Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Doamne cat ati mai scris mai fetelor, nu am reusit sa citesc capitolul trecut,e prea mult pentru mine!

Simo, Yasmi, Madutza si Miki felicitari pentru bebelusii sanatosi si voiosi! Maine mergem si noi la dr la ora 14, abia astept.

Simo de unde ti-ai luat burtiera, cat ai dat pe ea si ce masura ti-ai luat ca vreau si eu sa imi iau si sa nu fie prea scumpa!

Azi am intrat in luna a 8 a astazi, Doamne, Doamne ce trece timpul! Am sa postez si 2 poze cu burtica mea imensa!

tuturor fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Neata fete.
Andreea, am luat din piata, 15 ron, am sa-i fac o poza, mi se pare ca va strange foarte misto, asta ma si interesa, are 2 randuri d ecapse, deci o pui mai lejer sau mai strans...nici a mea nu e cu chilot, n-as concepe sa ma stranga chilotul ala...

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06 si Simonacip neata si

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

m-am intors de la doctor..si bebelina e bine, mai mare cu vreo 6 zile parca..are cordonul in jurul gatului si se juca de zor cu el..il tragea si il baga in gurita si il lingea cu limbuta tare simpatica era, si asa bucalata la fatuca..exact cum era si vlad in burtica..

partea mai nasoala e ca m-a cam speriat doctorita asta..am fost cu analizele mele de sange si cica hemoglobina e cam de speriat..eu o am 8 cf ultimelor analize si n-a crescut deloc in urma tratamentului..mi-a zis ca daca nu reusesc s-o cresc nici luna asta exista riscul daca intru in nastere asa sa ajung la transfuzii de sange daca scade sub 6..e mai panicoasa dr asta ca aceleasi analize le-a vazut si dr meu de nastere si n-a comentat prea mult decat sa iau tardiferon fol..tipa insa mi-a dat si B12 injectabil si vit c si acid folic si captafer..ca ajuta..eu acum o sa le iau ca doar nu mi-e greu si n-are ce sa faca rau..dar sunt oarecum linistita pt ca stiu ca din totdeauna am avut problema asta, si la prima sarcina a fost la fel si-mi spunea dr rezident cand ma cosea ca am venele ca fantanile arteziene..ca se pare ca e afectata si coagularea..dar pana la urma a fost bine..

partea buna e ca bebe e perfect, i-a masurat de nu stiu cate ori toate arterele si fluxurile..ca mi-a zis ca in mod normal la valorile astea poate fi afectat bb in sensul oxigenarii insuficiente dar asta s-ar vedea in dezvoltare si ecografic..si nu e cazul, bb e perfect dezvoltat..si pe mine m-a controlat la puls si tensiune ca cica ar trebui sa ma resimt si eu..dar n-am nimic..cica sunt un fenomen pt ea..ca nu intelege cum de totul e bine si analizele mele varza

oricum sunt linistita si o sa fac tot ce pot sa incerc s-o mai cresc luna asta, prin suplimetne si alimentatie..o sa ma apuc sa caut ce alimente sunt mai bogate in fier si paote cine stie..se intampla vreo minune..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

esti optimista si-mi place de tine. Hai ca o sa fie ok, eu la David aveam 9 hemoglobina. Ma bucur ca ti-a facut eco si ca totul e in regula cu fifi!!

Si tata tot cu medicatie e si tot pe fond nervos a facut...cand cu mutarea asta...

simo, dar acum cat ai hemoglobina ? ti-ai mai facut-o ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Marti am rezultatele, am sa-ti spun cit e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

nu actul in sine produ contractii, ci sectetiile sotului contin substante care produc contractiile precum si orgasmul femeii..asa ca daca o faceti, facet-o ca atunci cand ati conceput copilul!:)
deasemenea apa calda si efortul..chiar prin plimbari lungi si urcatul scarilor...toate pot fi la baza unui travaliu indus de voi..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

aoleu...mie de secretiile sotului imi e frica...ca eu sa mai am orgasm nici ca se mai pune problema...stau asa stresata si incordata..dar sotul asta al meu parca numai sus pe mine ar sta..i-am si zis ca deja am ajuns sa ma ascund de el prin casa
doamne..ii mai zic..mai dar nu stiam ca iti plac grasele
si ieri dimineata si alaltaieri am dormit pana pe la 11....ca era el acasa si doar sa scap de el....parca e un adolescent....si mai ales cand imi vede
bine ca nu mi-au mai crescut
parca s-au mai inmuiat acum....

a stresul meu sunt sotul si scarile
urc si cobor toata ziua
mai ales dimi8neata cred ca urc de 4 ori si cobor ca isi tot uita fiimea sus..ba penarul, ba agrafe ..ba una ba alta si decat sa se duca ea si sa nu mai manace urc eu decate ori isi aminteste ca nu si-a luat ceva din camera

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Simona astept si eu sa vad centura
din piata , de unde,cam de vis a vis de brutaria aia?
eu acolo am vazut unele misto inainte de sarbatori si ma tot riga tanti aia sa iau dar am zis ca-i prea devreme

eu parca m-as baga si la din aia cu chilot
ca asta asa brau am avut si la prima nastere si nu am putut sa o port
mi se ridica in sus de in loc sa imi stea sa stranga burta ajungea sub sani
maicamea cand a venit la mine si a vazut ca nu o mai port tot insista sa ma lege cu un fular

Mergi la inceput

ROxy, Andreea(ce desen frumos!), Persi, Iony..super burtici. Toate au crescut, chiar si a ta ROxy, dar tu esti....nemaipomenita, ca si Anaxena n-am mai vazut corp asa...Sa papi tu orice si oricat...

Lalely, si eu am mai avut sangerari din nas...nu a curs, dar stiu ca au mai fost fete oricum mai la inceput cu prolema asta. E normal,s tai linistita!

bafta la eco fetelor azi!!!

deea, am sa pun poza cu burtiera, anunt cand pun.
Mai sa stii ca si al meu ma cam solicita, pe cat ma simt eu de mare si babana...pe atit vrea action...Dar culmea e ca lui ii plac slabele...mereu imi spune cand pun pe mine kg...DOar acum cu sarcina nu zice nimic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Ia sa vedem cine s-a trezit de dimineata...

Lalely, pisuc, deea

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Alina doar un pup si atat
eu mi-am facut un 3in1
ziceam ca ma las acum cel putin din luna a7a de cafele si cofeine din sucuri...dar vad ca nu am putut sa rezist decat 3 zile
parca eram dorgata
acum sper sa nu nasc o bubulina prea agitata

urc si eu sa imi beau cofeina bagata in pat si cu okii pe la stiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata frumoaselor

Laley e normala sangerarea din nas in sarcina. Si mie mi se mai intampla, ca sa nu mai zic de gingii cand ma spal pe dinti

Si eu o sa ma duc sa-mi iau o burtiera sa o am, ca dupa greu mai am eu timp sa umblu.

Deea deci sotul te tine numai in 'draganeli', bravo, dar daca ti-e frica eu zic sa-i spui ca o sa inteleaga. Al meu ii e teama sa se mai atinga de mine..de 5 luni..ultima oara cand am facut-o am avut niste contractii de la orgasm..ca l-am bagat in sperieti.. .

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am uitat sa schimb semnatura

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

si eu am vazut burticile
yupiii ce frumoase sunt
nu am apucat sa vad pozele cu hainutele lui Yasmi ca am tot citit ca v0ati mirat voi de cate are si cat sunt de frumoase

eu zic sa cumpar tot ce vreau si apoi sa le spal
de spalat cred ca iau detergent sano pt bebelusi...mi-a zis fina mea ca-i ff bun
desi este granule se dizolva imediat
sau persil serzitiv
nu vreu sa o obisnuiesc cu ceva pt piele sensibila

a, pe lista mi-am mai pus ....si m-am gandit sa va zic si voi
un spray cu apa termala (eu folosesc cu succes uriage) e bun pt iritatiile de pe fata dar si pe corp....si mai vreau un sapun tot dermatocosmetic si daca o fi special pt bebey cu atat mai bine
stiu ca la fiimea ii aparusera niste bubite rosii ..ca o iritatie
acum ma gandesc ca daca folosesc sapunul asta si dau cu un fas de spray din asta poate ii trec..decat cu creme si cremute

Mergi la inceput