Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Dam si noi azi un tort mare. Chan Chan face 3 lunite, iar soacra mea 60 de ani .
Pupam pe toata lumea.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

La Multi Ani! Mirunei Chan Chan si soacrei tale! Sa traiasca sanatoase, fericite pana la 1000 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Multumim de tort kiti!
Sa-ti traiasca fata si socrella, sa fie sanatoase!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor! si in special lui Chan chan caci mama ei ne-a dat tort!

Multumim pentru capitolul nou!

Ia uite dom'le, il apuca pe om harnicia o data pe an si atunci se gasira astia sa tranteasca o sarbatoare! nu puteati si voi sa dati un telefon inainte si sa ma anuntati si pe mine!?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pupam mamicile si piticii!
la multe lunite/anisori sarbatoritilor de astazi!

ieri am avut program de curatenie,(sa-mi traiasca sotul ca a facut 3/4 din treaba) ,iar pe la 5 am plecat in vizite.

matei doarme de 2 zile f bine! adoarme pe la 9 si ceva, se trezeste la 11 pt o portie de laptic, dupa care iar somn.ieri a dormit cam 7 ore neintrerupte, iar azi-noapte, 6 ore. s-a trezit pe la 6, ne-am jucat pana la 7 jumate si din nou somn pana la 11 jumate. sa-i tina DD obiceiul!

ieri am facut o iahnie de fasole, ca nu mai puteam de pofta. sa cad azi cum se poarta dl marmotzel. sper sa nu avem probleme! pupici speciali pentru:
pity-lasa ca trec foarte repede cele 3 luni si dl sot va reveni acasica!
donna- sper ca tudor este bine si ca acum va jucati de mama focului!
office- si eu sunt pro-alaptare1 fiecare pici are ritmul lui de crestere; si atata timp cat maiu i-a in greutate si nu scade, este ok!

a, si pentru ca am vazut ca ati anuntat-o pe andreea sa nu spele astazi, vreau sa va spun ce mi-a zis duhovnicul. daca avem nevoie de hainute curate pentru pici, putem spala. dar doar pentru pici! eu de exemplu, de sf stefan am spalat 2 masini de hainute. a fost o perioada cu kk din abundenta pentru noi, drept urmare, a murdarit o gramada de hainute. bine ca exista tot felul de dergenti impotriva petelor.

sa aveti o zi minunatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

vai, cat am putut scrie! iertare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

In virtutea faptului ca-i sarbatoare si nufac nimic, da nimic prin casa, am stat in pat cat am putut. M-am trezit la 7 sa o pregatesc pe Bia pentru gradi si apoi m-am bagat in pat la loc, cu Darian langa mine, care s-a marait de cateva ori si a supt prin somn, si am stat acolo uitati pana la 11.30. In sfarsit sunt si eu mai odihnita.
La 11.30 n-a mai putut nici bietul copil sa mai doarma si a stat treaz pana mai inainte cand a luat iar somn.
Ieri l-am cantarit special sa vad cat are la fix 3 luni si are 5600. E foarte bine, ma declar multumita, a luat in ultima luna 800 g, care pentru alaptat exclusiv e super. Ma uit la el si vad ca are 61 cm, are colacei pe picioruse si gusita. Si ma gandesc ca sora-sa avea cu 1kg jumate mai mult la varsta asta si totusi nu parea foarte grasuta in comparatie cu el. Cum nu se cunoaste mai 1 kg la un bebe de juma de metru si un kg la mine daca am in plus parca pocnesc!

OFFICE - in ceea ce priveste dilema ta cu diversificarea, ce sa spun decat ca tu iti cunosti copilul mai bine si simti ce ar avea nevoie. Teoria o stii si tu prea bine: diversificare la 4 luni la copii hraniti cu LP si la 6 luni la cei cu LM deoarece ei au asigurati mai multi nutrienti din LM decat cei din LP si nu necesita diversificare atat de devreme. Insa fiecare copil e altfel si fiecare mama isi simte copilul.
La Bianca de exemplu am inceput diversificarea la 4 luni, era pe LP si insa nu a tolerat deloc...asa ca am amanat pana la 5 luni cand a fost un real succes. Nu m-am impacientat atat timp cat crestea totusi chiar si pe LP.

Am mai spus si in capitolul trecut ca s-a deschis aici un subiect privind autodiversificarea...l-ati citit? Ce parere aveti? Pe mine ma tenteaza teribil, as vrea sa stiu daca mai e cineva cu aceleasi pareri dintre voi.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:

Dam si noi azi un tort mare. Chan Chan face 3 lunite, iar soacra mea 60 de ani .
Pupam pe toata lumea.

Vila Sucu

la muuulte lunite pt miruna si la multi ani pt soacra...chef mare,nu?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/111104166763491653379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:

Pupam pe toata lumea.

Vila Sucu

La multe lunite/ ani inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multe lunite si multi ani Miruna !! Si soacra sa traiasca!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multe lunite/ani pentru Miru de Kiti, sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa. La Multi Ani si pentru socrela.
La multe lunite si anisori si pentru bebe de Aniast, Zozela, Ramohd si Alecsa_L, sa va creasca mari puiutii si sa va bucurati o mie de ani de ei

Vad ca tot vorbiti de diversificare, eu mi-am propus sa incepem fix pe 1 aprilie, cand bebe va avea 5 luni si 3 sapt. , cu toate ca ea mai papa si PL.Acum sa vedem daca ne tine, ca-i pofticioasa si nu putem manca in fata ei, dar daca ea in greutate bine nici ca ma voi grabi, are o viata in fata sa pape. Daca nu-i ok, o sa incept de la 1 martie cu cate ceva, un suc de morcovi sau o zeama de legume fierte, ma mai interesez si pana atunci o sa aflu cam tot de la voi .

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput