoi m-am bagat in pat la loc, cu Darian langa mine, care s-a marait de cateva ori si a supt prin somn, si am stat acolo uitati pana la 11.30. In sfarsit sunt si eu mai odihnita.
La 11.30 n-a mai putut nici bietul copil sa mai doarma si a stat treaz pana mai inainte cand a luat iar somn.
Ieri l-am cantarit special sa vad cat are la fix 3 luni si are 5600. E foarte bine, ma declar multumita, a luat in ultima luna 800 g, care pentru alaptat exclusiv e super. Ma uit la el si vad ca are 61 cm, are colacei pe picioruse si gusita. Si ma gandesc ca sora-sa avea cu 1kg jumate mai mult la varsta asta si totusi nu parea foarte grasuta in comparatie cu el. Cum nu se cunoaste mai 1 kg la un bebe de juma de metru si un kg la mine daca am in plus parca pocnesc!
OFFICE - in ceea ce priveste dilema ta cu diversificarea, ce sa spun decat ca tu iti cunosti copilul mai bine si simti ce ar avea nevoie. Teoria o stii si tu prea bine: diversificare la 4 luni la copii hraniti cu LP si la 6 luni la cei cu LM deoarece ei au asigurati mai multi nutrienti din LM decat cei din LP si nu necesita diversificare atat de devreme. Insa fiecare copil e altfel si fiecare mama isi simte copilul.
La Bianca de exemplu am inceput diversificarea la 4 luni, era pe LP si insa nu a tolerat deloc...asa ca am amanat pana la 5 luni cand a fost un real succes. Nu m-am impacientat atat timp cat crestea totusi chiar si pe LP.
Am mai spus si in capitolul trecut ca s-a deschis aici un subiect privind autodiversificarea...l-ati citit? Ce parere aveti? Pe mine ma tenteaza teribil, as vrea sa stiu daca mai e cineva cu aceleasi pareri dintre voi.
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui kiti2205 Dam si noi azi un tort mare. Chan Chan face 3 lunite, iar soacra mea 60 de ani . Pupam pe toata lumea. Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu |
la muuulte lunite pt miruna si la multi ani pt soacra...chef mare,nu?
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
http://picasaweb.google.com/111104166763491653379
ionela.n spune:
La multe lunite/ ani inainte
ana_25 spune:
La multe lunite si multi ani Miruna !! Si soacra sa traiasca!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
La multe lunite/ani pentru Miru de Kiti, sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa. La Multi Ani si pentru socrela.
La multe lunite si anisori si pentru bebe de Aniast, Zozela, Ramohd si Alecsa_L, sa va creasca mari puiutii si sa va bucurati o mie de ani de ei
Vad ca tot vorbiti de diversificare, eu mi-am propus sa incepem fix pe 1 aprilie, cand bebe va avea 5 luni si 3 sapt. , cu toate ca ea mai papa si PL.Acum sa vedem daca ne tine, ca-i pofticioasa si nu putem manca in fata ei, dar daca ea in greutate bine nici ca ma voi grabi, are o viata in fata sa pape. Daca nu-i ok, o sa incept de la 1 martie cu cate ceva, un suc de morcovi sau o zeama de legume fierte, ma mai interesez si pana atunci o sa aflu cam tot de la voi .
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)