Fluturasi de martie-aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Simonacip testul se face intre saptamana 24 si 28.
Poti sa iti intrebi doctorul daca e necesar sau nu.
In general gand ai diabet iti e sete mai ales noaptea si mergi des la toaleta noaptea. Eu mergeam cam de 2 -3 ori la toaleta. Dar acum de cand cu regim merg numai o data si nici nu mai beau asa multa apa.
Cam astea ar fi simptomele.

Asteptand o minune 7+months

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

persi, iti scriu cateva ce im vn acum in minte, resident evil,the unborn, the pianist (2002) este super, ducesa, my sister keeper (drama), Buried (2010), the box (2009),the town (2010), orfelinatul, the butterfly effect 1 si 2, orphan (2009) -mi-a placut mult., salt (2009, cu a. jolie) mi s a parut o porcarie....prea sf....si mai revin

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

va citesc si m-a luat cu transpiratzie!!
deja sunt 3 dpn-uri!!!adiq daca merge totul bine eu si deea pe 10martie

madutza felicitari pt bbelina grasulina,Maria la 33s avea 2246g si am nascut-o la 3400!!
pe 1 feb aflu si eu cat are bb2...abia ashtept,ca si voi sper peste 2kg...dar daca are -100grame nu o sa fac crize,promit!!!

tocmai am papat somon la gratar cu ciupercute..doamneee cat de bun a fost...azi nu m-am tzinut de meniu ca nu am stat acasa
am fost la shopping,mi-am luat rochitza pt nunta din februarie...e asha dragutza,sper sa ma incapa si atunci!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Wmagnolia...apa nu prea beau...dar la toaleta merg des, poate si mai des decat de 2-3 ori pe noapte..Dar asa sunt eu, asa am fost intotdeauna si ziua si noaptea..Oricum, ma apuc de dieta asta fara zahar si cind merg la dr cu analizele vb cu ea...v-am stresat destul cu panica mea..
roxy, Felicitas fetele.
Anaxena, nu ne arati si noua rochitza?

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Miky si Simo eu nu cred ca are rost sa va ambalati. La mine s-a vazut glucoza din urina plus am diabetici in familie : mama si bunicul si de asta m-au trimis la test de glucoza. Dar daca la prima sarcina a-ti fost ok si la analizele de sange ok foarte mici sansele sa fiti cu risc.
Aici in UK testul nu e obligatoriul decat la persoanele cu risc crescut.
Poate ca ailed_dota a avut rude cu diabet si poate de aia i-au dat sa faca testul.

Asteptand o minune 7+months

Tata are diabet, anul asta l-a descoperit

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

si taicamiu..dar e pe fond nervos facut acum cativa ani..il tine sub control cu medicatie..
dar eu nu-mi fac probleme..sunt sigura ca nu sunt probleme..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

sar'mana bb-yasmi
in perioada asta sunt mai sensibila si-mi plac cele de dragote gen P.S I love you sau Notebook.
o sa incerc si ce mi-ai recomandat tu.

fericita de +26 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Asa gata am terminat de citit! Vorbarete ati mai fost. Un pic am fost si eu ocupata si gata.
Am fost de dimineata la biserica si dupa a fost o prietena la mine.
Si la ora 3.30 a venit parintele cu botezul la mine acasa si a mai stat cu noi de vorba, sa tot stai si sa vb, si dupa aia am intrat pe net sa vad ce mai pove gravidutele astea vorbarete.Si el asteapta inca un bebe numai ca la vara.
Chiar ca e epidemie de gravidute, cel putin la noi in Cj. Am fost la mall si ma bateam numai de gravide . Doua cunoscute una de 37 si alta de 40 sunt insarcinate cu al 3-lea copil. Deci va zic clar epidemie!
Ce emotii am cand vad ce scrie Madutza, Alina si alte fete. Nu imi vine sa cred ca suntem aproape de sf sarcinii.
BB_yasmi chiar ca e diferita burtica la fetita si la baiat.Dar nu vad vergeturi la burtica de fetita, sau nu ai avut sau au aparut mai tarziu?!

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Scuze am retrimis mesajul de la ora 18 inca o data. Am scris,l-am trimis, dar nu prea mergea netul. Am plecat la cumparaturi si am revenit, si aparea ca si cum nu s-ar fi trimis. Astazi is belea la calculici.

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

m-am intors de la doctor..si bebelina e bine, mai mare cu vreo 6 zile parca..are cordonul in jurul gatului si se juca de zor cu el..il tragea si il baga in gurita si il lingea cu limbuta tare simpatica era, si asa bucalata la fatuca..exact cum era si vlad in burtica..

partea mai nasoala e ca m-a cam speriat doctorita asta..am fost cu analizele mele de sange si cica hemoglobina e cam de speriat..eu o am 8 cf ultimelor analize si n-a crescut deloc in urma tratamentului..mi-a zis ca daca nu reusesc s-o cresc nici luna asta exista riscul daca intru in nastere asa sa ajung la transfuzii de sange daca scade sub 6..e mai panicoasa dr asta ca aceleasi analize le-a vazut si dr meu de nastere si n-a comentat prea mult decat sa iau tardiferon fol..tipa insa mi-a dat si B12 injectabil si vit c si acid folic si captafer..ca ajuta..eu acum o sa le iau ca doar nu mi-e greu si n-are ce sa faca rau..dar sunt oarecum linistita pt ca stiu ca din totdeauna am avut problema asta, si la prima sarcina a fost la fel si-mi spunea dr rezident cand ma cosea ca am venele ca fantanile arteziene..ca se pare ca e afectata si coagularea..dar pana la urma a fost bine..

partea buna e ca bebe e perfect, i-a masurat de nu stiu cate ori toate arterele si fluxurile..ca mi-a zis ca in mod normal la valorile astea poate fi afectat bb in sensul oxigenarii insuficiente dar asta s-ar vedea in dezvoltare si ecografic..si nu e cazul, bb e perfect dezvoltat..si pe mine m-a controlat la puls si tensiune ca cica ar trebui sa ma resimt si eu..dar n-am nimic..cica sunt un fenomen pt ea..ca nu intelege cum de totul e bine si analizele mele varza

oricum sunt linistita si o sa fac tot ce pot sa incerc s-o mai cresc luna asta, prin suplimetne si alimentatie..o sa ma apuc sa caut ce alimente sunt mai bogate in fier si paote cine stie..se intampla vreo minune..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki, felicitari pentru vestile minunate despre bubulina despre analize nu stiu ce sa-ti zic, dar sunt convinsa ca totul o sa fie bine mai ales ca bebe are si avans la dezvoltare!

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput