Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Andreea, Ana, Tanamera,Klarisse, multumesc frumos pt urari

Kiti, saru`mana pt mesaj, esti o scumpa. Nu mai zic cati ani implinesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Hai, mai Ionela, ca 20 de ani nu e mult

bebecris, lasa ca recupereaza voinicelul! bine ca e sanatos si a scapat de raceli nu-i bai citeva sute de grame...
ati mai facut vreun vaccin in afara de cel de 2 luni?
eu cred ca i le fac si pe cele optionale, rotarix si prevenar. rotarix sigur, prevenar cam 75% sunt hotarita

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu i-am facut la 2 luni Prevenarul..Rotarixul mi-a zis pediatra sa nu i-l fac..pe aceeasi schema vom merge si la 4 luni, Infanrix si Prevenar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nici eu nu-i fac baie in fiecare seara.spal insa toate zonele importante:maini, picioruse, fetica, fundulet.si schimb si hainele pana la piele.baita pe corp si cap la 3 zile.si in cadita lui pusa in cada mare.e foarte cald in baie asa ca merge.de mult ne facea fleasca in dormitor.
eu deja l-am pus pe sot azi sa scoata suportul de baie care se sta in fundulet.in asta intins asa nu mai e chip sa-l spal.suportul dintre picioruse de la atata miscare in apa ii intra in fundulet.
hainute:off, aseara iar am triat.noi purtam 74.
borcanele:am mai spus le folosesc si le voi folosi.azi am desfacut unul de caise de la hipp si am amestecat cu mar si morcov.
bebecris, mie mi se pare buna si greutatea si lungimea.recuperati luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eveline, asa am zis si eu dupa razvan ca nu mai fac, ca nu-mi mai trebuie desi el a fost cuminte.se pare ca dl calin il intrece.ei amandoi au dormit binisor noptile insa amandoi sunt argint viu.probabil ca de aia m-am hotarat asa greu sa mai fac unul si de aia diferenta mai mare intre ei.
sincer,nu as fi facut mai repede altul.nu stiu daca m-as fi descurcat.ajutor nu am in permanenta.asa ca pentru mine a fost ideal asa cum e acum.
asa ca urez bafta celor care vor sa fie din nou mamici asa de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Hai, mai Ionela, ca 20 de ani nu e mult

[

E buna asta cu varsta desi n-as vrea sa mai am 20 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

eveline, asa am zis si eu dupa razvan ca nu mai fac, ca nu-mi mai trebuie desi el a fost cuminte.se pare ca dl calin il intrece.ei amandoi au dormit binisor noptile insa amandoi sunt argint viu.probabil ca de aia m-am hotarat asa greu sa mai fac unul si de aia diferenta mai mare intre ei.
sincer,nu as fi facut mai repede altul.nu stiu daca m-as fi descurcat.ajutor nu am in permanenta.asa ca pentru mine a fost ideal asa cum e acum.
asa ca urez bafta celor care vor sa fie din nou mamici asa de repede.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Multumim,multumim!

Mergi la inceput

Ionela, nici eu n-as mai vrea chiar 20, dar sa arat ca atunci da!

si sotul mai vrea inca un bb fetitza. il primiti in odisee cu voi, ca eu nu mai vreau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ionela, nici eu n-as mai vrea chiar 20, dar sa arat ca atunci da!

si sotul mai vrea inca un bb fetitza. il primiti in odisee cu voi, ca eu nu mai vreau?

Sigur ca il primim!

Poate te razgandesti pana la Craciunul urmator.

Mergi la inceput

feciorul asta al meu numai cu degetele in gura sta. aratatorul si degetul mare, parca ar tine ceva intre ele si asa le baga in gura si bolboroseste. daca i le scot se enerveaza.
mie nu prea imi place sa-l vad asa. sper ca se corecteaza la un moment dat, odata cu virsta.
aveam in copilarie un copil din vecini care purta cotiere din piele dura, ca sa nu-si poata indoi miinile sa-si suga degetul. incercase taica'su o multime de alte lucruri si numai asa a reusit sa-l dezvete.

Mergi la inceput