Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ionela, nici eu n-as mai vrea chiar 20, dar sa arat ca atunci da!

si sotul mai vrea inca un bb fetitza. il primiti in odisee cu voi, ca eu nu mai vreau?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Sigur ca il primim!

Poate te razgandesti pana la Craciunul urmator.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

chiar de m-as razgindi, tot nu as avea voie. eu sunt cu cezariana... cel putin pina face Tudor 1,5 ani, nu ar trebui sa mai ramin insarcinata. dupa asta ma consider prea batrina pt a mai face un bebelus...
asa ca dragele mele, va doresc voua sa vi se indeplineasca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna seara mamici
va citesc cu drag subiectele de discutie
sterilizat: am cateva bibe de sticla pe care le folosesc f rar pt un ceai cand e cazul- cred ca la 10 zile, le sterilizez dupa fiecare folosire
baita : in fiecare zi si pe cap
nu avem cojite pe cap

Petru chiar face pasi daca il tine tati pe burta in picioare...mi se pare totusi ca e prea devreme...Ema mult mai tarziu a inceput

diversificarea: la Ema am inceput la 4 luni jumate...la Petru la 6 luni( sper)..cred ca am mai scris asta insa nu va supi daca ma repet

va pup si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

FISTIQ, si eu sper sa te razgandesti! Eu mai sper la bb2 desi sunt destul de "coapta"...
Acum ti-am descoperit pozele de la semnatura... e delicios Tudorul tau! ce frumos tine capsorul!!! m-am distrat copios si cu comentariile pozelor!

Si mandretea mea are toate degetele in gura si suge cu mare pofta. Ocazional ii mai scapa cate unul pe gat si ii vine sa vomite...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Donna, eu vreau motul de frica.

Lora, inca 3 cutii mari cu haine de la 6 la 12 luni pe hol, in asteptarea utilizarii. Haine cumparate de mama, sora, primite de la prietene cu fetite mai maricele, plus ce mai cumpar eu. Le pastrez pentru ca anul asta sigur o sa fiu o mamica cu burtica fericita. Sa speram ca va fi tot fetita.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Felicitari pentru curaj!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

feciorul asta al meu numai cu degetele in gura sta. aratatorul si degetul mare, parca ar tine ceva intre ele si asa le baga in gura si bolboroseste. daca i le scot se enerveaza.
mie nu prea imi place sa-l vad asa. sper ca se corecteaza la un moment dat, odata cu virsta.
aveam in copilarie un copil din vecini care purta cotiere din piele dura, ca sa nu-si poata indoi miinile sa-si suga degetul. incercase taica'su o multime de alte lucruri si numai asa a reusit sa-l dezvete.

si al meu..toata ziulica si le baga in gura..uneori tot pumnu,alteori numai ala mare si cu restul degetelor intinse, intrand prin nas,ochi...nu stiu cum sa-l dezvat...suzeta nu o ia...o moflaie intre gingii si o impinge afara,daca insist isi face greata...sper sa nu ramana cu obiceiul suptului degetelor mult timp.

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia/BebeDarius?authkey=Gv1sRgCMjnsrf238neIQ&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

da' bb 3 vrea cineva?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Fistiq si Petra e tot cu mana in gura, degete, pumn...cum nimereste; azi incerca sa bage in gura toate jucariile ce i le dadeam sa se joace. M-am uitat ca poate ii dau dintii dar nu am vazut nimic suspect. Cand mi-a simtit degetul pe gingie a inceput sa molfaie la el dar cred ca nu i-a placut gustul ca s-a cam stambat

BB 2...nu stiu; doctorita mi-a zic ca uterul imi e vindecat si pot sa ma apuc cand vreau. Parca nu am curaj dar nu zic un NU hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

idalis, am vazut pozele de la botez si mi-a placut foarte tare ideea cu ursitoarele...la mine in familie nu prea se tin obiceiurile, so habar nu am de obiceiuri si traditii la botez...poate ma puteti ajuta voi, sa-mi spuneti la voi cum se procedeaza la botez...

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia/BebeDarius?authkey=Gv1sRgCMjnsrf238neIQ&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

da' bb 3 vrea cineva?

Meme de Maiu si Lulia

ce-ti veni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Urez si eu cu intarziere la multi ani sarbatoritilor de astazi, sanatate, fericire si tot ce va doriti. Al meu bebelus doarme cu urechiusa intoarsa sub el si oricat as incerca sa io indrept se misca si se intoarce la loc. Imi e frica sa nu ramana cu niste urechi clapauge , ma bate gandul sa il obisnuiesc cu caciulita dar nu o suporta. Voi patiti la fel? Mai glumesc cu sotu si ii spun ca o sa i le lipesc cu scoci

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput