Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki, nu vreau sa te sperii, dar la mine glicemia cum se ia in mod normal era buna si inainte de regim, la limita minima, glucoza in urina nu am avut, trigliceridele sunt perfecte, colesterolul la fel, urinocultura imi iesea si imi iese perfecta...doar ca ma sculam noaptea sa ma duc la baie ( eu ziceam ca e sarcina joasa...) si ma simteam obosita...Nu stiu dc dr evita analiza asta de glicemie provocata in sarcina in rom.. pt ca f multe tari e OBLIGATORIE la 24-28 de sapt cand se poate declansa din cauza hormonilor placentari...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

stiu ailed chestiile astea ca de aceea m-am dus si am intrebat doctora..ca stiam din postarile tale ca tie nu ti-a iesit la alta analiza nimic suspect..insa astea au fost argumentele ei, tensiune buna, analize bune si o sarcina precedenta fara probleme, cu bb maricel..habar n-am de ce nu se face si la noi obligatoriu aceasta analiza ca n-ar fi decat o precautie in plus..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy si eu am schimbat semnatura azinoapte....ca tb sa o scimb azi

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

wow, Lavi..pai mama ta e obisnuita asa cu tine probabil (in postura de insarcinata vreau sa zic), de aceea tot spune acum ca de ce nu mananci...Iti sta incomparabil mai bine acum. Incomparabil...la Iasmi erai transfigurata si la fatza, nu atat burta...cat aspectul de ansamblu...Felicitari ca ai reusit acum sa nu depasesti masura..DOamne cum ma ambitionezi de fiecare data cand te vad in poze...Pacat ca uit repede

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hai mah simo ca nu eram chiar un monstru dar macar acum cele care ma condamnau pana acum ca exagerez cu kg.....ca vb doar despre asta... vedeti de ce eram stresata!!! ca acum nu mai sunt!!! am trecut cu bine de ce mi-am propus si acum pot manca si eu linistita... ca doar e finalul, ce se mai poate intampla???

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Laivi asa e diferenta este sesizabila clar.Felicitari pentru reusita de acum.

Simo draga mea pai tu esti o mamica sexy lafel ca si Lavi 12kg la 32sapt e ok cat poti sa mai iei pana la final ? Si daca ajungi la 15kg tot e ff bine.Arati superr!!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

nah ca mi-am schimbat si semnatura sa ma simt si mai bine

aaa si inca ceva....si eu ziceam la inceput de anaxena ca e dusa rau cu pluta , ea cu kg ei, si am ajuns mai rau ca ea

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Laivi asa e diferenta este sesizabila clar.Felicitari pentru reusita de acum.

Simo draga mea pai tu esti o mamica sexy lafel ca si Lavi 12kg la 32sapt e ok cat poti sa mai iei pana la final ? Si daca ajungi la 15kg tot e ff bine.Arati superr!!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

aia i-am tot spus si eu.. 15 kg e super ok!!! asta a fost si target-ul meu initial!!

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

am revenit cu vesti bune

Bebita mea este cu 3 zile mai mititica, are 2205 gr, si am stabilit data nasterii pe 15 februarie . pe 14 nu am vrut si pe 11 a zis ca e prea devreme. Lichidul este in cant normala, placenta fundica si posterioara, dar nu mi-a spus gradul , prezentatie craniana si cicatrice post op cez intacta , A masurat in special arterele uterine stanga/dreapta, cele cerebrale si ombilicale. Mi-a spus ca probabil va avea tot in jur de 3200 la nastere, ca si Cristi. Vizita urmatoare pe 4 feb, deci dupa 1 luna. A zis ca nu vrea sa o scoata poe bebita mai devreme de 39 de sapt, dar daca ea se hotaraste mai devreme nu e nici o problema

Sunt super fericita, nici nu ma asteptam sa fie asa mare. ma gandeam ca are undevca pe la 2 kg .I-am spus de durerile de spate, si nu a avut ce sa-mi dea..in sarcina sunt contraindicate anti-inflamatoarele..deci o duc asa inca 5-6 sapt...

Yasmi, iti sta muuuult mai bine slabuta. Si la fata esti schimbata mult in bine

stefy, frumoasa burtica ta rotunda, nu-ti mai face probleme, esti o fraviduta ff frumoasa

eu cred ca am luat 3 kg de sarbatorile astea cu toate ca nu am exagerat cu mancarea ca aveam arsuri....dar bine ca nu m-a intrebat dr de greutate
Ma duc sa pap un pic

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada felicitari!!!!!!!!!! eram sigura ca are peste 2 kg!!! dar nu inteleg cum e mai micuta cu 3 zile???pai cat trebuia sa aibe??? bebele alinei are 2200 gr la 34s incheiate si e perfect in grafc...

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

hello!

am revenit cu vesti bune

Bebita mea este 3 zile mai mititica, are 2205 gr, si am stabilit data nasterii pe 15 februarie . pe 14 nu am vrut si pe 11 a zis ca e prea devreme. Lichidul este in cant normala, placenta fundica si posterioara, dar nu mi-a spus gradul , prezentatie craniana si cicatrice post op cez intacta , A masurat in special erterele uterine stanga/dreapta, cele cerebrale si ombilicale. Mi-a spus ca probabil va avea tot in jur de 3200 la nastere, ca si Cristi. Vizita urmatoare pe 4 feb, deci dupa 1 luna. A zis ca nu vrea sa o scoata poe bebita mai devreme de 39 de sapt, dar daca ea se hotaraste mai devreme nu e nici o problema

Sunt super fericita, nici nu ma asteptam sa fie asa mare. ma gandeam ca are undevca pe la 2 kg .I-am spus de durerile de spate, si nu a avut ce sa-mi dea..in sarcina sunt contraindicate anti-inflamatoarele..deci o duc asa inca 5-6 sapt...

Yasmi, iti sta muuuult mai bine slabuta. Si la fata esti schimbata mult in bine

stefy, frumoasa burtica ta rotunda, nu-ti mai face probleme, esti o fraviduta ff frumoasa

eu cred ca am luat 3 kg de sarbatorile astea cu toate ca nu am exagerat cu mancarea ca aveam arsuri....dar bine ca nu m-a intrebat dr de greutate
Ma duc sa pap un pic

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

felicitari madutza.. sa stea bebelina la caldurica pana la data programata

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput